Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Olbrajtová nám vymýšlí dějiny.Samozřejmě ,že viní komunisty,jak jinak.Masaryk byl psychicky nemocný a skončil sám se životem,tak jako mnoho jiných nemocných psychicky. *6*
  • Důkazy, bábo, důkazy!!! Plivat na Pepíka Stalina a starou dobrou KGB to by Ti šlo. Kolik lidí povraždila po světě CIA, o tom se dnes moc nemluví, protože se to našim americkým přisíračům a vlezdírám nehodí do krámu.
  • 10 března 1948 byl zavražděn Jan Masaryk agenty CIA.
  • Je mi dnes celkem jedno co se stalo v době kdy jsem byl děcko. Nicméně mě historie zajímá. Viděl jsem několik dokumentárních pořadů o skonu Jana Masaryka. Na závěr vždy byla vyslovena hypotéza, že Jan Masaryk byl zavražděn, ale důkazy nikdo nikdy nepředložil. A že kdyby nějaké existovali, tak by se s nimi dnes kdekdo oháněl. A ejhle, česká tetička v americe má jasno, ta to ví. Pak je potřeba, aby o tom ty doklady předložila historikům.Jinak je to jen plácání a snaha přivydělat si k důchodu nějakou pětku. Ale sotva se na tom něco změní. Jen se osvětlí jedna z temných událostí naší historie. Aktéři, ti již sotva žijí.
  • Nevím, jestli některé komentáře jsou od zatrplklých komunistů či agentů Moskvy, která měla v té době nejvíce důvodů Jana Masaryka odstranit, jak správně uvádí Madeleine Albrightová. V té době (březen 1948) se to zde jen hemžilo sovětskými "poradci" a názor některých pisatelů (provokatérů), že to udělala CIA je až okatě tendenční, kterému nemůže uvěřit ani hloupá bába od plotny ze Zlámané Lhoty ! Jednak neměl západ sebemenší důvod (či spíše naopak) a taky to již bylo po "slavném" Vítězném únoru, kdy zde měla vše pevně pod kontrolou Moskva a tvrzení o přítomnosti amerických vojáků, či dokonce agentů je naprosto tendenční a zcestné.
    Vyšetřování prováděli tenkrát kdo jiný než komunisté a tak to nemohlo ani jinak dopadnout, než jak to dopadlo. Byla to jednoznačně vražda provedená sovětskými agenty ! Dokonce někteří na sklonku svého života promluvili přímo na kameru, jak byl Jan Masaryk těžký, když jej vláčeli z koupelny k oknu ! Toto jasné doznání odvysílala dokonce před časem i ČT2, ale pouze jednou !
    Nebyla to však poslední vražda tehdejším režimem vysoce postavených, kteří nepěli rudou píseň Moskvy. 21.6.1949 byl na nádvoří věznice Plzeň - Bory popraven oběšením za vykonstruovanou vlastizradu generál Heliodor Píka. Rehabilitace se dočkal až v roce 1968 na nátlak tehdejšího prezidenta Ludvíka Svobody. A následovali další a další !........

    Oskar Varcoller (Kolinec)
  • A jak to víte tetíčko? V tu dobu jste byla přeci malé bejby....a proč jste nám to neřekla už dříve?
  • Byla doba i lidí slušných. Bohužel ti co nic nevědí a myslí si, že myslí, na podobných diskuzích ukazují jen, jak jsou sprostí. Masaryk by určitě nebombardoval Srbsko.
    • Proč Srbsko napadlo své sousedy ??
      • Srbsko nikoho nenapadlo. Slobo Miloševič jen řešil problémy s kosovskými černými hubami, kteří se přemnožili a začali požadovat vlastní stát. A tak prašivá Madla a válečný zločinec Clinton rozhodli o bombardování!
  • Kdepak máte příspěvky ke stejnému tématu a článku ze včerejška? Nebo jste si mysleli, že dnes názor lidí bude příznivější k argumentaci té milky z jameriky?
  • Komunisti zabvraždili mnoho lidí které potřebovali okrást nebo měli jiné názory a dnes nám vyhrožují stávkou která bude bolet, jen aby to nebolelo je *6*
    • Oproti tomu co následovalo po listopadu 89 byli břídilové!Humanista Havel propustil v amnestii všechny kriminálníky, aby tu špinavou práci udělali za něj.(Skuste odhadnout kolik tisíc neviných lidí to odneslo?)Vyřizování účtů mezi podnikatelskou mafií"LTO, rumová aféra,Orlík a jiné kauzy", sebevraždy těch,co tento režim dohnal, až k tomuto zoufalému činu,co do počtu sebevražd u mladistvích prvenství v Evropě.Jednoduché kupecké počty, žádná atomová fyzika.Komunisté nás vedli 50 roků do prde..,ale bez dluhů, tunel dědek a spol. za 22 roků stačili rozkrást vše,co se 50 let budovalo a nasekat 1,6 bilionu dluhu,našli fakt zkratku!
  • Mrmlo nebýt těch rudých sviní vyletěli by tví rodiče komínem krematoria v Birkenau a ty bys tady nepsal urážlivé hovadiny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit