Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak vidíte pane Juste , jak jsou komouši užiteční.Proto je jich čím dál víc a "Modré straky" se často bez nich ani to...!Však mnoho strak vyšlo z jejich lůna!
  • Jak z úvodní fotografie vidno má "Píďa" vemi vážné starosti.Inu není divu!Do vlády nainstaloval kromě obecně známých brontosaurů, několik talentovaných korupčníků, a ty doplnil rychlokvašenými amatéry z VV.To se potom těžko vládne neřknu-li plní sliby dané veřejnosti.Vznikl tak srandčaní soubor ,který má ambice spíše než vládnout, vystupovat v silvestrovských nebo aprýlových kabaretech.Ale Češi jsou na srandu zvyklí.A k panu Justovi:"Sdružení modrých strak by hělo místo sebefackování definitivně odletět z těchto krajů. nikdo by je nepostrádal a všem by bylo líp!'
  • Kdyby to centrála ODS myslela vážně, měla by především nafackovat sama sobě - za to, že přes kolikátou už parlamentní i senátní převahu komunisty nejen nezakázala, ale naopak u nich při každé volbě prezidenta hledali pro Klause (pro nikoho jiného samosebou) podporu. Tak proč by je zakazovali, když se jim parlamentní komunisti ještě navíc vždy hodili jako strašák? Kým by kompromitovali odpůrce svých návrhů, když by v parlamentu komunisti nebyli? Odjakživa jim komunisti byli užiteční! Mimochodem - STYDÍM SE ZA SVÉHO PREZIDENTA-JE GARANTEM KORUPCE!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit