Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak Putinovské fašistické Rusko a jeho agenti po Brdském radaru v České kotlině jak vidno už ovládli i Londýn. inu východostepní nájezdníci chtějí ovládnout Anglii a rozvrátit tamní demogratycké výdobytky a poté Anglii připojit ke své východostepní říši. A teď promiňte musím se vzdálit. právě mi pan doktor za doprovodu dvou ošetřovatelů ukazuje, že je čas si vzít prášek a uklidňující injekci. inu to víte paranoia bludy a halucinace to je sfiňa.
    • šašo, ty budeš asi ten černý...
    • Ty nejsi "ten pravý Petr", Ty jsi normální zloděj nicku, který se řídí mongolsko tatarskou mentalitou jistého Uljanova, podle kterého k dosažení vytčeného cíle jsou prý vhodné jakékoliv prostředky. A Tvým cílem je zjevně diskreditovat jiné pisatele a tak po bolševicku kradeš cizí nicky a v duchu své estébácé nátury pod nimi píšeš své bláboly. Ta zmínka o paranoidních bludech a halucinacích možná opravdu vyjadřuje Tvůj stav. Ale pokud si to uvědomuješ, tak ty prášky a uklidňující injekce mají zjevně příznivý terapeutický účinek.
  • Když takoví psychopati a sociopati co vládnou v různých zemích chtějí svým občanů dělat takové věci, tak ať začnou nejdříve u sebe i na svých domech a nějaké rakety si mohou schovat a ponořit i do svých lususních bazénů..,aby i jejich manželky a rodiny měly taky nějakou radost a pocit z toho jak se musí cítit občané, kteří rozhodně nemají chuť být živým terčem kvůli tomu, že si pár pitomečků co dělá po celém světě díky svým kšeftům s prodejem zbraní a touze po moci v cizích zemích všude nepřátele a chtějí si za každou cenu hrát na vojáčky. Takoví lidi co si toto vymýšlí patří normálně do blázince a ne mezi normální lidi ! Co budou vymýšlet příště ?. Takoví prostě normálně zkouší co jim ještě projde a co už ne..
  • Svým vojenským zasahováním do jiných států si o to sami koledují.
    • Zloději nicku, nechci psát o co si koleduješ Ty.
      • Cha cha. Ty máš práva na nějaký nick Petr?? Pokud ne, tak drž frasnu, páč za toho zloděje, by jsi se u soudu musel omluvit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit