Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inu mnoho nebožtíků, málo kameníků....Mnoho prasátek a málo korýtek. Kdo čekal, že by se shodli. Musí proběhnout velký handl - a nakonec rozhodnou Němci s Francouzi a bude prostě po jejich. Zase vyhraje nějaký Jouda ze Lhoty. 

  • Je úsměvné, jak jsou tady Putlerovi protievropští agenti aktivní. Včetně soudruha z Vejprt, který ovšem zjevně trpí eurohujerskou psychosou, 😛



  •                                                        Vožuncker

    • zeMAN? To ano. A pisatel taky?

  • Weber je eurohujerštější než eurohujer Juncker. Téměř ideálním předsedou EK by byl V. Orbán. Nelze stavět do čela důležité evropské instituce nadšeného budovatele eurohujerské diktatury. Předsedou EK by měl být bytostný demokrat, který ctí realitu a zájmy národů Evropy. Zatím se vedou zákulisní půtky na základě parciálních zájmů nově zformovaných mocenských uskupení, kteréžto parciální zájmy nemají nic společného se zájmy většiny Evropanů. Zájmy evropské civilizace nejvíce prosazují státy V4. Naopak státy západní Evropy nejdůrazněji prosazují islamizaci a afrikanizaci Evropy. Orbán coby státník evropského významu zaujímá postoje moudré a prozíravé a pro evropské národy prosazuje to nejlepší, čeho lze za současného stavu věcí dosáhnout. Bruselsko-byrokratická lobby nesmí mít svého člověka v čele EK.
  • jasně že nepostoupili, nikomu se nechce poslouchat kraviny z úst bruselských hlupáků. Těch kteří nemají ponětí o běžném životě. Těch kteří by tady naváželi lajdáky z gumových člunů a nechali je tady volně běhat.A to je začátek konce.Budeme se co nevidět s bruselskýma zdravit zdviženou pěstí. Jak kdysi Che Guevara. Vivat revolucion!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit