Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale když tam ty peníze dáme tak se přerozdělí těm potřebným a jak už jsem jednou tady četl tu plechovku od kole popokopnem jenom dál a nic to neřeší akorát bude někdo vůl! Nalévat peníze do něčího systému který má už vodu na palubě může jedině kamikadze!
  • Tu výjimku z Lisabonské smlouvy si Klaus prosadil na pokyn Moskvy, která má zájem na oslavení EU. Ta výjimka znemožní občanů ČR dožadovat se ochrany svých práv u Evropského soudu.Tím budou ještě víc vydáni na pospas bolševickým zrůdám typu Klaus.
    Hlava státu krade v cizině před kamerami, "v pracovní době" si jezdí po placených přednáškových turné v cizině a parlament je v klidu.
    Jak mohli lidé volit ty gaunery v ODS.
  • Tak se zdá, že Nečas v cestě po "nesmrtelnisti" udělal žákovskou chybu, když neakceptoval rady ČNB i Klause. Udělení výjimky by nám jistě nenabouralo rozpočty, jak se to stane teď, pokud úprava LS bude schválena. Ukazuje se, že na naši politické scéně nemáme žádného politika, se kterým by nelomcovala "politická puberta" - ješitnost až za hrob.
    • Nemyslím si, že je to politická puberta, ale dokonale vymytý mozek a uspět za každou cenu, jen politický ignorant se může zachovat takto , komu se chce zalíbit , nebo vlézt někam. Co dělá parlament a senát, aby ho trochu srovnali , poslat ho jako vyslance do banánové republiky.Nebo vůbec odejít z politicky, už se natropil škody dost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit