Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si před půl rokem začala dělat smoothie a dám si tam třeba i tu brokolice, kterou jsem předtím nikdy nemusela. Když se kouknete na recepty, hned poznáte, že kouzlo je v kombinování ovoce a zeleniny. Něco, co vám nechutná, ale je to zdravé, se dá ve smoothie chuťově zamaskovat jinou surovinou. 

    Dělám smoothie i dětem a ještě nepoznaly, že pijí špenát. Stačí, aby smoothie bylo barevné a dost sladké..

    • Obecné považování špenátu za hodnotný zdroj železa je nepravdivé - vzniklo matematickou chybou, když byla při analýze hladiny železa v extraktu z listů špenátu špatně napsána desetinná čárka ve výpočtu, takže hodnota železa byla ve výpočtu desetkrát vyšší, než ve skutečnosti. Až nedávno napadlo jednomu studentu chemie v USA analýzu zopakovat. Nevěřil svým očím - i šel do archivu a chybu našel...

      Jinak v případě špenátu jde o zeleninu, nelíšící se od ostatních...

      Osobně jej mám oc rád...

  • Je to jen a jen otázka hladu...

    Když má jeden hlad, tak sní i to, 

    po čem by normálně vomitoval....

    • Já třeba nesnáším vejce - od toho mám slepice...

      Ale smažená vejce se cibulkou, to je pro mne pochoutka.

      Nebo "falešný mozeček" z kvasnic.

      Nebo....

      • No, že by pisatel snášel vejce, to ho jistě nikdo nepodezírá. Jestli však vejce nosí, to je jiná.

        Jinak smažená vejce s cibulkou bych neodmítl.

    • Myslíš i tu smradlavou francouzskou "pochoutkou"...?

      No, já nevím...🙂

      • Když jste ji ani neochutnal a píšete své názory pod vlivem subjektivních názorů redaktora, tak...

        • Toníku, proč myslíte, že píšu svůj příspěvek pod vlivem názoru redaktora...?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit