Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vy tady plácáte o h...... a Qventa Kokta už lozí. A to nenapíšou!!!!!
  • Hlavně že Mach radil volit Zemana. Teď se diví, že bude socanům všecko procházet a všichni pudem do kelu.
  • Potvrzeno: Novinářské spekulace o neprůhledném financování nepravdivé!



    Věci veřejné byly v poslední době vystaveny nové sérii útoků na stranu jako celek i na její jednotlivé představitele Investigativní pořady České televize a televize Nova se na základě toho snažily vzbudit dojem, že financování VV bylo neprůhledné. Městský soud v Praze ovšem rozhodnutím ze 14.2. 2013 zrušil usnesení Police ČR o zajištění finančních prostředků na bankovním účtu VV.
  • Aha, takže podle Macha je nejlepší rozkrádat stát, neplatit daně a zavlékat firmy do daňových rájů, kterým pak pomohou zase ti nejchudší - zaměstananci platící daně. Prgresivní daň je ve vyspělých státech na západě, za zlodějny se chodí do lochu. Tohoto státu díky podobným Machům, Peake a spol. už mám plné zuby, zlatí komunisté a socialismus.
    • Zavlékání firem do "daňových rájů" je možno zabránit. Nikdo je tam nezavléká, registrují se tam firmy samy. Stačí přijmout zákon, že kdo odejde do daňových rájů, a chce vyrábět tady, tak jde o "zahraniční zboží" a uvalit mu na něj parádní clo - je to přece import ze zahraničí a nikoho nezajímá, kde to vyrábí. Ať si tam tedy tu svou firmu odstěhuje celou a prodává tam, kde je registrován, tam to bude beze cla. Anebo lze zavést embargo, či jiné sankce, každý to na světě umí udělat, jenom chtít. Důvod tu je .Registrace firmy někde v Karibiku znamená , že to není tím pádem česká firma a "šmytec" jde o podvod typu daňového úniku a to je normální trestný čin. Kdyby se namísto výmluv politici usnesli na zabránění podvodů, tak nikdo do daňového ráje nepůjde. Vyrábíš tady, tak také taky budeš platit daně, třeba jako pobočka Kyperské firmy atp. žádný problém, kromě zájmu to udělat !!! Vždyť např. Škodovka patří VW a jako její pobočka také tady platí daně, ne ??? Tak neumět nachytat "vychcánka" to je vrchol neschopnosti...
  • Uplně nejhorší a největší hov*da jsou novináři a hlasatelé TV , ale hodně z nich i v radiu.Pak dostana i takovýhle vůl, možnost do něčeho kecat. *1*
  • Machu máme vás plné zuby, už konečně běžte k čertu.
    Lidé nezapomeňme na ty zlodějny, skandály, korupce, okrádání rodin s dětmi, okrádání .starých, nemocných a invalidních lidí. TOTO nesmíme zapomenout, abychom neudělali stejnou chybu jako před volbami minulými. LEPŠÍ KOMUNISTÉ NEŽ TATO PRAVICE !!!!!
  • Aby lidé nezapomněli ty zlodějny, skandály, korupce, okrádání rodin s dětmi, okrádání starých, nemocných a invalidních lidí. TOTO nesmíme zapomenout, abychom neudělali stejnou chybu jako před volbami minulými. LEPŠÍ KOMUNISTÉ NEŽ TATO PRAVICE !!!!!
  • kudy chodil tudy krad socialni demokrat - ale to uz plati jen castecne -rozkradli uplne vse strany at zleva nebo zprava od 89
  • Sjezd ČSSD na místo progrese byl krokem zpět především zvolením místopředsedy Haška.
    Při projevech některých stínových ministrů jsem měl pocit, že jim zatekl mozek sádlem.
    Proč se bojí komunistů ? , protože by nemohli tak krást jako s ODS, a museli by otevřít některé šuplíky s průšvihy jako je Standa Gross.
    Pan Mach je ovšem odrůdou podobnou VV a Strany lidem.
  • Promluvil odborník, který ničeho nedosáhl, ale do politiky se již se-re, pablb.
    • Marie: 100 % pravda *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit