Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle Trumpa USA už nejsou bohatým státem. „Když nejste bohatí, musíte si půjčovat. My si půjčujeme od Číňanů a dalších. Naše dluhy dosáhnou 16 bilionů dolarů,“ řekl americké televizi Fox News. Kritizoval i oficiální statistiky nezaměstnanosti, která prý činí 8,2 %. Ve skutečnosti je prý toto číslo dvakrát vyšší.

    Mnohem pesimističtější je ale Robert Wiedemer, který získal proslulost knihou Americká bublinová ekonomika z roku 2006, v níž popsal ekonomické zhroucení, jež postihlo USA o dva roky později. Podle serveru nyní předpovídá, že USA čeká 50procentní nezaměstnanost, 90procentní pokles cen akcií a stoprocentní roční inflace.,.,.,.
  • Pravdu se úplně stejně jako u předešlého "zmizení" nedozvíme. *7*
    Proč separatisté odevzdají černé skříňky pouze Malajzijcům a ne pozorovatelům OBSE, natož Ukrajincům je zcela zřejmé. Ani to ale není záruka, že pravda vyjde najevo. Černé skríňky nemají údaje odkud raketa vyletěla. Nicméně indície naznačují že pravda je úplně jiná než servíruje západ. Amatérsky sestříhané "odposlechy", které vytáhla USB už jako důkaz nebere nikdo s kouskem rozumu vážně a vynořují se další "zajímavosti":
    http://czechfreepress.cz/amerika/domecek-z-karet-se-hrouti-americky-uznavany-novinar-ziskal-informace-ze-americka-vlada-disponuje-satelitnimi-dukazy-o-tom-ze-let-mh17-sestrelila-ukrajinska-protiletadlova-baterie.html
  • vhttp://www.novinky.cz/ekonomika/342913-sestreleni-nad-ukrajinou-nestacilo-malaysia-airlines-poslaly-letadlo-pres-bojovou-zonu-v-syrii.html

    Sestřelení nad Ukrajinou nestačilo. Malaysia Airlines poslaly letadlo přes bojovou zónu v Sýrii.

    To jsou tak blbí nebo je někdo za to platí - USA - Bilderberg - Na Ukrajině proti Putinovi v Sýrii proti Asádovi a v Indickém oceánu - to bylo jak? USA tam mají svoji vojenskou základnlu a neví při té skvělé americké technice, kam se letadlo podělo. U všeho jsou vždy USláci hnusáci. Žádná zrůdnost a odpornost jim není cizí.
  • To brzo!
  • test

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit