Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, AAA, to je hodně kontroverzní. Znám lidi, co mají super zkušenost, ale už jsem slyšel i dost katastrofální historky. Já osobně mám zkušenost dobrou, ale hodně udělalo to, že se v autech vyznám, takže vím, na co mám dát pozor. Auta si i sám opravuju, měním pneu a tak dále. Teď jsem si zrovna koupil nový kompresor, tak už budu mít hezky pod palcem i tlak.

  • milacekpublika

    Tak to mu samozřejmě přeju. A taky tu starost, co jsem měl já s autem z áček. Nechal jsem se nalákat a udělal tu chybu, že jsem u nich koupil pár let starou Octavii. První týden vše OK a pak začal jeden problém za druhým. Test podvozku ukázal, že se jedná prakticky o auto na odpis, které bylo jenom pěkně naaranžované. Postoj AAA? Předpokládám, že asi víte, nebo alespoň tušíte. 

    • Já teda s áčky zkušenost nemám, ale kamarád si od nich nedávno kupoval auto a má podobnou zkušenost. Jen teda v jeho případě začala postupně odcházet elektronika. Prvně to byly drobnosti jako autoradio a tak. Později například podsvícení budíků, což už byl celkem problém. Opravit to šlo, ale musel do toho celkem dost investovat. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit