Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zlodějny této trojkolkové vlády beztrestně pokračuje. Pán hradní všemohoucí vše tiše posvěcuje. Kdo mlčí a tupě na to zíra , sám krade.Už aby ti zločinci v řádných volbách vypadli. Všechny je odvést hned na Mírov a jejich majetek rozprodat a výnos dát na důchodový fond. Stejně i ten vykradli. Za říjen tam opět chybí 34 miliard. Kam ty peníze, ten lump Kalousek prošustroval ???!
  • Smutné je, že ty ukradené peníze vracet nebudou a nikdo jim ani na majetky nesáhne. Maximálně dostanou nějakou směšnou pokutu.
  • Přečtěte si časopis EKONOM s tím srpem a kladivem na titulní straně. Tam je do detailu napsáno, jak kdo po revoluci z komančů nebo jejich fakanů ovládl důležité posty, majetky a jak ještě ani dnes nejsou ze hry. Jak celá revoluce byla prvoplánovaná komunisty - alespoň jejich částí a pozor ten časopis není sci-fi. Jak komouši dostali díky kontaktům z minula na východ i západ ... je to hnus. Pos.anej láskoblb Havel. Měli jsme je nacpat do vězení, pozabavovat majetky. Ale alespoň - jak psal komanč Štěpán - jedinej Havel jim přerušil kompletní přerod v kapitalistický socialismus. S ním totiž nepočítali.
  • podívejte se na Kajínka v neděli a tam na konci je to jasně podané, kdo to řídil a proč to nejde vyšetřit, tak je to s mosteckou
  • Že by o tom Václav Klaus nevěděl, a že by se na tom nepodílel, když všechno ví a všude byl,
    a přesto Nobelovu cenu nikdy nezískla? To může šeptat Puťkovi do ucha!
    • Otázka měla znít kolik z toho měl.
      Ale správně jste postřehl smysl kroužení tohoto pána kolem Unie má jediný smysl, dokončit ruské tažení a předat Puťkovi českou kotlinu bez zvacího dopisu. Předměstí Karlových Varů Praha by pak slavnostně uvítala garmoškou všechny příznivce a úloha KGB by byla naplněna bez boje.
      Však pan Pružinský ví, jak se to v Praze dělá.
  • Ani to nečtu, vidím , že zpronevěřili 2´5 miliardy a to je vše?????? Zlodějna pokračuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Parchanti ti novodobí komanči co nám vládnou. *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit