Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pacičko, můžete uvést ceny potravin v Bělorusku? Na jedné straně vyděláte nějaký nominál, ale jde o to, co za něj nakoupíte... V roce 1989 do ČSSR posílali USAci "pomoc hladovějícím" ve formě totálně prošlých potravin, které nechtěla žrát ani prasata.. my jsme prý také byli na hranici vyhladovění... Oni Bělorusové berou platy a mzdy v dolarech?
  • diky za minusy a teď běžte a promluvte si s běžnýma občanama běloruska.
  • Za chvíli budou čumět v Kyjevě a jinde na Ukrajině, neboť se bude zvyšovat cena plynu pro domácnost o 50%.
  • A nejsou zdaleka tak rozkradení jako ostatní státy včetně nás a nejsou ani kolonií jak my a ostatní státy. Nám tu už nepatří téměř nic, ani ty minerální vody jako Mattonka, ukázka kolonie a vyvážíme komodity za hubičku jako rozvojová země a dovážíme produkty s vysoce přidanou hodnotou čímž se zadlužujeme, zvyšujeme tedy státní deficit již tak vysoký, pak ministři financí škrtají jak o závod, výsledek v nedohlednu a my tímto způsobem likvidujeme pracovní místa u nás, zatímco si je mohou vytvářet státy kolem nás. Toto je výsledek po sametovky. Spirála smrti.
  • ble
  • Lukašenko tebe čeká provaz
  • Trochu soudnosti. Tohle nemohl nikdo slibovat. Tomu nevěřím. Vždyť v tak krátkém čase je to naprostý nesmysl. Navíc myslím, že z logiky věci jsou všechny doklady sociálky v Kyjevě a ten je jen tak nedá ! U nás by obdobná úřední mašinérie zabrala půl roku ! Což takhle trochu zapojit mozek a nebrat vše jako fakta, co napíší zlomyslní novináři v žoldu ?!
  • Na Krymu už hlooupí Ivani čuměj jako "puci"! Včera tam začali vyplácet důchody a platy v Rublech, a žádné naslibované zvýšení na dvojnásobek se nekonalo! *2* *2* *2* *2* *1* *1*
    Sliby se slibujou, blázni se radujou *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • Ale také velice nízkými platy, na hranici hladovění!
    Jó, sice tam maji nízkou, téměř žádnou nezaměstnanost, ale umělou, jako u nás za bolševika. O jedno místo se dělí 2 lidi. Proto je tam taky průměrný plat 150až200 USD.
    Tj. všichni mají holou řiť. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Belorusko je na rozdil od mnoha jinych zemi fungujici stat s nizkou kriminalitou, nizkym zadluzenim, nizkou nezamestnanosti, s neexistujici druhotnou platebni neschopnosti atd. To se ale v tisku nedoctete. ;)
  • A to ještě Janukovyč stačil prodat černozem na Ukrajině Číně o rozloze celé naší Moravy, tedy cca 23 000 km čtverečních. Prostě ten by rozprodal cokoliv, když z toho měl profit. Akorát je zajímavé, že v těch úplatcích mu tak pěkně pomáhali i věhlasné firmy Shell a CHevron a část zisků klidně by dávali do jeho kapsy. Tady tečka a spol. pravicoví demagogové to vždy svádí na komunisty, Shell a Chevron žádné komunisty ve svých řadách neměli, ani je nevychovávali a jak vidno, korupce jim není vůbec cizí, ba naopak.Jasný důkaz tečkovi a NOTOvi vypatlanosti.
  • Nemohl, byl strachy bez sebe, protože měl nakradené peníze v zahraničí a aby o ně nepřišel , tak nedělal vůbec nic a čekal a tak jednali jiní - Pravým sektorem počínaje a USA konče a protože kradl kde se dalo a prodal co se dalo a vždy z toho měl mít pěkný profit a tak se stalo, že nakonec o svoje konta v zahraničí stejně přišel. CHtěl stále více a více, tak snad nebude mít nic a pak vypadne i z Ruska.. Ať si s ním Ukrajinci dělají co chtějí.
  • Tak Janukovič je obyčejná *12* a Lukašenko taky. Myslím že se jednou dočkáme, že bude mít taky příležitost ukázat svojí "hrdinnost" pro setrvání ve funkci.
    Je ale velký omyl považovat Janukoviče za proruského. To je bohužel produkt "modré" propagandy. Že mu Putin poskytl azyl a nenechal ho zlynčovat, neznamená nic jiného, že ho potřeboval jako živý argument nelegitimity Kyjevské vlády. Je známá věc že Putin osobně Janukoviče nesnáší. Pár faktů:
    Před rokem Janukovič prodal ukrajinské ložiska břidlicového plynu firmám Shell a Chevron s tím že část zisku by putovala do jeho soukromé kapsy ( podepsáno s tichým souhlasem západu ). Janukovič se již viděl nejmocnějším oligarchem. Chtěl do EU, skutečně tam moc chtěl. Čekal, že těžba plynu, jeho prodej Evropě a finanční pomoc EU postaví Ukrajinu na nohy. Jenomže Brusel si uvědomil, že na další velkou černou díru nemá prostředky. Proto byly podmínky asociační dohody nastaveny likvidačně, aby je Ukrajina nemohla přijmout. Pokud by to Janukovič podepsal, země by byla do tří měsíců v bankrotu. Chtěl tedy dojednat lepší podmínky ( smlouvu neodmítl jak se teď tvrdí ) a zároveň se s prosíkem obrátil na Moskvu. Ta mu nabídla lepší podmínky okamžitě. Tady nastává kolize se zájmy USA, protože břidlicový plyn se stává nesmyslem ( přes Ukrajinu bude nadále k dispozici levnější ruský zemní plyn ). Amerika tedy hecuje protesty, posílá další dolary přes neziskovky. Politikům EU nedovolí politická korektnost nic jiného než protesty pokrytecky podporovat a doufat, že je Janukovič zvládne. Už víme, že díky inscenované střelbě do vlastních řad majdanovců nastává zlom, který amerika potřebovala.
    Získá ukrajinský plyn, izoluje Rusko a oslabí EU. Plán zatím vychází.
    Jenomže analytici USA vůbec nepočítali s dalším vývojem na Krymu, nepočítali s tím že fašistické bojůvky Majdanu začnou žít vlastním životem, nepočítali s tím že ukrajinská politická scéna bez hlavního oligarchy se promění ve stádo požírajících se hyen.
    Co bude dál?
    Banderovci začínají vadit. Je popraven Muzyčko a je vydán zatykač na čelné představitele Pravého Sektoru. Začíná válka Pravého Sektoru proti Jaceňukovi. Zvládne to a nebo to přeroste v občanskou válku? Využije případnou občanskou válku Putin pro zabrání Jihovýchodní Ukrajiny? Myslím, že se ještě máme na co těšit. *7*
  • Janukovic je zradce ukrajinskeho lidu. Mel hned na zacatku vyhlasit mobilizaci a vyjimecny stav. A stanne pravo taky.
  • Lukašenko neví, že je již v hledáčku. Taky bude utíkat k taťkovi Putinovi.
  • Tento zkuvený Janukovyč má ještě menší cenu než čapiasrala Puitka Putinovič!
  • To říkáš teď, hrdino :)
  • Má pravdu ! Lekl se když mu Kličko řek aby nedopadl jak Kadáfí tak radši utekl a přitom ho armáda vyzývala ať dá rozkaz.Nemuselo to takhle daleko dojít!
    http://news.mail.ru/politics/16593503/gallery/2911318/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit