Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Greta je symbolem debilizace Západu.
  • Děvče, přijď debatovat, až budeš dospělá, dané problematiky znalá a především psychicky zdravá. Do té doby se běž vzdělávat, léčit a neplať se mezi dospělé. 😈

  • Nějací jakože rebelové zablokovali včera ulici v Praze.Jen tak.S přesně takovými tupými výrazy jako tady ta dementka na fotce.Ještě, že je na netu dost fotek tady těch pomatenců.Lehce se stane, že zdravé jádro řidičů si příležitostně najde toho pomatence Buriana.I ten zbytek.A taky jen tak mu poopraví jeho světový názor.Blokovat může tam kde to nikomu nevadí.Pokud nepochopil - je několik efektivních způsobů, jak mu to vysvětlit.Některé způsoby mají i dlouhodobý účinek.Jo hoši, je nová doba.Příště vyzkoušejte železniční koridor.Rovný úsek.Tam se rodí ti praví hrdinové.

  • KIMCID

    Fotka za 1000 slov

    • A ve Vašem albu by se nenalezly některé, které byste nejraději roztrhal?

      • KIMCID

        Ne

  • Nalimst

    Přesto se rozšiřují lány polí sóji a řepky olejky.

    ------------------------------

    Pře pár lety si Evropská komise objednala u vědců studii, jaký dopad má přimíchávání BIO paliv (převážně řepky) na emise. Ve vědecké zprávě si eurokomisaři přečetli, že když se sečtou emise na pěstování, přepravu a rafinaci oleje z řepky, MÁ ŘEPKA CCA O 80% HORŠÍ EMISNÍ DOPAD NEŽ NEŽ BENZÍN!!!!!!

    Pokud si nyní myslíte, že si se lidem omluvili, že jim nejen ničí motor, ale ještě víc znečišťují planetu - tedy svým nekompetentním nařízením přimíchávat do benzínu povinně 5% řepky, zvyšují emise...... tak jste naivní - zprávu se pokusili utajit a rozhodli, že se podíl řepky zvýší na 10%....už brzy to začne platit.

    Každý kdo jste v souvislosti se řepkou někdy nadávali na Babiše by si měl nafackovat - když ne Babiš, tak někdo jiný u nás, v Německu, ve Francii... EU PROSTĚ JEN VYTVOŘILA NOVÝ BYZNYS - BYZNYS S PĚSTOVÁNÍM A ZPRACOVÁNÍM ŘEPKY A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ JE TĚM PAPALÁŠŮM PUTNA... Aby byla splněna kvóta 10% z nařízení EU, bude se pěstovat ještě víc toho žlutého jedu - jinak to prostě nejde, když nám vládnou bezmozci z Bruselu - vadí vám, že Babiš zaplavil naše pole řepkou - fajn, mě také, ale je nutné si uvědomit, že jen plní to, co Brusel rozhodl a byl by idi-ot, kdyby ne - je zajímavé, že žádní ekologové kvůli fatálnímu a zbytečnému poškozování přírody řepkou neprotestují - tedy ne proti skutečnému viníkovi - EVROPSKÉ UNII, KTERÁ TEN NESMYSL VYMYSLELA A VYNUCUJE...!!!!!!!!!!

    Akce svaté Gréty jsou směšný počin naivního zmanipulovaného dítěte s vymytým mozkem - ta škodná sedí v Bruselu a bere astronomické platy a moc té hydry stále roste.

    • glombicek

      Moc pěkně popsáno.🙂


    • Nechápu, proč se omezovat jen na řepku. Spalování bioethanolu (E85) není o nic lepší a topení kukuřicí  (od výroby bioplynu po spalováni v kotlích ÚT) rovněž. 

      Naše pole nezaplavil řepkou žádná Babiš, ale neviditelná ruka trhu. Řepka je v některých ohledech problematická plodina a nadměrná plocha osetá řepkou v ČR vznikla prostým přesunem osevní plochy ze SRN.

      Na druhé straně je řepka pořád ještě lepší než kukuřice.

    • První ze směrnic stanovila, že výrobci pohonných hmot mají přidávat do motorového benzinu i nafty minimální podíl biopaliv nebo jiných obnovitelných pohonných hmot; biopaliva byla ale jednoznačně upřednostňována. Do roku 2005 to byla nejméně 2 procenta objemu, později 5,75 procenta. Každá členská země si přesný podíl měla stanovit sama.

      Coby směrnici měla evropská pravidla takzvaně transponovat – tedy přeložit do národní legislativy – každá členská země zvlášť. V Česku ji zavedla novela zákona o ochraně ovzduší z roku 2007, aktualizovaná v roce 2010. V některých letech tak museli čeští dodavatelé pohonných hmot přimíchávat víc příměsí, než stanovila unie.

      „Například v roce 2009 stanovil český zákonodárce podíl biopaliv 3,5 procenta pro motorové benziny a 4,5 procenta pro nafty oproti dvěma procentům vyžadovaným unijní legislativou,“ upozorňuje publikace Zbytečně zatěžující transpozice, kterou sestavil tým Právnické fakulty Univerzity Karlovy pod vedením Richarda Krále.

      „Z důvodu nesplnění výše uvedené povinnosti byly povinné osoby trestány vysokými sankcemi, které byly v zásadě likvidační a které neměly v EU obdobu. Český zákonodárce tak zbytečně tyto povinné osoby zatížil a vystavil zcela nepřiměřenému riziku,“ píšou právníci.

  • Tvar obličej o vás prozradí mnohem víc, než jste si mysleli! I to, jaká jste osobnost

    Zdroj: https://www.extra.cz/tvar-oblicej-o-vas-prozradi-mnohem-vic-nez-jste-si-mysleli-i-to-jaka-jste-osobnost

    • Také amatérská ptákovina v úrovni vykládání osudu z karet...

  • Opakuji ještě jednou - autorkou většiny těch "ekologických prohlášení" je matka Grety Thunberg (jinak dívky, trpící Asperger syndromem a obsedantně kompulsivní poruchou osobnosti) je operní pěvkyně Malena EMMAN (jistě ekologicky řádně vzdělaná)...

    Jen tak na okraj - vzdělávání se a udržování se v kondici v oboru operního zpěvu vyžaduje spoustu času - takže je velmi nepravděpodobné, že by se paní Emman mohla věnovat klimatologii do takové hloubky a šíře záběru, jak ve své knize předstírá...

    A jistě čirou náhodou tato zpěvačka vydala knihu na téma "klima a lidé" - pouhé čtyři dny poté, co ona „neznámá“ švédská školačka začala "spontánně stávkovat" za záchranu planety.

    Neméně zajímavé je, že propagaci Grety Thunberg - tedy vlastně Maleny EMMAN - od počátku vede "expert na PR" Ingmar RENTZHOG - zakladatel firmy "We don’t have a time" (což je soukromá společnost, co se pokouší prostřednictvím sociálních sítí získat prostředky pro velké investice na "boj proti klimatickým změnám" - tj. bezpracné kecání "aktivistů"). 

    Je evidentní, že tento pisálek si z oné Grety i její matky rychle udělal jen a jen vývěsní štít pro svůj vlastní "klimatický byznys"....

  • TheGGG

    psychicky narušené děcko přírodě nepomůže, jen paraziti z neziskovek se napapkají a o to tady jde

  • Koukám na tu diskuzi a chápu co je gretenismus napříč názorovým spektrem.🙂

    K diskuzi o klimatu ani ň.

    Jedině omezení spotřeby zajistí trochu času ,ale těžko to půjde když ten ekonomický růst musí být i kdyby jsme měli jít do erdele.Bylo by dobré kdyby každý začal u sebe včetně těch ekologů a nemusí žít v lese a pít vodu z potoka.

    • Co začít debatovat o nějakém způsobu omezování nebo spíš regulaci lidstva na Zemi? To by s klimatem souviselo docela přímo, nemyslíte?

      • To přijde samo a nebude se nám to příjemné.Počítejte se mnou kolik lidí na planetě využívá její bohatství a kolik chudých stojí ve frontě aby se měli stejně ,to nemůže vydržet.Problém dnešního světa už není nerovnoměrné bohatství ,ale to že všichni chtějí co vidí virtuálně a ekonomika stálého růstu jim to chce dát i kdyby se ta zeměkoule měla rozpadnout , přesto že 1 Američan spotřebuje jako 1000 Afgánců ,v okamžiku kdy jim to reklama ukáže chtějí to samé a ještě víc .Co s tím?Koho budete omezovat?

  • Už podle očí se pozná, že je tydýt!

    Má mongoloidní výraz!

    • Trapně opakujete podobné nesmysly, co tvrdí už nick "terminator" A výraz pacientů s Mb. Down (lidově "mongolismu") je diametrálně odlišný od výrazu slečny Thunberg na kterékoli fotografii na internetu!

      Nota bene - jde o žákyni deváté třídy (běžné) základní školy ve Švédsku s velmi dobrým prospěchem.

      Obávám se, že redakce zařadila do titulního snímku jeden z náhodně vzniklých a logicky nejméně povedených - vy sám nemáte něco podobného v rodinném archivu? Jiné snímky slečny Thunberg vypadají zcela jinak!

      Nota bene - autismus není duševní chorobou, ale pouhou duševní abnormalitou - postižení jedinci  se projevují různám stupněm abnormální sociální interakce - zpravidla tvrdě zafixovanými a opakujícími se vzorci chování - což vede k narušení BĚŽNÝCH komunikačních schopností... Komunikačních schopností - nikoli intelektu a jeho projevů! 

      • Nalimst

        Určitou formou autismu trpí každý druhý - mě třeba hrozně vadí obrazy, co visí nakřivo a při návštěvách památek se musím hrozně ovládat, abych jim je nenarovnával - na návštěvách u přátel to dělám běžně:)

        Problém není v jejím duševním zdraví, ale věku - nevzpomínám si na žádného antického nezletilého filozofa či 15letého učence ani v pozdějších dobách a jelikož mám podobně starou (spíš mladou) dceru tak jsem si jistý, že v hlavince Gréty není nic, co by tam někdo cíleně a systematicky nevložil. Nejspíš proto všichni diktátoři, náboženští vůdci a fanatici tak rádi s mládeží pracují. Připomněl bych Hitlerjugent, komsomolce, pionýry, studenty které Maocetung využil ke své "kulturní" revoluci, Iránské studenty a jejich islámskou revoluci - spíš deevoluci, snaživé studenty Talibanu, dětské vojáky v Angole i ve zbytku Afriky, Popotovi studentské gerily v Kambodži, které ve finále povraždily dobrou 1/3 obyvatel ve jménu revoluce atd. atd.

        Pamatuji také na své dětství - do 15 mě zajímal jen sport a počítač a po té sport, počítač a holky - nějací komunisté u moci, socialismus a podobné mě začalo zajímat tak ve 20letech, těsně před revolucí a to je naprosto v pořádku, tak to má být. 15letý aktivista je jen záznamník, který opakuje to co mu někdo nazvracel do hlavy a proto považuji dětský aktivismus za nebezpečnější, než změny klimatu a historie mi dává za pravdu. 

        Mladí lidé mají klást otázky, diskutovat a naučit se dívat na každý problém s co možná nejvíc úhlů - nikoli se snažit dávat odpovědi, poučovat, moralizovat a stávkovat... Pokud je dítě či mladý člověk přesvědčen, že už pravdu zná, tak to znamená, že je již neschopný přemýšlet o argumentech, které jsou protichůdné k jeho přesvědčení a stává se z něj obyčejný zabedněný fanatik a je vcelku jedno, zda fanaticky bojuje za komunismu, nacismus, Alláha či ekologii...

        Ekologie v dnešní době vykazuje všechny znaky ideologie a pomalu, ale jistě přechází do fáze extremismu - už to není věda, kde se vzdělaní starší pánové přou kultivovaně o to, zda je Země placatá či kulatá - z ekologie je víra, která má svou církev a na všechno dogmatickou odpověď a již tedy není potřeba bádat, analyzovat, debatovat, přehodnocovat - je třeba už jen kázat svatou pravdu a prosazovat ji všemi dostupnými prostředky.... Co na tom, že Johanka z Arku byla pološílená náboženská fanatička, které ze zvěrstev co se tenkrát děli přeskočilo - upálili jí a po té prohlásili za svatou. My máme svatou Grétu co se týdny nekoupe, aby na lodi přeplula oceán a ušetřila klima, ale to že Afrika, Asie a Latinská Amerika už 70let permanentně hoří, což produkuje víc emisí, než všechny naše technologie dohromady - to je OK do toho se šťourat nesmí, to by bylo rasistické chtít po chudácích v Africe, aby přestali vypalovat lesy - mají tolik dětí a ty potřebují jíst...

        Na tomhle je jasně vidět, že je to jen dítě s vymytým mozkem, protože děti neznají slovo korektnost. Když mě bylo asi 8-9let, tak v TV ukazovali komouši v každých zprávách, jak na západě stojí nezaměstnaní fronty na polévku, kterou rozdávaly charity. Na druhou stranu jsme osobně znal několik rodin, které utekly do západního Německa. Máma si dodnes pamatuje jak se tenkrát (byl ještě hluboký socialismus) zpotili, když jsem po jedné takové reportáži přišel z poměrně logickou otázkou - "Tati, proč všichni utíkají do Německa, když se tam mají lidé tak špatně a nemají práci a proč oni neutíkají k nám, když tady každý práci má a nikdo nemá hlad????" Nakonec se jim podařilo mou otázku okecat, protože mi prostě nemohli říct pravdu - někde bych to vykecal a byl by malér, ale v 7třídě, když jsme se začali učit o bratrské pomoci v roce 1968 mi to už vysvětlili... 

        Chci tím říct, že to, že fanatičtí ekologové jako Gréta bojují proti autům, fabrikám, letadlům, ale 1000x větší problém jako je ohromný růst populace rozvojových států, který má za následek nejen bídu, ale hlavně také ničení ekosystémů a emise skleníkových plynů daleko větší, než naše technologie, je pro ně TABU. Pro děti a mladé lidi je ale jakékoli tabu nepřirozené a jestliže ignorují tento naprosto zásadní problém, který tahle planeta má - tedy neustálý růst populace (slovo udržitelnost, či udržitelný rozvoj se stává prázdným pojmem, když si uvědomíme, že jen za posledních 18let přibylo na planetě 1,8miliardy lidí), pak se již neřídí svými názory, ale ideologií. To že zelení aktivisté a extremisté dělají, že přírodu lze zachránit a současně se množit a množit znamená, že to za co tak bojují již není ekologie a záchrana planety, ale bojují pouze za ideologii či víru (není v tom rozdíl), která si již vytvořila nejen ekologická dogmata, ale i ekologická tabu a tabu je produkt dospělé mysli, nikoli dětské... 

        • A tak to bylo, je a obávám se, že i bude...

      • TheGGG

        školní systém na základní škole ve švédistánu jako důkaz toho, že není postižená 😂... pravda na poměry krajně levicového sociálního švédka bude tadle zmanipulovaná nemocná loutka giga génius...

        • Že tak realie Sweden znáte 

          Možná ty drby z tisku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit