Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Copak gerontofil. Horší je becherovicefil.Ten už je úplně mimo.

    • KIMCID

      No to se pleteš tady se auta nezapalují

  • Gerontofil na snímku, by všem asi udělal největší radost, kdyby vystřelil ze svého místa a jel by za kámoškou Merkel se jí trošku dvořit. Předpokládám, že věkově, to bude jeho krevní skupina.
  • KIMCID

    Úžasné foto.Chybí tam bublina s nápisem -Milé děti povím vám pohádku :D

    • vanhorne

      "Úžasné foto.Chybí tam"

      Kdyz tam neco chybi, dosad si foto Tchung-či hradniho čučkaře a mydlove bublinky s jeho "moudrostmi" i temi senilnimi bonmoty at ma dusicka pokoj.

      • KIMCID

        ehm ehm milá rrrrepubliko nemáme se dobhrrrrře ehm ehm Havel

      • My si v naší republice budeme dělat co se nám zlíbí a TY nám do toho nepindej!

        • Přesně.

  • KIMCID

    Mno cituji:Já myslim, že se sitace vymkla z rukou hlavně Macronovi. Pamatujete na ten jásod EU médié, když ho zvolili? On byl outsider, neměl silnou voličskou základnu. Byl zvolen jen aby nebyla zvolena Le Pen a stalo se to po obrovské mediální masírce. Co kdyby ve Fr. došlo k přiškrcení migrace a obohacování, jako se dnes děje v Itálii a nakonec by se ukázalo, že to funguje. To jelity nemohly dovolit a tak se přidaly k němu. Část voličů asi i trochu okouzlil a bylo hotovo. Média chrochtala blahem, že demokracie ve Francii zvítězila a odkládá se obrovský průšvih. Macron neomezil migraci jako navrhovala Le Pen, nevyhošťoval a neseškrtal dávky. Jelikož, ale fr. socialismus lidem platí kde co a současně Macron hájí multikulturní stát, musel začít škrtat aby to úplně nekrachlo. Nevzal nepřizpůsobivým lidem, co se na ekonomice nepodílí. Vzal zase těm, co celý ten cirkus financují a v obavě z xenofobie ho volili a tak se stalo, že se Francouzi po pár letech probudili ze sna a teď nestačí zírat a vyšli do ulic. Bohužel jak už to bývá, když se něco takto pohne, nalepí se na to sběř vylezlá ze všech koutů, která vidí šanci beztrestně rabovat a ničit. Pro obohacovače, ultralevičáky i nácky je to blaho.

    Jinak mi vadí dvojí metr novinářů. Když na Ukrajině hořeli policajti, měli jsme online zpravodajství o zlém Janukovyčovi, co poslal proti lidem policii a obrovský tlak médií na jeho odstoupení. Zatímco Francie a Německo oficiálně podporovalo klidnou dohodu a i jí podepsalo, Macron se aktivně účastnil a burcoval k násilnému převzetí moci. Dnes se děsí násilí a média po celé EU nevědí, co k tomu mají říci tak většinou mlčí také. Možná se v těchto dnech Macron dočká toho samého, co prováděl na Ukrajině. Z miláčka a zachránce Evropy z něj bude Janukovyč 2 a nebude stačit zdrhat ale to se EU elitám určitě nelíbí, je to jejich kůň a tak se v tom teď jak press tak politici pěkně plácají

  • Vždycky je potěšující vědět, že jsou lidé, kteří rozumí naprosto všemu a ve všem mají jasno. Fakt fajn pocit.

    Jednou jsou v tom skřeti z Kremlu, potom zase fanatičtí islámci z mešit.

    Co takhle normálně naštvaní lidé, kterým se zvyšují životní náklady a kteří se i přes to, že hákují v práci mají čím dál tím hůř? Neznáte někoho takového ve svém okolí vážení?

    A na výbuch vzteku a bezmocnosti netřeba skřetů a muslimů - na to stačí naši přepapaní poslanci, kterým je to fuk. Hlavně, že hrají svoje mediální hry. 

  • vanhorne

    V Cesku by to mel jednodussi. Lidem by prozradil o cem sni, kdyz nahodou spi, do hladoveho stada by hodil nejake koblihy a slibil, ze bude lip a mel by svaty klid. Froggies mu neskoci na to, ze bude lip.

    • KIMCID

      no volby říkají něco jiného že?

  • Rudý skřet v Kremlu jistě tančí kozáčka z radosti jak je ta Evropa rozhádaná a už uvažuje o "bratrské pomoci" pro Francii. To by si ti potomci Hunů pomohli víc než když za WW2 od USA dodávali všestrannou materiální pomoc a když pak sami zabrali východní a střední Evropu.

    • KIMCID

      no a co s tím uděláš? Nic jsi jen loutka nic víc.Do ulic nejdeš a těch 6 lidi co chodí na Tiscali, tvoje moudra nezajímají 

  • Jóóó´, to je ta vaše EU (EUtopia) když Frantíci vstupovali do Eutopie, byli na to ekonomicky líp než Němci. A kde jsou nyní? ).(

    • KIMCID

      no už se sami stávají kolonii afriky :D

  • Ustupovat terroristům se nesmí - a muslimským terroristům už vůbec!

    Žluté vesty na sobě - a zelený korán v ruce!

    To je skutečnost!

    Vyšli v sobotu - pátek je v islámu tzv. "džumma" - muslimská obdoba naší neděle, kdy se oni provokatéři scházeli v mešitách i jiných muslimských modlitebnách a ctí zásadu že tento den se nepracuje! 

    Evokuje to hnutí studentů v roce 1968, tehdy v bolševickém, letos zase v muslimském ladění. 

    Zástěrkou letos byl projekt zvýšení cen pohonných hmot!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit