Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naučili se to od nácků jak se patří, Banderovi pohrobci!!!
  • Bitch
    Nacista Putin odpůrce zavírá a střílí do zad
  • Svobodná Novorossia knihy nepálí, páč to nejsou náckové!!!
  • Nacistický zločinec Putin bude postaven před soud a popraven.
  • Vivat Putin
    Vivat Novorossia
  • Krymu vládnou maskovaní bandité a mafiáni
    Představte si, že máte firmu a přijdou k Vám ozbrojení zakuklenci, kteří Vám všechno zabaví. V civilizované společnosti je to nepředstavitelné, ale na Krymu pod ruskou vládou normální. Likvidována jsou nezávislá média a ukrajinští podnikatelé vyvlastňováni na základě úřednické svévole. Krymští Tataři, kteří tady žijí po staletí, jsou zastrašování a vražděni.

    To, že by se úředníkovi zalíbila nějaká firma a on by si ji přivlastnil, je hrozná představa. Nicméně v Rusku je to běžná praxe. Má obvyklý scénář. Nejdříve za Vámi přijdou usměvaví pánové a navrhnou Vám, že by bylo dobré Vaší firmu prodat společnosti XY. Tu společnost samozřejmě skrytě vlastní onen vlivný úředník někdy třeba i s šéfem místní policie. Vy odmítnete, a pak mohou nastat dvě možnosti. První je rádoby legální, přijde na Vás kontrola z berňáku a najde daňové nedoplatky, na firmu je uvalena exekuce a koupí ji právě ona společnost. Druhá možnost je poněkud horší a to když vás na ulici zmlátí a zraní „neznámí útočníci“. Zkorumpovaná policie samozřejmě nic nevyšetří a vy raději tu firmu nakonec prodáte, samozřejmě společnosti XY. Ochrana soukromého vlastnictví v Rusku totiž prakticky neexistuje.

    Takové praktiky se nyní objevily také na Ruskem okupovaném Krymu. Prostě do firmy vniknou zakulení ozbrojenci, ukážou Vám nějaký papír a nemáte nic.

    Představitelé současné krymské vlády se hájí tím, že zabavují majetek Ukrajincům, kteří jej údajně získali nepoctivě. Tomu by se dalo rozumět, jenomže o tom, jestli jste k vlastnictví přišli legálně či ne, rozhodují v civilizované společnosti soudy, nikoliv úřednická zvůle. Vyvlastnění je v normální zemi možné pouze za přísně vymezených podmínek a ne jako součást znárodňovací kampaně cíleně zaměřené na určitou skupinu lidí.

    Když ještě k tomu připočítáme, že se na Krymu za ruské okupační vlády nějak podezřele rozmohly únosy a vraždy původních obyvatel-krymských Tatarů, pak nezbývá než vynést verdikt. Krym ovládli mafiáni a bandité.
  • Ruskem jako sousedem se Donbas ani celá Novorossia nemusí ničeho bát!!!
    Vivat Putin
    Vivat Novorossia
    • NovoRusko není. Ta země se jmenuje Ukrajina.

      Tak zklidni hormon ty Ruskej fašoune
  • Donbas patří Ukrajině.

    Pokud ho ty Ruskej fašoune zkusí váš Putin ukrást jako Krym tak bude š. světová válka
    a vaše ruská říše zla se po zásluze změní vjaderným spadem zamořenou pustinu
  • žádá OBSE, aby neodcházela z Novorossie, protože ukrošisti chystají další útok na nezávislý Donbas!!!
  • List The Moscow Times obvinil Putina z invaze na Ukrajinu

    Co očekávat od diktátora hrozícího sedmiletým trestem za vyvěšení ukrajinské vlajky v MOW ( 20.8.014), a pětiletým vězením novináři Andreji Kolomojskému z Vyborgu, jenž na svém blogu 26.3.012 uveřejnil video zesměšňující Putina jeho vlastními, bytˇ sestřihanými projevy, které na youtube shlédlo 600.000 lidí ( video již není dostupné )

    List The Moscow Times z 10.9.014 ve smělé kritice Putina v článku Ukrainian Conflict Spells Disaster for Russia napsal : „ Prezident Putin koncem srpna na Mládežnickém fóru varoval, že v RF stále působí síly, které uskutečňují akce proti ruským zájmům. Jaké jsou však vlastně ruské zájmy ? „ ptal se list.

    „ Chce Putin tvrdit, že pouze jeho výklad národních zájmů je ten správný ? Putin Krym „ sjednotil“ s RF, podle názoru Ukrajiny a Západu jej bezostyšně anektoval, třebaže ve všech bilaterálních dohodách a ve všech mezinárodních dohodách, které stále platí, Kreml tvrdil, že je Krym součástí Ukrajiny.

    Dnes je Kreml obviňován již nejen z přímé podpory „ separatistů“ , ale z přímé vojenské invaze na Ukrajinu – jde o válku, jejíž konec je v nedohlednu, a RF je mezinárodním společenstvím považována za jejího přímého účastníka.
    • Pro tebe se lež stala pravdou, to už tady bylo.
      • nic nenaděláš, on to nemá v palici v pořádku, ale i tací magoři žijí mezi námi normálními lidmi!
        • 1. Jsem holka tedy ona. pokud ti to vadí vyhledej pomoc sexuologa Ivane Ivanoviči.

          3. Ty nejsi slušný člověk ale proruský kolaborant který obhajuje vraha a zloděje putina
      • Lhář je tvůj Putin .

        Putin tvrdil že neposlal Ruské vojáky na Krym. Pak potvrdil že poslal.
        Putinovcům se nedá věřit ani to pozdravení

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit