Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co dělají naše dobře placené zprav, služby?! Co zjistili, tito kašpárci, kdo za tím v cizině je?! Kdo to tam organizuje?! A co s těmi šmejdy udělali?! NIC?!!! Tak proč jste stále na seznamu stravovaných, nemakačenkové?! *16* *16* *16*
  • Se nám ten slavnej Šengen nějak bortí *1*
  • Dne 28. 10. je ve 4 mestech v CR demonstrace proti islamske imigraci - viz stranky IVCRN. Prijdme v co nejvetsim poctu vyjadrit svuj nazor! (Nejde o odpor vuci lidem, ale vuci netolerantnimu islamu, ktery chce znicit nasi demokracii!)
  • Brusel spí spánkem spravedlivých. Těm nebožákům jde jen o prachy. Lidi jsou jim ganz egal.
  • bezregistrace
    No maďaři pochopili co Simonovi nebliklo ani na semaforu
    • Se nesmíš divit, simon má trvalou rudou clonu.....
  • moc vám držíme palce.Jste vzorem Evropy.Nikdo by to nečekal.Přivandrovalci jsou tady jako termiti.Jací utečenci před válkou?Utečenec vezme za vděk První neválečnou zemí na cestě.Tyhle vyžírky si vybírají, kde je maximální sociální peřina.A co je čeká.Opovržení, přehlížení,averze - po celou dobu jejich pobytu tady.rozhádali celou EU, zablokovali dálnice,ucpali nádraží a zrušili dálkové spoje.toto jim nelze nikdy zapomenout! Budou napořád občany druhé kategorie.Zbabělci kteří tady přišli parazitovat na jiných lidech a jejich systému který si tady evropané vystavěli.Bude třeba jim to neustále a dokola připomínat.
  • Všichni poslaní ilegálové zpět do místa odkud přišli,jednoduché...
  • No Jugoše (Srb, Chorvat,Slovinec,.....) lze docela pochopit že se chtějí zbavit jen trochu víc tmavších soukmenovců než jsou sami oni.
    Jinak nezbývá než plně fandit opatřením na Maďardské straně - ty tlupy čmoudlých ručníkářů nemají v civilizované části světa místo.
    Když jsou neschopní politici - vyřídit to blokádou jižní mořské hranice EU, je jedinné řešení - zmenšit dvorek, vzít větší bič a ukázat jim že jsou jen nevítaným ......
    Jak jinak nemůžu zemana ani cítit a jeho nesmyslné žvástavé pindy o to víc, v tomto mu musím chtě-nechtě dát plně za pravdu.
    A teď sluníčkáři a ostatní jim na roveň postavení multikulti pomatenci do mě. *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit