Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je tak, když se ve „svobodné demokracii“ cenzuruje víc, než za totáče…mráz přichází z Londýna?

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Muslimsky-starosta-Londyna-Co-vam-o-nem-ceska-media-nerekla-434701
  • to jste kluci londýnští moc nezvládli! Dosadit si muslímáka na radnici v době, kdy tisíce jeho soukmenovců míří do EU?Soukmenovců kteří předstírají potřebu pomoci a při tom útočí na řidiče kamionů na hranicích - kteří je odmítají naložit?Uspěje jedině ten kdo v budoucnu jasně formuluje bezvýhradný odpor proti nějakému kamarádíčkování a přijímání přivandrovalců z Afriky.To pro to, že cizokrajná chátra tady přichází výhradně cizopasit.Táhne sebou malé smrady, naprcané baby .... tedy to, co nikdy nebude pracovat, ale jen spotřebovávat peníze hostitelské země.Tady ten na radnici bude převelikou brzdou.Převelikou.
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/402901-brexit-muze-v-evrope-rozpoutat-valku-varuje-cameron.html
    bojí se *1* *1* *1*
  • Zdá se, že po tomto kroku Londýňanů se asi "brexit" konat nebude. Je až neskutečné co si to Angláni zadělali za problém. Je to národ paradoxů, když jdou proti něčemu, co vzápětí podporují a dávají na odiv. Už nebudou zřejmě vůdčí zemi, která hrubě nesouhlasí s migrační politikou Merkelové a spol. Zřejmě zůstane u obyčejného vydíraní EU, která se ukazuje, že není institucí poskytující stejné podmínky a možnosti pro všechny státy EU. To co dnes vládne a vydává "nařízení" není to, co si od EU slibovaly všechny státy. Ani Německo samé. Ale Němcům tak trochu ty problémy přeji, protože se neumí ozvat a hájit si to, co svou prací vytvořili a vinou Merkelové a spol. jenom tak nazdařbůh vyhazuji příšelcům. A mohli to mít pro sebe.
  • takovou vec nemeli londynsti vubec pripustit.To uz si budou muslimaci delat co budou chtit.Jeste ze u nas by se to nemohlo stat.Tady bychom uz v zarodku nasli zpusob .....
  • Starosta si pozve na návštěvu další miliony soukmenovců co jiného. Nebojte Anglie to přežije, ale s Evropu bude hůř.
  • Svět spěje ke katastrofě. Lidé se nepoučili z historie a z poznání přírody, nekontrolovaně se množí a ztratili obezřetnost. Příroda si udělá "pořádek", poštve lidské parazity proti sobě, aby se vymlátili, zničili co vytvořily předchozí generace a začne se opět znovu. Kolikrát v minulosti se to už stalo?
  • Kdo chce kam, pomozme mu tam. Ale proč u toho musím být i já? :-(

    "Důležité zkoušky britských středoškoláků, včetně maturity, se letos přizpůsobí muslimskému postnímu měsíci ramadánu. Rozhodla o tom státní komise s tím, že se o termínech radí s řadou náboženských a dalších skupin, nejen s muslimy.Důležité zkoušky britských středoškoláků, včetně maturity, se letos přizpůsobí muslimskému postnímu měsíci ramadánu. Rozhodla o tom státní komise s tím, že se o termínech radí s řadou náboženských a dalších skupin, nejen s muslimy."
    "LONDÝN Tisíce sportovních hvězd na olympiádě drží přísný půst: od svítání do soumraku žádné jídlo, žádné pití. Letošní olympijské hry se totiž kryjí s ramadánem a v Londýně soutěží na tři tisíce muslimských sportovců.
    Atletům ulehčili alespoň islámští duchovní, po dobu olympijského klání totiž sportovce z půstu 'osvobodili'. Islámské právo jej v některých případech umožňuje přesunout na vhodnější dobu a existuje i možnost vyplatit se charitě.
    "Poprvé se v Malajsii žena podrobí fyzickému trestu
    Nakonec jí soudci za popíjení alkoholu vyměřili šest ran holí a pokutu ve výši pěti tisíc ringgitů (asi 25 500 korun). "Nebrečela jsem, když soudce vyslovil rozsudek. Řekla jsem si, dobrá, musíš to přijmout," řekla matka dvou dětí.
    Úřady požádala, aby si trest mohla odpykat na veřejnosti, ne v uzavřené cele, jak je v zemi zvykem. Měl to být výraz pokory za to, že pitím alkoholu porušila islámský zákon, kterým se v sedmadvacetimilionové Malajsii řídí šedesát procent obyvatel.
  • Nejbližší budoucnost ukáže co má nový starosta v sobě, zda-li bude přínosem pro Londýn.
    • Napíšu to asi jednoduše a hloupě, ale já si prostě neumím představit žádný případ, ve kterém by mohl být muslim (neboli islamista) přínosem pro Evropu. Pro evropskou kulruru a společnost.
  • Stejně jak před II. světovou, že Britové.
    A bude konec civilizace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit