Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ostraha Hradu v existující podobě vznikla kvůli prvnímu dělnickému presidentu soudruhu Gottwaldovi. Sovětští porodci tenkrát doporučovali vystěhovat i obyvate Malé Strany, aby se imperialističtí diversanti nemohli k Hradu ani přiblížit. Je otřesné, že bolševičtí pohrobci argumentují něčím podobným.
  • Kdyby neloupili, nemuselo by se nic vracet. A teď ještě budou blbě krandat. Nechápu, v čem je problém. Prostě o ty objekty patřící církvi se bude starat církev. Tak o co jde? Asi by chtěli, aby pražský hrad privatizoval mezinárodní zloděj per se svými konkubíny.
  • Jaký problém prostě církev uhradí střežení svého majetku armádě *6* ale to se přeci nemusí řešit tady protože armáda neustřežila ani své vlastní objekty které opustila a nikomu za 1,- neprodala *12*
  • Kněžím,kteří požadují restituce ,je restituce třeba vyplácet jedině na holý zadek bejkovcem.Všechny poslance,kteří pro restituce zvednou ruku,je třeba i s kněžími,odporážet na katovských mučírnách za vlastizradu.Protože svým lumpáctvím chtějí udělat z naší země kolonii Západu,kde by pouze mladá generace otročila na cizince v zahraničních montovnách.Proto je třeba mnou uvedené lumpy,odporážet tak krutým způsobem,aby se pak darebáci nejméně sto roků politice vyhýbali.A tak měli slušní lidé čas položit základ pro důstojný život budoucích generací.
  • Vážení,nevím proč tady brečíte ?Dnes je veliká demonstrace na Klárově v Praze 1.Nezávislý a demokratický tisk vám to zapoměl sdělit tak vám to říkám já.Je třeba ukázat těm gaunerům,že je konec.Jinak toto plácání tady nemá cenu.Jedině pěst.Husita.
    • Aha, to bude srocení závistivé lůzy, která by chtěla rozkrást co z církevního majetku ještě zbylo.
    • Udělejte něco pro svou rozkrádající zemičku a přijďte dnes v 16.20 hodin na Klárov.
  • Docela jsem rád,že nevím jaké všechny podrazy,podvody a zpronevěry Nečas,Kalousek,
    ministr kultury a Duka dohodly.To ,že církvi nejde o věřícího,ale hamounit majetek,odevzat ho Vatikánu a různým pokoutným lehkoživkům je snad každému soudnému člověku jasné.Jen by mne zajímalo,zda i vtomto rozkrádání bude platit poučka o božích mlýnech.
    *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Nečas a spol si neuvědomuji,co dělaji,celý národ ví,že takové blby jsme ve vládě ještě neměli.Hrabou jen pro sebé a působí zkázu jak státu tak lidem.Vykopat je ven,jiné východisko není.Divím se,že k něčemu takovému se propůjčila v rozporu se svým volebním programem celá koalice.Bravek z Rožnova udělá tytyty a všichni hlasuji pro.
  • no jo no, stejně tam už není co chránit, ale když se krade tak všechno jak restituce jasně předvádějí.., co nemáme ukradneme co máme rozdáme... *16*
  • Uvědomte si soslanci, že neporcujete medvěda, ale republiku !!!!
  • Mysllm, že by se prastaré přísloví VÍTĚZ BERE VŠE mělo změnit na VÍTEZ ROZDÁVÁ VŠE...protože naše prapodivná vláda vše.. kdo ví proč rozdává. Místo aby stát bohatl...CHUDNE. pROČ ROZDÁVÁ... NO KDYŽ JDEME TAK DALEKO S RESTITUCEMI - PROč v zájmu státu nejdeme ještě dál.... vždyť to rozkrádání majetku po Bílé hoře byl ve smyslu právě toho přísloví a tak by se mělo jít ještě dál... A žádát všechen majetek tehdy získaný - tedy od Švarcnberklů a dalších privatizátorů té doby, všetně německých rytířů a pod. , jezuitů a pod verbeže. Nebo právě proto aby k tomu tzv. restituce nedošly, je prastaré přísloví i když cizí provenience měněno.
    • toto je opravdu prapodivná vláda a to díky presidenta republiky,který ji jmenoval,aniž by tyto strany vyhraly volby a nyní škodí ve velkém.
      • Konečně někdo kdo uhodil hřebíček na hlavičku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit