Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už vidím partu vysokoškoláků na lešení jak nahazují omítkou budovy a nebo instalatéři s vysokou školou dělají odpadní potrubí ve výkopu který jim připravili kopáči s vysokou školou. A po skončení práce si dojdou na oběd který uvařil tým vysokoškolsky vzdělaných kuchařů a obslouží je servírka inženýrka nebo mgr. Pak bude teprve okolní svět spokojen s úrovní našich zaměstnanců.
  • to vidím v každé dílně, vysokoškolák a umí úplný h...., ale chytrej jak radio Jerevan.. *16* *16*
  • Nechápu proč se pořád řeší kolik lidí má VŠ a ne co ty lidi umějí. Je třeba dohnat a předehnat ostatní soudruzi. Tak se udělají soukromé školy nevalné úrovně,aby si mohl koupit titul každej kdo má do zadku díru a peníze. Takže za 10-20 let tu budeme na pracovních úřadech mít hromadu Bc s všelijakým podivným zaměřením a třeba postavit dům, něco vymyslet nebo něco vyrobit nebude umět nikdo. Vůbec tu státní školní politiku nechápu.
  • Mám dvě vysoké školy, stejně nemohu sehnat práci. Ve vzdělání to není. Kdo něco umí nemusí být ani vysokoškolský vzdělaný. Já jsem pro všechny zaměstnavatele "starý" tedy nepotřebný. Ideální uchazeč je ten který má věk do 30 let, 20 let praxe a anglický rodilý mluvčí, na vzdělání se nikdo neptá.
  • Je potřeba splnit dodávku vysokoškoláků. A je jedno jestli to přinese něco společnosti. Neni důležité množství vysokoškoláků, ale úroveň vzdělání a přínos pro společnost. Hlavně že začínají němci hledat učně. Vysokoškoláků mají plno, ale lidé na práci začínají chybět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit