Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blbá bába jak půčtok *1* *1* *1* *1* *1*
  • Rudá armáda neosvobodila, ale okupovala Polsko

    Nikdo rozumný nebude zlehčovat hrůzy holocaustu a normální lidé si váží hrdinství obyčejných vojáků Rudé armády, kteří před sedmdesáti lety osvobodili vyhlazovací tábor Auschwitz - Osvětim. Ostatně především oni se stali oběťmi idiotských rozkazů svých velitelů, kteří je často hnali proti dobře opevněným německým pozicím na jistou smrt. Jenomže příchod Rusů neznamenal pro Polsko svobodu, ale další utrpení, masové vraždy polských odbojářů a novou okupaci. A to vlastně platí i pro ostatní země východní Evropy.

    Význam slova osvobodit znamená dát svobodu, přišli jsme vás zbavit krutého nepřítele, nyní si tedy dělejte, co chcete a žijte, jak umíte. To se však v Polsku v letech 1944 – 45 nestalo. V Sovětském svazu vznikl z polských komunistů nikým nezvolený tzv. Polský výbor národního sjednocení, který byl v červenci 1944 v Lublinu proti vůli drtivé většiny polského národa dosazen Rusy za tamní vládu. Stalin a jeho bolševická banda tak vnutili Polsku vedení, o které místní lidé nestáli. Přitom komunisté byli v této zemi marginální silou, a jak píše ve svém výborném díle Polsko britský historik Norman Davies, v roce 1937 měla polská komunistická strana v roce 1937 necelých čtyři tisíce členů.
    • Brutální násilí „osvoboditelů“ v Polsku

      V lednu 1944 překročila první jednotka Rudé armády předválečné polské hranice stanovené Rižským mírem z ledna 1921. Toho využila největší ozbrojená antinacistická nekomunistická ozbrojená formace tzv. Zemská armáda (ZA, polsky Armia Krajowa), zahájila boj s nacisty a spolu s Rudou armádou osvobodily její jednotky litevské hlavní město Vilnius. Mimo Varšavu na západ od tzv. Curzonovy linie pak zmobilizovala ZA na 40 000 vojáků, a ti sami dokázali osvobodit některá menší města a vesnice.

      Zemská armáda, přestože by k tomu měla pádné důvody, nikdy vojensky nevystoupila proti Rudé armádě. To jim však nepomohlo, jednotky ruského komunistického gestapa kříženého se SS, tedy NKVD začaly likvidovat oddíly ZA. Scénář byl většinou takový, její důstojníky nejdříve vylákali enkávéďáci k sobě pod záminkou jednání na svůj štáb. Pak je postříleli, mužstvo odzbrojili a deportovali, prakticky ve stejně hrůzných podmínkách jaké měli ubožáci v nacistických transportech, do gulagů. Odhaduje se, že takto byly násilím odvlečeny z Polska desítky tisíc lidí.
      Samostatnou kapitolou je varšavské povstání, které vypuklo v srpnu 1944. To masový bolševický vrah Stalin nechal na pospas nacistickému teroru. Jelikož ho nevedli komunisté, ale velitelé Zemské armády, tak Rudá armáda, která stála na pravém břehu Visly, dostala rozkaz zastavit útočné operace, nejít povstalcům na pomoc a jen nečinně přihlížela, jak jsou nacisty zvěrsky masakrováni obyvatelé polského hlavního města, kterých bylo zavražděno na 200 tisíc. Nicméně Stalinovi nikdy na lidech nezáleželo a na jeho kontě je více obětí než na tom Hitlerově, takže mu to nijak moc nevadilo.
  • Je to ale nevzdělaná tydýtka, tahle Clintónová *1* *1* *1* *1* *1*
  • Před 70 lety byl dokončen sovětský podraz na Československu

    Stalinovo komunistické Rusko se stalo jediným státem, který nedodržel slib o poválečné obnově tehdejšího Československa v předmnichovských hranicích. 29. června 1945 jsme definitivně přišli o Podkarpatskou Rus.

    Toho dne to stvrdila mezistátní „dohoda“ respektive spíše vnucený diktát Sovětského svazu Československu, loupež našeho nejvýchodnějšího území- Podkarpatské Rusi, později nazývanou Zakarpatská Ukrajina. Sovětský diktátor Josef Stalin se sice v rozhovoru s čs. prezidentem Edvardem Benešem vymlouval na to, že si toto území vyžádala Ukrajina, ale to byla jedna z jeho mnoha lží. Bez souhlasu Kremlu nebyla tato změna možná. I sám Beneš později nakonec trpce přiznal, že mu komunisté včetně Stalina a Gottwalda nestále lhali a označil je za podlé darebáky.

    Rusíni z toho byli zklamaní. Velká většina z nich chtěla zůstat v Československu a Sovětský svaz je vůbec nelákal. Zvláště potom, co k nim na podzim čtyřiačtyřicátého roku dorazila Rudá armáda, jejíž vojáci zde masově rabovali, loupili, znásilňovali a také vraždili. Brzy zde začaly typické sovětské komunistické represe vůči nevinným lidem, stačilo, že člověk měl jednu krávu a už byl prohlášen za kulaka. Mnozí místní lidé pak po brutálním mlácení při výsleších na NKVD s láskou vzpomínali na zlaté české četníky.

    Navíc Rusové hned po příchodu na Podkarpatskou Rus porušili dohodu s čs. vládou, podle které měly být na našem osvobozeném území ustaveny československé orgány. Londýnská vláda tam sice vyslala své zástupce, ale těm sověty dosazené úřady bránily v činnosti.
    • Velká Británie a Francie jsou právem kritizovány za to, že připustily Mnichovskou dohodu, která nám sebrala Sudety. Jestliže jim tedy vytýkáme toto selhání, kdy naše území přidělily bez našeho souhlasu cizím státům, pak musíme ještě tvrději kritizovat Sovětský svaz, který východní část naši země uloupil sám, a tudíž nedodržel slib, že garantuje obnovení čs. republiky v předmnichovských hranicích.

      V současné době už Československo neexistuje a tato oblast se stala součástí Ukrajiny. Považoval bych za správné, kdyby Kyjev udělil Zakarpatské Ukrajiny autonomii, ale to už jiná záležitost.
  • Majly byly tajné a tahle blbá nána je jen tak mýrnyx týrnyx posílala do světa, no blbější než ona je na světě jen Semjon!!!!
  • Rudý guru Marx byl lempl, vykořisťovatel, alkoholik a povaleč

    Na zakladateli tzv. vědeckého socialismu nebylo nic vědeckého a dělníky ve skutečnosti nenáviděl. Viděl v nich pouze nástroje, které mu pomohou svrhnout kapitalismus. Jim založený Komunistický svaz byl přehlídkou hospodských žvanilů a nikoliv ctihodných zástupců pracujících. To všechno hodně napovídá o skutečném a nikoliv vylhaném Karlu Marxovi, který neuměl hospodařit s penězi, málokdy se myl, a jeho londýnský byt byl přehlídkou hnusu a špíny.

    Symbol rudého teroru nebyl žádným významným myslitelem, ale průměrným studentem filozofie na univerzitě v Jeně, kde získal doktorát, ale která rozhodně nepatřila v Německu k nejlepším. A jelikož mu nebyla nabídnuta akademická dráha, tak jako filozof jistě moc nevynikal.

    A vůbec Kapitál a další jeho díla jsou pouze snůškou Marxových představ, které mají k vědeckosti hodně daleko. Proč? Marx totiž vědomě a soustavně porušoval zásady vědecké práce, které spočívají v objektivní práci s prameny. On však fakta, která se mu nehodila, jednoduše ignoroval a zamlčoval. Psal o problémech dělnické třídy v Anglii, o kterých nic nevěděl. Jeho názory typu vykořisťovatelé budou vyvlastněni proto mají blíže spíše k astrologickému věštění budoucnosti než k opravdové vědě.

    Dělníky ve skutečnosti pohrdal a svědčí o tom jeho přezíravý vztah k členům Německého dělnického vzdělávacího spolku, jak o tom píše ve skvělé knize Intelektuálové Paul Johnson. Vadilo mu totiž, že tito normální rozumní dělníci chtěli měnit společnost k lepšímu postupnými reformami a nikoliv revolucí.
  • Cliftonka stejně brzo schcípne!!!
    • tebe to také čeká ruský fašisto
  • Rusko se víc než velmoci podobá rozvojovým zemím

    Největší země světa nejspíš čekají velké problémy. Na rozdíl od ostatních zemí skupiny BRIC jeho ekonomika roste daleko méně a podle některých pesimistických odhadů letos nepřekročí růst HDP 2%. Slabinou je také zoufale nízký podíl konkurenceschopných výrobků ruské produkce. Ruský medvěd je zkrátka zesláblý a silně opelichaný.

    Nedávno v rozhovoru pro Magazín Víkend MF DNES uvedl fotbalista Jan Koller, který hrál mimo jiné za ruskou Samaru, řekl, že v tomto městě na březích Volhy stojí sto metrů od luxusního hotelu Hilton chatrče bez elektřiny, ve kterých lidé jedí psi. Čili výjev bližší spíše třetímu světu než vyspělé Evropě.

    A nejhorší je, že za sto let se v Rusku prakticky nic nezměnilo. Bývalý prvorepublikový politik Rudolf Beran navštívil tuto zemi začátkem 20. století. Města v okolí Volhy včetně Samary popsal takto: „Z přístavu vede ulice do centra města, po které jezdí tramvaj a stojí na ni krásné výstavné kupecké domy. Stačí však sejít do bočních ulic a člověk je v jiném světě, plném bídy a nuzných chatrčí.“
  • Bába stará se montuje do IT a umí prd!!!
  • Jak Putinovi poskoci ničí Rusko a okrádají jej o miliardy

    Řekl bych, že ruskému prezidentovi Vladimíru Putinovi válka na východě Ukrajiny a anexe Krymu vyhovují. Odvádí tím totiž pozornost od domácích a docela vážných problémů. V Rusku se staví jen málo dálnic a ještě jsou suverénně nejdražší na světě. Zato ruští představitelé z vládní strany Jednotné Rusko vlastní obrovské majetky, na které si oficiálně nemohli vydělat. Ruskou justici to ale nezajímá a rovněž českým komunistům „třídní vykořisťování“ v tomto případě nevadí.

    Ruští investigativní novináři a blogeři odvedli skvělou práci. Takže jenom několik ukázek, které ovšem tvoří pouze „špičku ledovce“.

    Například místopředseda ruské vlády Sergej Prichodko vlastní v luxusní moskevské čtvrti majetek za 184,5 milionů rublů, přičemž v roce 2008, kdy si ho koupil, vydělal oficiálně jen 5,3 milionů rublů.

    Soudruh generál FSB, nástupkyně nechvalně proslulé KGB Sergej Beseda si pro změnu postavil nedaleko Moskvy odporné sídlo v byzantinském stylu. To dokazuje člověka absolutně omezeného, bez slušného vkusu. Kde na něj ovšem vzal desítky milionů rublů, když jeho plat je mnohokrát menší, zůstává záhadou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit