Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Maďarští poslanci schválili návrh zákona zakazující šířit mezi mladými lidmi jakékoliv materiály, které zobrazují homosexualitu a změnu pohlaví."

    .

    No to jsem blázen a toto je nazýváno "zákon proti homosexuálům"?

    To jako když bylo zakázány reklamy na tabákové výrobky, tak to byl zákon "proti kuřákům"?!

    Když bylo zakázáno podávání alkoholu mladým pod 18 let, tak to byl zákon "proti mladistvým"?!Když se v obcích omezila rychlost ze 60km/h na 50km/h, tak to byl zákon "proti řidičům"?! A když je zakázáno na veřejnosti močit a souložit, jak je to zákon "proti občanským svobodám"?!




  • Nejlepší je, když vás tenhle ksindl ošahává zezadu. Nejlepší je když se přímo zeptá, postaví se ti.

  • Sexuální orientace je ve zdravé společnosti věc intimního harakteru. Pokud někdo na základě svých choutek chce mít výhody oproti normální (plodící )společnosti, tak je to min. Exibicionista. Jaký je rozdíl mezi odhalujícím se jedincem v např. v parku a obtěžijícího okolí a  průvodem LGBT v pravé poledne před zraky všech i dětí????? Žádný!!! NEOBTĚŽUJTE  SE SVOU SEXUALITOU!!! Buďte rádi , že vám to společnost  toleruje. To by potom mohli být i "krimoši" elitou národa. Tak jako se  o to snaží celá LGBT.

  • gaheris

    Co aktivista to homostupidus a většinou buzerantík!

  • "„Dáváme jasně najevo, že když někdo nedodržuje hodnoty demokracie a rovnosti platné v Evropské unie, pak nemá nárok čerpat peníze z našeho projektu,“ uvedla Dalliová."


    Jinak řečeno. Dáváme jasně najevo, že kdo s námi nebude držet krok, nebude slepě dělat to, co mu řekneme, že je správné, tak ho ztrestáme.

    Doufám že se ta baba a jí podobní budou jednou smažit v pekle. Ta jejich drzost, arogance a vyhrožování by měly být potrestány.

  • Tady je zase "moudrostí" těch "správně" sexuálně orientovaných.

    Nezapomínejme, že sex je určen (Bohem, Přírodou, Mimozemšťany...)  jako metoda rozmnožování. A je to velice chytře vymyšleno, protože ke zrození nového jedince jsou třeba dva jedinci a tak nový jedinec není pouhou kopií ani jednoho z nich,  ale má od každého něco, je jiný. Tím je zaručeno, že výboj daného živočišného druhu se nezastaví, ale pokračuje.

    Pokud sex slouží (je "zneužíván") pro "zábavu",  pro ukrácení dlouhé chvíle, není rozhodující kdo z těch dvou je "kdo", ale aby to bylo s oboustranným souhlasem a bez násilí.

  • Nikdo homosexuály nepronásleduje, ale nemohou se nadřazovat ostatním. 

    Já nevím, ale byl jsem dva roky na vojně a to nebylo jet si každý víkend k mamince a nepamatuji  u našeho útvaru o dvou tisících mužů nějakou takovou aktivitu, která by musela být zohledňována, případně chráněna zákonem.  Opravdu nevím a nechci se nikoho dotknout, ale není to dnes tak trochu módní výstřelek? Muž bude vždy mužem a žena bude vždy ženou, na tom nic nezměníme.

  • Tak necháme teplouše utiskovat normální lidi. Ti chytrolíni změní názor až ji takový znásilní dítě.

  • TheGGG

    stop levičáckému sluníčkovému šílenství... duhové provokující exhibicionisty klidně zakázat. Doma ať si dělá kdo chce co chce, ale žádné manželství pro homosexuály (registrované partnetství jim BUDE MUSET stačit), žádná adopce děcek a rozhodně žádné nechutné urážlivé pochody.
    V Maďarsku si umí udělat pořádek. Silná V4 se musí stavět na odpor tomu zlu ze západu!

  • Homosexualita byla ze seznamu duševních chorob vyškrtnuta po nátlakových akcí homosexuálů před budovami kde lékaři pořádali pravidelné kongresy. Takže ne po vědecké analýze nemoci. A bylo by dobré vždy zmínit, že většina masových (hromadných) vrahů jsou právě homosexuálové nebo lesbičky. Proto to byla vždy duševní choroba. Nebo někdo ví, že se lidská sexualita tvoří jinde než v mozku?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit