Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Světovému míru by prospělo, kdyby Rusové vyslali na Kubu svůj vojenský kontingent s jadernými raketami.  Tím by se odvrátila hrozba invaze amerických agresorů. Dokud se bojuje tisíce kilometrů daleko, USA si spokojeně mnou ruce. Ale až by atomové bomby začaly padat na Washington, to by se změnila US rétorika z válečné na mírovou.....😉

  • Americké tanky na Slovensku. Odkaz

    https://email.tiscali.cz/showAttachment/VID-20210628-WA0004.mp4?attachHash=mI27rCpk3PWX1NMiN06yfXmtt6DrqIXB6F/fEToii1yXoz6qRftD4go6uAX1VYrJI9C79X1IrnsD0PXKf/F2kvCiH%2BamoPZBmBlL4IQpoUJQ/lbYUgwTLyAS0pHWZLuXYggePL4T%2BpXDHw/Cdr6RoG8DKTbx0ysmKdx4KsgtKjYzb0M3AaVy%2B45sOtU7lB4Fq5o1Dmg

  • Když se nezaujatý člověk podívá na mapu Ukrajiny, uvidí, že Donbas a Luhanská oblast tvoří malou část Ukrajiny - to jsou dnešní tzv. proruští separatisté. Tady se vedou boje mezi Ukrajinou a těmito dvěma oblastmi. Základní otázka je - PROČ JE CHUDOBA, BÍDA, NEDOSTATEK JÍDLA A PRACOVNÍCH MÍST V CELÉ UKRAJINĚ? Vždyť spojené státy zaplatily 21 miliard dolarů do převratu na Ukrajině (alespoň to veřejně bývalá náměstkyně ministra zahraničí USA Nulandová přiznala. Měli se Ukrajinci před rokem 2014 (pučem) lépe nebo hůře než dnes? Utíkalo z Ukrajiny tolik lidí za prací do EU před pučem nebo méně? Byla životní úroveň na Ukrajině vyšší před pučem nebo nižší? Obávám se, že život na Ukrajině dnes je daleko za životní úrovní před 2014. Zdevastovaná zem, stejně jako Sýrie, Afghanistán, Libye, Iráq atd. To je výsledek, jak se říká - po nás spoušť.

    • goyim

      Neboj se, Fialový Aspenský kašpárek to vyřeší posláním pár vyexpirovaných granátů zatímco bude plácat o zklidnění situace.

  • goyim

    "Moskvu vyzvali ke zklidnění situace a zopakovali, že sedmadvacítka je připravena přijmout masivní sankce v případě útoku na Ukrajinu."

    Zatímco USSA si ilegálně a beztrestně napadá a okupuje země tisíce mil od svých hranic. Tohle už není ani vtip, ale chucpárna nejvyššího stupně. Naštěstí svět se dívá a věrohodnost těchto kašparů jde pomalu do kopru. Případ německého admirála byl jen další vlaštovkou.

  • Víte proč potřebuje USA válku?

    Tady je malý příklad 

    Zvětšující se chudoba v USA způsobila meziroční narůst kriminality na tratích až o 160 %. Zloději v Los Angeles rabují nákladní vlaky plné balíků od společností UPS, FedEx a Amazon.

    • goyim

      USA podkopává vztahy mezi Evropou a Ruskem už několik desetiletí. Vše je kvalitně zdokumentováno. Např. Kissinger. Cílem je ovládat Euroasii a podkopat Ruský trh z energiemi - viz neustálý tlak na Nord Stream 2. Tohle ovšem není nic nového. Samozřejmě vše je o ekonomickém zájmu USA, ne Evropy. Zatímco USA tahá za nitky, podkopává a sabotuje ve svůj prospěch, obviňuje ostatní z vměšování se a plácá o principech a suverenitě. Největšího chucpeho v místnosti už nemůže nikdo brát vážně.

  • Naprosto v pořádku. Velcí kluci, než se začne fackovat, by spolu měli mluvit. 

    • Opravdu je ten Putler "velký" kluk?

  • Na USA a jejich poskoky  platí jedině pořádný klacek.

    • V tom případě na rusáky a jejich přislohuvače, poskoky a obdivovatele oheň a meč.

      Neb ta vychodostepní rusácká svoloč ničemu jinému než hrubé síle nerozumí.

      • Kdybys nekecal, kornoute.....

  • Dvě velmoci kolem  hranic  Německa 

    a toho bývalého Rakousko - Uherska 

    asi vědí, co dělají...

  • Žabožrouti chtějí něco řešit? Prolevicová zmuslinovaná nepoužitelná část Evropy má problému doma víc než dost. Z historie, do čeho kecali, to skončilo velmi špatně(Smlouva o spojenectví 1924-podvod, Libye-vyvolání občanské války...atd. atd.)Opět chtějí Američanů nalézt do konečníků. Ještě ten Žid(Zemmour) na postu prezidenta tam chybí. 

  • Na Putlerovy východostepní nájezdníky platí jedině pořádný klacek.


    • Obcan Jégl, moc se nevytahujou. Potom by se mohlo někde objevit " zatímco posádka bojovala, Obcan Jégl si zpravidla dělal do kalhot".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit