Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chorvat obecně jsou nespolehlivá sebranka.Prostě někdejší Jugoši.Vozit přivandrovalce vlakama Maďarsku jen tak ke hranicím?To muže napadnout jenom Jugoše.Tohle by nemělo ani pomýšlet o vstupu do EU.Ono i tato partička už je těsně před rozpadem.Kdyby o své vůli-dobře.Ale rozpadnout se kvůli těm z Afriky?To jim bude třeba dávat napořád najevo.Že nám zasáhli do běžného života.A nikdy tady nebudou vítáni.Vždy přehlíženi a v opovržení!
    • je vidět že o nich neviš nic.je to země co na rozdíl od nás má koule se s uprchlíkama mazat......ne zloději jako Češi kde 1 km dálnice stojí 1 mIliardu.atd. atd.
  • jinak chorvati od války mají zaminované hranice tak že běženci dost riskují
  • Vždy se říkalo jsi tupej jako Maďar. Ani se jim nedivím, že vstupujou do války s utečenci, který mají zatím holé ruce, ale obrněnému Maďaru to nepomůže. Pokud utečenec nechce zůstat v Maďarsku ani v České republice, tak je vidět jaké jsou to ubohé a chudé státy, které se jenom vytahují jakou mají životní úroveň a v jakém žijí blahobytu. Nevzdělaní lidé jak v Maďarsku a České republice politikům žerou jejich propagandu. Ještě v minulém roce politici tvrdily jak se máme špatně musíme šetřit. Například Klausovy úsporné balíčky před X lety. Proč si musím spořit na důchod když žiji v tak bohatém státě? Cha....Cha......Cha........
    • Co to tady plances.Cha cha cha ty vzdelance!Takove bajky vypravej na Daleke rusi.Proste kazdy bojuje s tou verbezi jak umi.Zejmena nikdo nechce mit ve state nespolehliveho islamskeho parazita a to naporad.
  • Áááá, pětiletá holčička evidentně nezabrala, tak tu máme silnější munici i s videem! Co to bude příště? Nainscenovaná vražda malého dítěte v přímém přenosu? Z otroků NWO se mi už delší dobu pěkně zvedá kufr. To musejí být humusáci nejhrubšího zrna. Ale úplně nejcyničtější je reklama na auta před tím videem, prej více desííígnu. Hotovo. Ti humusáci by se měli jít picnout.
    Zraněná žena porodila dítě s kusem šrapnelu v hlavě
    http://www.novinky.cz/zahranicni/381078-zranena-zena-porodila-dite-s-kusem-srapnelu-v-hlave.html *12* *12*
  • Je vidět, že to kluci maďarští mají zmáknuté. A jako jedinní v EU to dělají dobře. Ostatní na své hloupé politiky dojedou.
  • Jen technická, novým ministrem obrany je již cca týden István Simicskó, mj,přeborník v boj,uměních..
  • Tyto ekonomické vandráky je třeba hnát všemi dostupnými prostředky z Evropy.
    Palec nahoru Maďarsko.
    • Podle tebe jsem byl taky vandrák, když jsem odešel za totality za lepším životem na západ? Po revoluci jsem se vrátil s balíkem peněz a začal podnikat. Měl jsem zaměstnáno 15 lidí. Nikdo mne na západě nezmlátil, nezavřel a chovaly se ke mně hezky.
      • Malá taky technická, a proč ses vrátil zpátky, když se ti tam tak dobře dařilo? Jasně, z těch dávek se i u nás dá slušně vyžít. A hrát si na podnikatele, všichni známe Bc. Kaka. Nejsi to ty? Leccos by s potom vysvětlovalo.
  • http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/basta-kvoty-maji-donutit-staty-visegradu-k-poslusnosti/
    • Hmm, jenže ti přiblblí sociální inženýři z eueueu nechápou, že i když nám tu imigranty umístí, tak tito stejně zdrhnou tam, kde chtějí žít, tedy do Německa a dalších zemí včetně SSa. Mají to naplánováno a mamá mrtvolová má holt pech.
      • Neboj, ti sociální inženýři to náhodou mají dobře ošéfované. Nám podle kvót přidělení uprchlíci u nás už zůstanou nakonec dobrovolně, neboť nárok na dávky budou mít jen u nás a v jiných zemích by již nedostali nic. Navíc západní bohaté země přes EU tlačí na chudší východní země, tedy i na nás aby jsme uprchlíkům srovnali výši sociálního zabezpečení se západem. Budou mít po tom ještě uprchlíci motivaci utíkat zpět do Německa? Tohle se píše v západním tisku a u nás je o tom ticho po pěšině.
        • Bóóže, ty jsi naivní. Je vidět, že znáš akorát vaši vesnici po humna. To snad není možný. Už jsi někdy slyšel o lidskoprávním institutu slučování rodin, což znamená, že ti, co u nás budou muset být, se klíďo přestěhují za svojí rodinou do Anglie či jinam a sociální dávky si nechají posílat? Šmarjá ani ten poslední cigán u nás není tak blbej jako ty. Mě vomejou. *7* *7* *11* Jo ahááá, to bude podle blbosti milka simča. Simčo, už nebuč, kdo má ty hloupý slinty číst? Blééé!!!
  • Máme tu další doják. Utopená pětiletá holčička. Na vytuněné fotky si asi budeme muset chvíli počkat, než se to naaranžuje a sežene se vhodná resuscitační panenka s věrnou podobou. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/381086-petileta-divka-zahynula-kdyz-se-prevrhl-clun-se-syrskymi-migranty.html
  • ještě se dočkáme mobilizace... copak my, u nás už pomalu druhá generace neumí vzít kvér do ruky a vojáky máme bu´d na vletech v Afganistánu a Iráku neb v generálním štábu...
    • No jo. Existuje oficiální prohlášení vlády, že naše armáda není určena pro obranu našeho státu, ale je specializovaná pro součinnost s NATO. Mají to dokonce uzákoněno. Myslím, že to bylo kdesi na Parlamentních listech. To znamená: "Občane, s..em na tebe, zachraň se sám." Já myslel, že už to všichni vědí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit