Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Než se to v OSN, Bruselu, Washingtonu, Moskvě, Londýně, v našem parlamentu a zbytečném senátu a jinde... projedná, bude již pozdě. Lidstvo se zatím nikdy na ničem neshodlo!!!
  • Primitivní představa pro humanoida je taková,jako je primitivní on.
  • Srážky s asteroidem se celkem neobávám.To by stejmě bylo nenadálé a konečné.Horší je srážka s blbcem typu Kalouska,Drábka a podbných "asteroidů" v našem okolí. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
    • Nejhorší je srážka s komunistou. *1*
      • penisu pražský přiblblý
    • Zlatej , zlatej Kalousek .
  • http://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/ze-by-meteorit-11885x2 Poslední fota meteoritu o hmotnosti 56 kg, Tento kámen by byl schopen prolomit ochranu elektrárny Temelín a způsobit regionální katastrofu, při průniku z oběžné dráhy mohl mít velikost dodávkového vozu. Myslím si, že je to však pouze fragment tělesa většího, zatím nenalezeného, neboť dopadová stopa může být x km dlouhá i široká.
  • Před několika lety spadl malinký meteorit starému tečkovi na hlavu, když zrovna vykonával velkou potřebu na své latríně kterou má vedle svého "domku" (jinak barabizně) Od té doby se mu trauma které měl po znásilnění Avarem ještě zhoršilo, takže dneska už neví čí je a co dělá.
  • Nicméně menší (a mnohem častější) střety mohou být také devastující. V roce 1908 těleso o předpokládaném průměru pouhých 40 metrů, nebo možná dokonce i menším, explodovalo nad sibiřskou řekou Podkamenná Tunguzka a zlikvidovalo na 2000 čtverečních kilometrů lesa. Podle Schweickarta se takováto událost - jež by zničila New York, Tokio či jiné velkoměsto, pokud by se odehrála nad nimi - stává v průměru jednou za 300 let.

    Dodnes nikdo neví co se stalo v Tunguzce, já předpokládám, že explodoval nahromaděný zemní či přírodní biobahení plyn a zažehnut mohl být i bleskem bouře, vše jsou jen dohady a jezero ČEKO není zatím prozkoumáno, jako možný ipaktní kráter po dopadu. V bažinaté oblasti jsou však zajímavé objekty vytvořené nějakou civilizací a mohly sloužit k jímání plynu. Podívejme se na dáblovu díru která v bývalém rusku hoří již nekolik desetiletí.
    • Boží moc zneužitá Dukovou církví se nám jednou pomstí a možná takto, jako při zhroucení jádra komety ISON, i tyto fragmenty musí jednou někam dopadnout.
      http://www.youtube.com/watch?v=4Ed0voNQwA8&list=UUlTW8hInWWrvVB-tw1DRWFQ
      • http://www.youtube.com/watch?v=3aj-C8xsY7I&list=UUlTW8hInWWrvVB-tw1DRWFQ
    • Mýlíš se, protože těleso viděla spousta lidí před dopadem na hodně místech Evropy, takže je znám i jeho směr ze kterého dopadl.Nemohl to být tedy plyn.
      • Není známo však jeho dopadové místo, což je velmi zajímavé. těleso mohl být i kulový blesk, či jiná atmosferická záhadná událost, fragment prolétající komety, která plyn zažehla, atd., atd. Uvažovalo se i o přenosu energie na dálku s pokusů vědce Tesly. Zatím mi nic nepřesvědčilo o skutečnost, která se v Tunguzce odehrála.
  • Jakékoliv velikosti? To asi těžko! Možná tak do 10-ti metrů. Když bude mít kilometr, nezbude po lidstvu ani mastnej flek! *6* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *16*
  • Asteroid na česko padnul v r.89 v podobě chátry 77.....
    • Chátra zachvátila Česko hned po válce za pomoci invaze chazarských nájezdníků.
    • Spíše ti jeden lítá v mozku a nepřestane a nepřestane a.....nepřestane...
  • Míra: fašounku Míro, začněte prosím hubením lidstva u sebe a to svojí sterilizací.
    • Milý Ivánku, nejsem ani fašounek ani jiný agresívní člověk. Sterilizace by mi nevadila, děti mám soběstačné, dospělé a pohlavně bych žít mohl, pokud by mi to neuřízli celé (metody sterilizace prosím znám...). A pokud jste to nepochopil jak jsem to myslel, škoda diskuse s Vámi. Největší škody právě nadělají takoví jako jste pravděpodobně vy. Tak "polopatě" pro pomaleji myslícího. Bylo to myšleno globálně a s tím, že lidstvo je největší škůdce Země , to je nesporné, pochopitelně jsem tam započítal i sebe... na rozdíl od Vás. On by se život zase uchytil v jiných formách jako po vyhynutí před 65 milióny let, pak před asi 350ti milióny let a asi před 750ti milióny let.
  • Tak jeden asteroid nás údajně těsně mine v roce 2027, a doufejme, ale země podle odborníků ho rozkmitá a on se vrátí v roce 2036 a poletí v ještě menší vzdálenosti. Přejme si, aby nás minul i když planeta by potřebovala trochu vylepšit tím, aby byl vyhuben největší ničitel Země a životního prostředí - a to je člověk. Pokud nepřežije, tedy alespoň vyhubí všechny plodné samice, může země začít jinou epochu...
    • Mám dojem,že se to již stalo v r.1989.Dnešní samice potřebují samce na jedno použití a pak ho odkopnou.Absolutně nejsou připraveny pro život v páru ,jak je to v přírodě běžné,ale pouze jako zlatokopky podporované nesvéprávným tiskem a pochybnými tzv.celebritami s prázdnou hlavou a umělými doplňky.Tento článek je dalším optimistickým laděním blbé nálady skoro 25 let.Tak nevím co bude dobře.
      • Plně souhlasím s tímto názorem. Jen bych dodal, že tento národ postupně degeneruje pod vlivem medií a nejen bulvárních (pomalu vše splývá v jeden kanál a to doslova).
        Jen si vezměte, co jsou tzv. celebrity schopny udělat pro zvýšení popularity. Kdyby to šlo, některé by byly schopny ukázat snad i střeva.
        Dalším příkladem je chování "naší" politické reprezentace, podnikatelů, velkotovárníků..
        Chování oslíků za volanty vozidel, slušných řidičů se to netýká. Převážně u majitelů či řidičů dražších vozů máme možnost pozorovat absolutní pohrdání dopravními předpisy. Navíc, mají vůz "poněkud" odolnější než plebs, a tak takový blb bude otravovat až do dne, kdy se někdo naštve...
        Mohl bych pokračovat dále, ale již nyní je nasnadě, že meteorit nás může klidně minout,
        lidstvo, alespoň v této republice se vyhubí samo!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit