Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to Francie věc a naše zbytečná starost!

    • ale kdepak antone.janaku,my žijeme s Francouzi ve společném evropském domě,takže jestli tam zaniká evropská,t.j. křesťanská kultura a leze nám tam islám,tak to je starost naše a velká.

      • "SPOLEČNÝ EVROPSKÝ DŮM" -  pěkná to chiméra...

        Ještě, aby to byla pravda...

        A propos - Francie se také domnívala, že s ní Alžírsko "žije ve společném domě" - a jak to dopadlo?

        • my se nedomníváme,my jsme v EU,a nejsme  zakřiknutí chudáci,ale zastánci tradičních hodnot,které Francie ztrácí .Proto jsme to my kdo spojuje a tvoří Evropu.

          (jako v té písničce:Wenn alle untreu werden,wir bleiben doch treu...)   

        • JAK? Alžírsko a další se přestěhovali do Francie. A slova Macrona  o mrtvém mozku NATO jsou pravdivá. Mimo Francie není v Evropě žádná jiná odpovídající armáda, navíc, s bonusem jaderných zbraní. Jakž takž ještě Poláci. USA nepotřebují země Evropy jako členské státy NATO. Faktem toho jsou Polsko, Rumunsko a Pobaltí, kde si USA sjednávají bilaterální smlouvy a rozmístí své základny -ve svém zájmu. Proč by se měly handrkovat s Evropou? A tady je krásně vidět, že ty kecy o naší záchraně míru, díky NATO, jsou pouze kecy. Členské státy v Evropě jsou mimo Francii v totálním rozkladu a jako armády stojí za "píp". Podívejte se na síly například Turecka a zbytku Evropy. Obrovský nepoměr. 

          Současně vytvářet evropskou armádu je zbytečné, nefunguje EU, nebude fungovat ani "malé NATO". A když srovnáme počty a výzbroj naší armády, nebo slovenské, maďarské...ale i rakouské...tak tady někdo velmi riskuje svou svobodu a existenci. Islám expanduje a kdo to nevidí, je slepý hlupec. Turci ve všech zemích čekají pouze na povel svého chalífy Erdogana. 

          Naše armáda musí skončit s tou šaškárnou a okamžitě začít s nápravou. Počty profi armády na 50 tisících a zrušit ten nesmysl s nemožností výcviku záložáků. Ti už stárnou a brzy vymřou. O Domobraně se musí začít hovořit s úctou a ne s nenávistí. Bude potřeba. 😈

          • české armádě nevěř,ta se vzdá bez průtahů a ochotně předá veškeré vybavení nepříteli.A národu neslouží,takže ji k ničemu nepotřebuje.Národ potřebuje domobranu,kde se každý Čech naučí jak zabít nepřítele a jak zničí cizí tank.Pak se nepřítel bude bát jednoho každého z nás a zrádce bude muset počítat s nejhorším.  

  • Tady Eman je klasickým vzorkem Francie.Lidi jsou tam hodní vlídní mnohdy přívětiví.Ale tzv. nechytří. Obrovsky.Alespoň ti se kterými běžný člověk přijde do kontaktu. Navíc tady tento je obecně nepoužitelný.Dospělý chlap - a všude tahá svoji matku.Už by si mohl snad namluvit i nějakou dívku.

    • no nemohl,ona ho ta paní bije....hele rodrigo,v té Francii ještě žijí nějací běloši,nebo se to tam už černá?

      • To je to.Třeba krásné nádraží v NICE.Obleženo z obou čelních stran přivandrovalci.Ve dne v noci.Drze se tam houfují smečky těch z gumových člunů.Pokřikují na lidi, škemrají.Kousek dál za kostelem na třídě Jean Medecin. Banda tam dělá kravál a špiní okolí.Přijedou měšťáci, symbolicky rozeženou - a do 10 min jsou vetřelci zpět.A ostatní lidé okolo už jsou apatičtí odvracejí hlavy ...

  • Zkuste jmenovat nějakého politika ze "Západní strany" EU, o kterém se dá bez velkého přemýšlení souhlasit, jako s významným a současně rozumným politikem. Já nemohu žádného takového jmenovat. A tak to je o celé EU. Z té podstatně menší "tzv. Východní části" se dá jmenovat Viki Orbán. Macron je pro mne zcela nevhodný typ. Ale Francouzi si jej zvolili a tak jejich věc, kam se řítí. Evropa bez výrazných osobností je předurčena k zániku. Pracuje na tom neskutečně aktivně. Otázkou je, proč a komu to slouží?

    CZexit!!!😈 Čím dříve-tím pro nás lépe!

  • A opět přepisuje mě nadpis

  • Macron je špatný politik. Pomáhá zasévat a pěstovat to, co jednou vyroste a jako tsunami smete celou francouzkou civilizaci i s neslavně slavným Macronem a jeho zlými našeptavači. Macron prosazuje pro Francii iracionální a zhoubná opatření. Osobně neberu Macrona moc vážně, zjevně není zcela při smyslech, ovšem o to může být nebezpečnější z titulu výkonu funkce prezidenta. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit