Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne ne né,za všechno může stát!Není možné ,aby byl uznán zákon o tom,kdy z dlužné pohledávky 30 kč. se to vyhouplo na 16 000kč.Špitál dostane co mu náleží a zbytek je státem uznaného darmožrouta.Prosím ať exekuce jsou,ale není možné,aby z těchto exekutorů pak po cca 3 letech,jako byl nějaký p.Vrána multimilionář.Samozřejmě,čím víc se budu honit tím větší bude můj balík a toho ten všežravec dokonale využil.A teď si představte těch exekutorů v tomto státě.Proč neustále se tají ,jakým způsobem jsou prováděny exekuce v bohatém Švýcarsku! Tam mají uzákoněnou odměnu exekutora 3% z obratu a fertig.Ví se u nás všeobecně,že dluhy nejsou tou prioritou pro úplné splacení,ale právě ta nekřesťanská odměna exekutorům,kterou stát odsouhlasil.A právě to se musí ZMĚNIT.To je právě to co ty dlužníky totálně zničí!!!
    Už se nesmí objevit zase nějaký Vrána a jim podobní,vždyť z těch nenažraných blbců jsou milionáři na úkor, třeba té honěné lůzy.A právě proto ať jim ten Pelikán nakope prdel.Jen tak mmch.Dcera pracovala u Sokola a od rána tam štáb lidí psalo exekuce za jízdné v MHD Praha a to byly balíky peněz co si pan Dr.Sokol účtoval.A to je další patlal,který nic nikdy nevyhrál,který je oblíbený u smetánky.Jenom proto,že byl ministr?Právě ty exekuce z něj udělaly jednoho z nejbohatších lidí v Praze.Takže už žádný Vrány a hurá na ně.Čau.
    • ... za čárku a tečku patří mezera, kolikrát to mám opakovat, primitivní tapetáři :)))
      • Antisračko, ty hovnožroute pitomá, mezeru máš ty mezi zubama, kretýno.
  • Zažil jsem soud a exekuci za nezaplacení 540,-Kč poplatku ČT. S exekucí 18.670,-Kč
    Pan Vrána pouze dostal to co určil soudce na základě ,že jsem před devíti lety po rozvodu čtyři měsíce neplatil poplatky. Tu nelidskou soudní stvůru dodnes vidím. V soudní síni takto pracovala pro pana Vránu . Na dveřích soudní síně šest neplatičů za hodinu, Soudy dělají tento humus. Pan Pospíšil pouze odklonil pravé strůjce tragedíí, zkorumpované soudy na chlapíka, který už moc vyčníval svým bohatstvím, hodinkami a řetízky,
    • Bc.JaroslavK-VS
      mas platit jako kazdy slusni clovek asociale!!! *15* *11*
  • Je dobře, že spravedlivost stihla vypečeného exekutora. Bylo by však ještě lépe, kdyby takto spravedlnost stihla i ostatní zloděje co kradli ze společných miliard, které se po revoluci ztratily a jsou v cizích kapsách. Až na to dojde, snad bude u nás svítat na lepší časy. Takový Vrána je pouhou nickou ve zlodějinách. U nás jich volně pobíhá ještě dost a je pomalu načase, aby za to pykali všichni, kdo kradli ze společného. Podivovat se, že zloděj nemá soucit, není namístě, jinak by nemohl krást a okrádal by pouze ty bohaté, kteří sami kradli. Nakonec nevím, zda by taká krádež nebyla společensky prospěšná.
    • Obdivuji vaš optimismus.Máte pocit že bude nemorální Vrána opravdu odsouzen a nakradený majetek zabaven?
  • Platit si své dluhy se samozřemě musí ale to co dělají exekutoři u nás už nemá obdoby.Naše ne-závislá zkorumpovaná justice přece neodsoudí jednoho ze svých.Česko,bylo,je a bude vždy ráj pro lumpy.Jedna věc je medalizovat a obvinit a věc druhá je odsoudit.
  • Kdo to jsou, prosím "čeští exektoři"?

    A nyní k věci: neměl by exekutor být státní zaměstnanec, tj. zaměstnanec soudu a nikoli soukromý loupežník opírající se o "zákon"?
    • ... píše se "exekutoři", zdegenerovanče :)))
      • Příteli, to také vím a právě proto reaguji. *2*
        Doporučuji přečíst si nejprve název článku *3*

        Zajímavé, že tento příspěvek jsem už jednou napsal a nějak se odtud "ztratil".
        • ... pravda, že je autor článku slabší člen, poznali zde i elitní vychlastané mozky :)))
        • ... klídek, tak moc to zase nestuduji, pouze si vychutnávám absolutní primitivy :)))
  • To není o finanční negramotnosti Čechů, to je o mafii - propojeném kruhu lichváři + exekutoři + advokáti + soudci. Exekutor je soukromá mlátička vymáhající kapitál pro lichváře a advokáty, udělat z něj úřední osobu je naprostý výsměch právu a demokracii. Je to stejné, jako kdyby úřední osobou byl vyhazovač v baru nebo ochranka místního mafiána.
    Kdo půjčí člověku o kterém ví, že nebude splácet, musí nést riziko podnikání a stát nemá co vynakládat prostředky daňových poplatníků na zajišťování prebend a ochranu pro lichváře a jejich exekutory. *11
  • Exekutor je chráněná osoba zákonem. Měl by dostat 2 x takový trest jak normální osoba. Především veřejní činitel by měl být vzorem cti, slušnosti a spravedlnosti. Všichni tito lidé co poruší zákon musejí dostat adekvátně tvrdý trest.
  • Tato ropucha nechápe, co dokáže přesná trefa devítkou do palice. Divím se, že ještě tuto meducínu mu někdo nepodal. Ale co není dnes... *15*
    • Můj "oponent" má lepší nápad? Vsadím se, že nemá. *14*
      • To je moc rychlý, tedy bez bez fyzického a psychického utrpení. Chtělo by to tak na týden ho svěřit do péče pár UK mafiánům a potom hodit do řeky.
        • ... jsem v limbu, jak zaměstnávám 2 závity největších hlupáků, přesně toto jsem chtěl :)))
          • Ty, zrovna ty....mne nemůžeš nijak překvapit. Prvok bez mozku, simon navrch, bez šance. *14*
            • ... cha cha, primitivní lůza mele z posledního, nikdy se nebudeš čapat, degene :)))
          • ... a nejsou zjevne sami, to je ale príma středeční pohodička :)))
            • ty nemáš pohodičku.Ty obyčejná sprostá lůza z pod mostu máš pohotovost.Na všech frontách.To je nádhera.Nevíš kam skočit.Zvratek zparchantělých rodičů musí tvrdě bušit do kláves.
  • exekutroska mafie je tady jen a pouze na objednavku statu, ktery ji vytvoril bezvadne podminky! pritom stacil velice jednoduchy zakon a to ze dluh muze vcetne uroku a exekutorskych poplatku vyrust maximalne na trojnasobek, pak by byl neplatici dluznik nalezite potrestan a pritom by neslo zneuzivat exekuce kdy z dluzne 1000koruny lide prichazeji o strechu nad hlavou!!!
  • Já bych v přerovské dražbě už ze zásady nic nekoupil. Netěšilo by mě užívat věci, které byly násilím někomu sebrány. I když třeba ceny aut a movitých věcí byly lákavé, mám k tomu jaksi odpor, jako bych měl někomu sekat ruku. No, teď už vím proč. Chudáci lidi. Protože když je třeba barák v dobrovolné dražbě, tak to vypadá úplně jinak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit