Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zřejmě je  cenzura natolik sofistikovaná, že předpokládá u diskutujícího dostatečně vysokou míru přirozené inteligence, která příspěvkářům napovídá, co si mohou či nemůžou dovolit. Cenzura je zřejmě stavěna na zpětné reakci diskutujících, aby své restriktivní aktivity mohla zdokonalovat a nakonec mohla přinutit účastníky diskuze k dodržování autocenzury v intencích cenzorské korektnosti. Cenzor se tak škodolibě uchichtává a má zřejmě radost ze strachu a nejistoty diskutujících. Ať je to tak či onak, cenzura je nástrojem těch, co mají sklony participovat na budování totalitního systému.
  • Maláčová může vyvolat u několika jedinců obdivné emoce. Možná se někteří muži do paní ministryně dokonce zamilují. Prostě Maláčová nechce být neviditelná a to se jí daří.
  • Heslo socanů je docela jasné "Nikdo Ti nedá, co Ti já slíbím."

    Když to bude přes čáru, svedou to na ANO, protože oni jsou ve vládě v menšině, když to vyjde, tak nadmou hruď, jak se jim to povedlo, i když nejsou ve většině. 😉

    Kdo Vám tohle bratři socani ještě baští?

    Až uhradíte - ze svého- své dluhy, ke kterým Vás zavázal nezávislý soud - potom se rvěte do politiky. Zatím zpytujte svědomí někde ve stínu. Máte proč. 

  • KIMCID

    přesně

  • Jestliže píšeš v "komentářích" Jégla, tak je to normální, prostě se mu
    tvý názory nelíbí. Má STBácký manýry, Jégl byl u nich vedenej!

  • Dobrý den po 7 dnech, kdy jsem byl distancován z diskuse. Abych pravdu řekl, nevím vůbec za co. kdo zná mé příspěvky, nenajde v nich nadávky, vulgarity ani urážky. Přesto jsem "vyfasovat 7 dní." 

    Když jsem cestou e-mailu požádal velmi slušně redakci o vysvětlení - do dneška se mi prostě nedostalo.

    Platí na těchto stránkách nějaká pravidla prosím? 

    Někteří jedinci nic jiného, než nadávky, urážky a vulgarismy nepíší a přesto - NIC. A já dostanu zákaz diskuse? Nerozumím.

  • KIMCID

    západ nedohání čr ani 30 let po revoluci.sice má čr nejnižší nezaměstnanost ale je jen montovna.a nahoru už to nepujde.nemá čr začít šetřit?

  • Socani se zbláznili. Podle nich by každý pracující svými daněmi měl platit alimenty za kriminálníky, fetky, do množíren jednoho etnika. . .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit