Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně by měl jít sedět ten co poslal nad válečnou zonu civilní letadlo!!!
    • tak,tak. Ruský voják co střílel dostane opušťák za krásnou trefu a odsouzena bude Malaysia arlines za to, že v době míru /podle Putina přece v tu dobu o válku nešlo a žádní vojáci tam nebyli/ létá svým obvyklým koridorem ve výšce 11km nad územím, které kontrolují jen nevyzbrojení a neoznačení bojovníci za své sebeurčení . Myslím, že by měli být odsouzeni a popraveni i rodinní příslušníci sestřelených za to, že nezabránili svým blízkým využívat lety nad mírotvorným Ruskem.
      • V té době už tam jela občanská válka na plno tak nemel *3*
        • podle oficiálních prohlášení, tam o občanskou válku nejde dodnes
        • To neomluvá fakt že Rusák sestřelil civilní letadlo.
          • už to popřeli tak prosim nelži?
            • Najdi si konečně vlastní nick - proruský lhář. To je jméno pro tebe.

              Rusák se na sociální síti chvástal že sestřelil letadlo. Když se ukázalo že šlo
              o civilní a ne o vojenské letadlo rychle oslavné příspěvky mazal.
              Stopy maže jenom zločinec.

              Holandsko už pohrozilo že odpovědnost ponese i Rusko které separátům dodává zbraně.
            • "Mohu s jistotou říci, že se mýlí" - řekl představitel prokuratury Nizozemska Wim de Bruin.
              Poznamenal také, že odborníci se nedopustili obvinění ruské strany. Zpráva, která byla předložena ukrajinskými novináři, byla udělána na základě zprávy nizozemského televizního vysílání NOS. Důkaz verze o tom, že Boeing MH17 byl zasažen raketou "Buk" není.
            • Co popřeli Nizozemci ??? Co to tady zkoušíš ??? *16* *16* *16*

              Nizozemci nejsou paka. Aby je nikdo nevinil že na tom mají nějaký osobní zájem protože tam byli jejich lidi zadali si analýzu jinde. Je vidět že jsi to nečet.

              Aspoň vidět kdo tu kličkuje jak zajíc.
            • ne nizozemci popřeli viz níže *3*
            • putin doposud popíral spoustu věcí a čas ukázal, že vždy lhal
  • Rusák zase zavraždil civilisty!

    Na sociálních sítích se chvástal sestřelení letadlo. Když se přišlo na to že to byl
    civilní a ne vojenský letoun hned oslavné příspěvky smazal.

    Stopy zametá jen zločinec.
    • Podle tebe pan Wim de Bruin lže?
  • To je neuvěřitelné co za choboty tady jsou.
    Tady se sestřelí letadlo...
    Separatisti zajmou pozorovatele OBSE kteří to jedou vyšetřit.
    Separatisti nechaj měsíc vyklovávat mrtvým oči vránama

    A můžou za to ukrajinci..... To je paráda.... Jen tak dál soudruzi. Konec konců vy jste na takové manýry z Gulagů zvyklí.
    No a pro ty kdo by si chtěli přečíst proč to nemohla být Ukrajinská střela vduch - vzduch jak tvrdí Rusko ale byla to Ruská střela systému BUK - tzn. země vzduch. jak tvrdí Ukrajina tady mám analýzu....Jen že je to ve Vlámštině tak že soudruhům to stejně nic neřekne *1* *1* *1*
    http://www.ninefornews.nl/maleisische-boeing-777-uit-de-lucht-geschoten-door-oekraiense-straaljager/
    • viz níže:
      podle tebe pan představitel prokuratury Nizozemska Wim de Bruin lže??
      • Další kdo to nečet...... Oni to nechali vyšetřit jiné aby je hlupáci jako ty nemohli napadnout že to sfalšovali v něčím zájmu....

        Když už nejsi chytrý alespoň ze sebe nedělej úplného vo.....
        • Stanley ty musiš mít v hlavě dobře nas.áno *7*
          najdi si ten správnej článek a ne ho.na z blesku *7*
          • Blesk nečtu... *1* *1* *1* To nechávám tvým.
            Net als u en koe domme meningen kunnen hebben. *1* *1* *1*
  • to víte že je to zase stejný blábol, jako posloucháme už rok
  • Podle analýzy kovového fragmentu, CIA zjistila, že by to mohl být důvod k rozpoutání třetí světové války. Zadlužená a krachující USA to nutně potřebuje.
  • Věřit dnes nemůžete ničemu. V případě Lockerbie, kdy byla z terorismu obviněna Libye, se dnes ukazuje, že fragment údajné bomby teroristů, byl podstrčen agenty CIA po několika týdnech od pádu letadla.
  • Podporovat všelijaké mafiánské oligarchy a fašouny na Ukrajině může jedině magor! To si musí vyřešit sami, a nám do toho nic, ale zhola nic není! *12* *16* *12*
  • "Zřejmě"? Co to je za termín? Tak buď to bylo tak a tak, nebo...nikdo s určitostí nemůže určit. Tyhle JPP si strčte...ano, tam. *12* *16* *12*
  • Lžiscali zase jede. Kompletní tisková zpráva bude k nahlédnutí kdy a kde? Já jen aby se tato informace dala ověřit. Ono se přece vloni psalo, že žádné dílčí informace nebudou zveřejňovány a najednou hle, je tu zveřejněna dílčí informace *4*
  • Jen další důkaz o tom,že tady vůbec nejde o UK,UK je jen prostř. a zámínka ataku vůči Rusku a dosazení pučisté na UK ze strany USA pouze vedou špinavou poltiku k tomu,aby konflikt neutichal,ba co více,aby narůstal.Proč zástupci EU zcela objektivně neposoudili nedodržení minských dohod ze strany Kyjeva v případě uznání zvláštního statutu,za podmínek ,které byly v Minsku dohodnuty?Kyjev zcela proti ujednání v Minsku podmínil statut jihovýchodu UK pod podmínkami,které jsou pro jihovýchod UK nepřijatelné,no a máme tu opět konflikt,normálně uvažujícímu musí být přece jasné,že tohle je účel,oni nechtějí mír a zakonzervování stavu.Oni chtějí, aby se vzbouřenci vzadli na milost a nemilost Kyjeva a aby se Rusko vzdalo Krymu a tím byly vytvořeny nástupnícké území na útok na Rusko,jde o tohle a dokud tohle nebude splněno, nepřestanou.Jak chce UK kontrol.hranice s Ruskem,když ta oblast bude mít zvláštní statut,to opět nebylo v žádné smlouvě.To by se vzbouřenci nechali dobr. oblklíčit? Pochybuji.
    • A včera u Jílkové jsem šel úplně do kolen z toho našeho sedmilháře a zloděje Kalouska. Dokonce i naše média a další servery uvádějí, že již cca 1 mil. utečenců z jihovýchodu UK uteklo do Ruska, kde jsou budovány humanitární střediska a pod., stovky lidí i zde na diskuzích poukázalo na to, že tedy když je UK armáda osvoboditelská, proč ti lidé neutíkají na západ UK ale utíkají do Ruska a ten lhář klidně pronese veřejně v televizi, že milión lidí uteklo na západ Ukrajiny, tak tohle už je vrchol demagogie a propagandy. Padla otázka, jestli se máme bát Ruska. Plně souhlasím s vyjádřením oponenta, který pronesl, že Ruska by se bál, kdyby v jeho čele stáli lidé ražení von. Kchárla nebo Kalouska.Plně soujlasím, protože kdyby tomu tak bylo, tak už je naše planeta v háji.
      EU plní příkazy USA a to je naše největší neštěstí a největší omyl, který pouze pomáhá USA v jejich nelehké ekonmické situaci a v jejich dobyvatelských záměrech, my na to bohužel pouze doplatíme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit