Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • madˇarským než nám všm ukázali tu správnou cestu.To bylo pořád ohrnování nosem.A zatím ta naše partička na Vládě mudruje a řeší hloupost, tihle kluci uherští už mají skoro postaveno.Je třeba přivandrovalcovi opakovaně ukázat, že tady není vítán.Tady jej krom pobytu v lágru nic dobrého nečeká.Tady je nepotřebujeme a vůbec nemáme rádi nepracující vetřelce.Nikdy nedostanou šanci se včlenit.Protože prostě není a nebude zájem.Kdyby to bylo naopak - brutálně by s náma v Africe zatočili.Takže nyní též není na co čekat.
  • Černošská kultura, máme poznávat a učit se? http://www.white-media.info/cerno_cerna_tma.html
    • Tohle je něco naprosto nechutného. Pravdou však je, že ve většině afrických zemí nemá lidský život žádnou hodnotu a toto se jistě nezmění ani v Evropě, viz. nedávný útok Eritrejce v obchodním domě IKEA (Švédsko).
  • Jedinou možností je vyčlenit část peněz určených na sociální a humanitární pomoc jednotlivých zemí EU a pronajmout určitý počet velkých dopravních a nákladních lodí, a poslat tyto uprchlíky do země zaslíbené, "demokratické a nexenofobní", která je díky své vojenské a ekonomicky destabilizující intervenci připravila o domov, asi každý ví kam...
  • Za všechno zlo ve světě mohou teroristé z USA. Kdyby USA a NATO nerozdrbaly státy blízkého východu a státy severu Afriky, nikdy by se tato uprchlická tragédie neodehrála. USA však mají zájem na hospodářském oslabení EU a proto podnikají vše aby Evropu ovládly i ekonomicky. Vojensky se jim to již podařilo. Rozdrbání celé Evropy napomáhá i konflikt na Ukrajině vyvolaný opět americkou CIA. Jsou to šmejdi.
  • Je to sice kruté, ale valící se uprchlíky může zastavit jen ostrá střelba. Plot v Austrálii nezastavil ani invazi králíků, natož aby v Maďarsku zastavil invazi vynalézavých imigrantů.
    • Vše někde začíná. V těchto zemích se nachází ti převaděči a hlasatelé lepšího života , tam je potřeba nastražit uši. Následná lodní přeprava také někde začíná, organizuje se, někdo vybírá dolary za "lodní lístek". Plavba také nějakou dobu trvá, majitelé lodí jsou logicky existující lidé, které je třeba postihnout. Na hranicích cílových zemí mají být jejich ochránci, vyslaní vládami. Jakákoliv falešná humanita, demokracie a slunce v duši jsou pouhé iluze pro řešení tohoto obrovského problému. Následná štědrost známých zemí EU je kontraproduktivní a logicky musí vyvolat řadu otázek a dohadů, proč toto v této podobě jde a proč ti, kteří ty běžence vlastně svou prací živí, se sami mají v mnoha zemích EU hůře?! Co je na tomto nelogického? Co kdo očekává od běženců pozitivního? Nic nám nemohou nabídnout! Nemají co!!! Kdy už skončí tato falešná a lživá politická korektnost našich zastupitelů?! Není možné tolerovat tuto invazi, protože jde o invazi! Cílenou, někým vzadu řízenou!
  • Doporučuji, přečíst si na PL zkušenosti českého kuchaře, který vaří v jednom německém uprchlickém zařízení. Jídlo vydávají za nerozbitným sklem, mají nařízeno uprchlíky nijak nedráždit neboť riziko útoku je vysoké, uprchlící nejsou vůbec zvyklí uklízet, takže všude je neskutečný nepořádek, krádeže jsou na denním pořádku. Mnoho uprchlíků má masivní zlaté šperky, většina jich má nové mobilní telefony a volají kamsi hodiny denně. Dostávají kapesné několikset euro měsíčně a v podstatě jsou na tom lépe než spousta německých důchodců. To je realita. P.S. očekávám klasických 6 mínusových bodíků. Tak nezklamte, Tiscali.
  • Jak xenofobní a rasistické, chránit vlastní hranice před evolučně nadanými a nadšenými africkými osvoboditeli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit