Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jenže tento pán to udělal kvůli kšeftu..prostě koupí dům a nastěhuje tam tyhle lidi ,...jenže do domu neinvestoval ani Ká , a tak se mu to vrátilo !!
  • Ať táhnou houfem do Afriky za nomády a křováky.
  • Jen majitel pláče, kdo mu zaplatí teď za ty cikány nájem? UŽ mu končí dobrí časy, měsíční příjem je fuč? Stát zastavuje kohoutek.
  • Bytů je opravdu hodně ale v soukromém vlastnictví, nejsou pro cikány ale pro bohatější!
    Nikdo kdo má rozum si do svého nového bytového domu nenasadí takovou špínu a hnus!
  • Co to tu píšeš za kraviny ty blbe. Teď není kde bydlet a cigoši dostanou byty přednostně, hlavně proto, že je tenhle z k u r v e n e j režim protěžuje, stejně jako to dělali bolševici. *10*
  • A to hned a i těma potkanama uvnitř.
  • Za bolševika neměli lidé kde bydlet, teď je bytů dostatek, takže romové můžou do čistého!
  • Cikáni - opálení bolševici a budoucnost česka ???

    Po listopadu se jediná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, leninsky strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu soupeřící: 1) „revoluční a uvědoměle třídní“, přízemní užiteční idioti zůstali v KSČM a odborech, aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc, 2) mazanější hajzlové pokrytecky „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD, 3) nejcyničtější svi-ě založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské agentury a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje, ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak žlučovitě prskat na bezplatném internetu.
    „Nepartajnická politika“ (podobná advokacii) má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to celosvětově.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    nebo: http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
  • Jen ať ten barák na ně panebože nespadne, když si tam tak po letech pěkně uklízejí. *3*
  • Hygiena žádná, už to mělo být všechno zbouráno. Jinde jsou přísné hygienické pokyny a tady se rozšiřují nemoci, ... Na zbourané a urovnané ploše mohou mít přívěsy nebo maringotky.
  • A cigoši ať táhnou do své vlasti prapůvodní. A bude klídek. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit