Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak už tu bylo jednou psáno ..málokdo z vás tuší jak velký význam mělo to ..že tu Havel byl s námi !!

    Země je kronika dějů, kniha dění, z níž čtou vesmíry. Shakespeare měl pravdu, když řekl, že svět je jedno velké jeviště. Stará etapa lidstva dramatického navíjení scénářů osudových linií partnerských, či jakýchkoliv vztahových, spřádání vazeb životních příběhů až do daleké budoucnosti byla před očima celého vesmíru ukončena významným duchovním děním - odchodem exprezidenta a dramatika Václava Havla, jehož osobní, ale i nadosobní, ve vyšším duchovním plánu uskutečňované životní „dramatické spřádání vazebních nitek“ ho přivedlo dvakrát do vůdčí role Českého národa: poprvé jako „otce vlasti“, českého krále a římského císaře Karla IV. (potvrzeno Boženou Cibulkovou i mým duchovním zrakem), a podruhé jako vůdce sametové revoluce a prezidenta České republiky. Pohřební průvod za rakví s ostatky Václava Havla přes Karlův most (který již Božena Cibulková viděla jako velevýznamný vstupní prostor pro výstup lidstva do vyšších dimenzí) se odehrál až v neuvěřitelné symbolice souvislostí: vždyť tatáž inkarnovaná vysoce vyspělá duchovní bytost tentýž most nechala postavit. Další podivuhodná symbolika: epochu dramatických scénářů „jáství lidstva“ ukončil svým odchodem dramatik. Rituály na Karlově mostě symbolicky ukazovaly, že skončila stará doba dramat dialogu vyššího a nižšího já a že vyšší já se vrací, vystupuje domů. Zároveň také ukazovaly, že začínají aktuální přípravy na přesun lidstva do vyšších dimenzí, ale také skutečnost, že bytost, kterou jsme vnímali na lidské úrovni v poslední době jako pana exprezidenta České republiky Václava Havla, sestoupila do hrubohmotného pozemského života z vyšších dimenzí, aby splnila svoji úlohu vůdce a reprezentanta Českého národa. Čest jeho památce.



    je úplmě jedno co si myslíte nebo co si o něm vymýšlíte , ať žije Král !!
  • Ať se z Havla nepose.ou. Ještě na jeho počest možná udělají Memoriál V. Havla - Běh na koloběžce napříč Prahou. Co Kocábe, co vy na to? Určitě by to Havla potěšilo.
  • Jo a Ostrava chce pojmenovat a přejmenovat Stodolní ulici.Tam by to sedlo. *1*
  • Že by nové drama "Parková slavnost" alias "Pozdní zavrtávka do p..ele" ?
  • Píšou,že se jeho popel nevešel do jedný plechovky,tak ho museli dát do třech.Koho taková píčovina debilní asi zajímá?
    • Zde je vidět,jaký to byl velkikán.
    • Nejspíš za to může redaktor, který se domnívá, že to někoho ještě zajímá.
      Mě zajímá, kam až to zajde, i když celý mediální kolotoč kolem pohřbu mi připadá směšný. Jsou mi ukradené květiny, noční tesání nápisů, materiál na hrobku, počet uren s popelem atd. Ale když už se zde podobné hovadiny objevují, rád plivnu jedovatou slinu. Někdo třeba řekne, že na víc se nezmůžu, ale když je to tak lákavé...
      K původní zprávě opět nelze věst diskusi. Myslím si, že taková zpráva se zde vůbec neměla objevit, to patří do soukromí rodiny. Tím nechci říci, že bych se vysmíval pozůstalým, s nimi soucítím. Ale expresident byl veřejně známá osoba a s něčím takovým musí počítat.
  • To jsou magoři. Aby se z toho Havla neposrali.
  • Tomu já říkám debilismus.
  • Zlín taky přejmenovali po jednom tehdejším presidentovi na Gottwaldov, no a po převratě se to zase muselo změnit na Zlín!

    To ti zastupitelé (to slovo zastupitel se mi velice líbí), to nemají nic rozumnějšího na práci, než vymýšlet takové ptákoviny? *8*
  • bude se jmenovat humani bombardovani prezidenta havla.
    • ty budeš hloupej i po smrti
  • Zdá se,že největší pitomci této země jsou v Litoměřicích.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit