Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je v naprostém pořádku,že chce EU pomoct Ukrajině - ALE - nejdřív musí pomoct všem státům EU, které už jsou na pokraji ekonomických krachů...!!!

    Je přece logické, že se nejdřív postarám o své, aby se měli dobře, a až potom o cizí...

    • josef.chmela

      Ty hledáš v naší vládě a EU logiku? Naivko. Přiznej se, že jsi volila někoho z pětišmejdů.

  • Ministr financí ČR řekl, že důchodci nejvíce zneužívají sociální systém a měli by platit zdravotní pojištění.

    • mun.go

      Pracující důchodci platí i zdravotní pojištění.

  • mun.go

    EU v čele s Německem páchá sebevraždu v přímém přenosu za potlesku a ovací zaoceánských banksterů.

  • Ta "podpora" je půjčka nebo dar? Bude muset koksovna v Kyjevě někomu prokázat, co se za ty peníze koupilo nebo to spadne do černé díry oligarchů z Ukrajiny? Už teď hlásí Ukrajinci, že mají zbraní a munice víc, než potřebují. 

    Zamyslel se někdo z těch svatých v EU, co bude zítra? Jak budeme vycházet s Ruskem po válce? Ono tady bude a my s ním budeme muset v sousedství žít i za dvacet let. Bude dobré mít nepřítele? Mít vedle sebe zemi v rozvratu? To bude bezpečné pro Evropu? Myslí někdo na zítřek?

    • josef.chmela

      Nemyslí. EU je úplný poskok USA a dělá to, co ji USA teroristé dovolí. A USA pro svou ekonomickou existenci nepřítele po celém světě potřebují. Musí mít totiž neustále možnost někde ve světě vyvolat válku, když jde jejich ekonomika do kopru a potřebují proto vyrábět a prodávat zbraně. A votom to je.

  • To zas přišla z UV pořádná porce blbosti! Takže všechny státy se poctivě skládají jak ukládá litera EU. A smečka nepříčetných bláznů za nás za všechny nyní rozhodne. Že se do bezedné díry bude sypat to, co patřílo celé roky občanům unie. Protože se poskládali.Taková byla původní zakládací domluva.A nyní se společné peníze nasypou válečnému štváči ? Kterého živí pozérství a plané žvásty o ničem? Který si vymýšlí podmínky smíru a trvale odčerpává peníze občanů unie. To už je opravdu moc. Kvůli hrstce UKáček trpí miliony normálních lidí v EU. Není nikde nic. Na hranici chudoby se postupně dostává miliony lidí. Jen aby "pomohli". Ale tady už není vůle ani zájem pomáhat. Tady je jediné přání. Oddělit definitivně náš život od těch válečníků. Ať si azbukoví vyřizují účty. Ale bez nás v EU kteří je proti své vůli musí nedobrovolně financovat.

    • josef.chmela

      Ale to není o tom, že si azbukoví vyřizují  účty. To je uměle vyvolaná válka USA s Ruskem prostřednictvím Ukrajiny. Proč? Protože USA teroristé si myslí, že jsou předurčeni vládnout světu a že musí ovládat a kontrolovat veškeré světové nerostné bohatství. A několik zemí se jejich imperiální politice brání. Největší překážkou je pro USA teroristy Rusko a Čína. Proto dělají vše pro to aby je nějak politicky zlikvidovali- a když to nejde, tak se musí vyvolat válka. Viz. válka mezi Ruskem a Ukrajinou a možná připravovaná válka mezi Čínoz a Thaj-Wanem. Ve všem mají prsty USA teroristé. A votom to je.

  • goyim

    Takhle se tuneluje, přátelé...

  • Pro jakou Ukrajinu? Pro ty chudáky, co utekli před bídou a korupcí nebo pro ukrajinské oligarchy? 

  • Ještě že ty rusové v zimě vyhrají, ušetříme 

    • ...ti rusové...

      • Koloběžka ta unda

  • Bude hůř. Za rok budou
    prognózy mnohem horší. Odhady se málo kdy potvrzují. Například se příliš
    neuvažuje o vlivu lidových bouří nebo i o jejich nejradikálnější formě.
    Jakmile se spustí, hned tak se nezastaví. Potravinové příděly, zákaz
    vycházení, elektrika a voda na příděl, omezení autoprovozu, růst
    zločinnosti, anarchismus. Je třeba nezapomínat, že máme v EU neschopné
    až nesvéprávné vlády. Ty budou proti lidovým bouřím nasazovat policii a
    armádu a zpřísňovat tresty. Určitě nezmění koncept v jednání s občany.
    Šaríisté budou mít stále více navrch.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit