Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paní Lipovská je statečná žena, poukazuje na svinstva která se v ČT dějí třeba začerňování smluv. Všichni kdo vlastní televizi musí platit poplatky, ale dozvědět se kolik za naše peníze berou zaměstnanci ČT JE NEMOŽNÉ

  • Redakce, čtete také články o skutečnostech po sobě? V úvodu čtu, že Lipovský(á) byl(a) odvolána.

  • Lipovská,jak by řekl klasik je patologická  sedlina.

    • vanhorne

      "jak by řekl klasik"

      To rekl klasik Zeman v Libereckem kraji, 9.5.-11.5.2017. Nekde ho vitali svinskymi hody, nekde ho ale hnali svinskym krokem. Tam kde nevystrojili zadnou svinskou zranici, obcany kteri se Zemanem nesouhlasili jednoduse nazval:" Patologicka sedlina lidske spolecnosti ". Zeman si na závěr své návštěvy Libereckého kraje ve čtvrtek postěžoval, že lidé, kteří proti němu ve městech demonstrovali, k němu nebyli laskaví. „Nazývali mě dědkem, který se neudrží na nohách". Kdyz jste ke mne takovi, ja budu taky takovy a vickrat sem neprijedu! 

      https://respekt.mgwdata.net/466443/fe0e5cc5d379ad27f1add8e777d042bb.webp/ zadne jitrnicky zadny kalisek slivovicky 

  • Lipovská není žádná myslitelka. Přesněji Hlupaňa. Pokud se nechala zařadit na kandidátku zdejšího poslaneckého Hlupáká č.1 , nějakého Volného je naprosto jasná. Na druhé straně na to že je neočkovaná, tedy občan II. kategorie dělá v Radě pro TV docela slušné pořádky. Prstem ukázala na docela slušné a dlouholeté darebáky.Bude se muset holka rozmyslet, na čí straně stojí.

    • Toto strašidlo stojí na straně všehoschopné soudružky Bobošíkové a Duky. Při pohledu na ni, neopřel bych si o ní ani kolo.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit