Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jenom bedna kytu, nic víc
    • Nafackuj si blbecku...

  • Podstatný rozdíl proti Kalouskovi, co ostudně "osekal" meziroční přidání financí k důchodům na ubohých 40 Kč! Dokonce deklaroval, že další rok žádná valorisace důchodů nebude!

    A přitom si v té samé době spolu s Topolánkem z (i když formálně neexistujícího - bolševik ho v roce 1948 "vtělil" do státního rozpočtu) důchodového fondu "vypůjčili" 93 miliard Kč!

  • Starobní důchodci od nikoho nic nedostávají. Na své důchody, které jim většinově postačují tak akorát k přežití vzhledem k růstu cen (počítat se musí reálná hodnota důchodu) desítky let poctivě pracovali. 

    Na rozdíl od miliard, které stát vyhazuje na profesionální požírače sociálních dávek často mladé, zdravé ale nikdy nepracující.

    Tam hledejme rezervy. 

    Jen nevím, jak bude tenhle model vypadat v ekonomické recesi. Kdy se mnozí z nás důchodu konečně dožijí. 

    • Pod to nelze, než se podepsat!

  • Maláčová je jediná co nechce lidi nechat jít o žebrotě. Je to málo, ale přece.

    • No akorát že peníze na to nejsou , takže je soudruzi  nechají natisknout , tím stoupne inflace protože peníze ztratí hodnotu , všechno se zdraží a ve výsledku to bude nula od nuly , sice budete mít v peněžence víc papírků , ale míň si za ně koupíte , aby se mohlo rozdávat , tak nejdřív musí ty peníze někdo vydělat a ne že se jede na dluh , nebo se musí ušetřit na chodu státu , ale zatím to na to s touhle vládou nevypadá , protože úředníci přibývají jako kobylky a jejich provoz požírá i peníze které by se daly použít na důchody a jiné věci , na druhou stranu si takovou rozhazovačnou vládu která neumí hospodařit zvolili paradoxně ve velké míře  právě oni důchodci zřejmě podle hesla "po nás potopa" protože oni už ten vzniklý dluh splácet nebudou .
      • Ty důchodci pracovali na to aby jsi mohl studovat, mít zdravotní péči a další vymoženosti, které nejsou nárokové . Klasovy dluhy v bankách taky platili tito důchodci a nemluvě o rozfofrovaných účtech po převratu ktere rozpustila konsolidační agentura na účtech ODS OF  a KDU ČSSD. pokud nebudeš vyčuraný a budeš řádně platit daně tak by se měl stát taky o tebe postarat.pokud budeš celý život odrbávat stát tak jsem si jist , že nic nedostaneš, tak to těm starým lidem alespoň nezáviď.

        • Nebojte peníze na moje krátké učení (snad si nemyslíte že bych mohl studovat vysokou?) si dávno   ukradli soudruzi sami dědovi (a ještě jsem musel celou dobu poslouchat ty jejich propagandistický bludy a lži)  v několikanásobné výši než to mohlo vůbec stát takže na mě žádný důchodce kromě mojeho  zlatýho  dědy  tady  dělat nemusel žádný strach nikomu nic nedlužím . Starým lidem není co závidět ale jestli tady někdo něco rozfofroval tak to byli soudruzi kteří tady 40let hospodařili tak , že potom nezbylo než ty zdevastované zbytky hospodářství rozprodat cizím firmám aby to daly trošku dohromady a zaměstnaly lidi , jinak by se hospodářství už znovu nerozjelo  protože tady nebyl žádný domácí kapitál který bolševici  zlikvidovali znárodněním , nakradené prostředky se následně projedly takže na nějaké investice do modernizací nezbylo nic . Stát se má primárně  starat jen o ty kteří nejsou schopni se postarat o sebe sami , na to aby se staral o všechny nemá žádný stát na světě a nikdy mít nebude  , na to měli snad jen bolševici několik málo  let po r48 a to jen  protože si tolik nakradli znárodněním , jenže to bylo za ukrutnou cenu  totální likvidace celého  hospodářství a jak končilo jejich hospodaření pamatujeme všichni co jsme to zažili , fronty skoro na všechno , zdevastované továrny vyrábějící zastaralé výrobky na sklad protože v zahraničí byly neprodejné  , nebo se prodávaly za dumpingové ceny , rozpadlé rodinné statky o které se JZD starala tak že vypadaly jako po bombardování , ten stav se s dneškem přece jen  nedá vůbec porovnat , jen se trošku zapomíná na to že se už znárodňování snad nebude opakovat a tak stát jaksi nemá nic nakradeného aby to mohl někomu rozdávat a daně platí každý kdo tu žije a nemusí na to ani pracovat stačí si jít něco koupit do obchodu DPH se platí ze všeho . A nikdy jsem od nikoho nic nechtěl ani nechci .
          • To lesakm : V mnohém máte myslím pravdu.

            Jen si dovolím trochu pochybovat, že mistry v rozhazování a zpronevěře státního majetku byli opravdu soudruzi. V mnohém by se měli co učit od veksláků po roce 1989. nemyslím tím jakékoliv politiky - to byli, jsou a budou vždycky jen figurky v rukou mafií. Komunistická - nekomunistická - obyčejnému člověku ve vztahu k majetku to vyjde nastejno. 

            Počkáme, až někdy vznikne nezávislý Ústav k vyšetřování aktuálních zločinů a uvidíme. 

  • Maláčová ukazuje svoji kompetentnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit