Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pověs si svého rudohajzla!
  • Odsouzený Pekárek se mohl zúčastnit jednání sněmovny aby protlačil církevní zlodějnu, pak jej teprve vyrazili a zavřeli. Rath dosud odsouzen nebyl, 2/3 roku sedí ve vyšetřovací vazbě. Za tuhle dobu se dalo vyšetřit i to kdo vlastně zavraždil Kenedyho a ne nějaká údajná korupce "usmolených sedmi milionů". Myslím, že jeho návratu do parlamentu se bojí všichni, to je celým" politickým spektrem" jak páni politici s oblibou říkají.
  • Zajímavé, po nástupu Zemana ustoupili ze 14 milionů na 2 to je zvrat a vlastně i přiznání lumpárny a falešného obvinění.Byla to vyloženě politická obědnávka jak se ho zbavit, vůbec se ho nezastávám ale spravedlnost musí být pro všechny stejná, což v tomto švejkostátě není ani zdaleka.
  • ....není vám všem divné že o Parkanové a společníkovi Kalouskovi nikdo ani necekne a to jde o 750 milonů které stát ztratil díky jejím neověřeným rozhodnutím...???!!!
    ...jo komu chceme nemůžeme,komu chceme do tepláků pomůžeme....i když Ratha nemusím...je to jasný dvojí přístup jak policie tak i soudní mašinérie....tak ať žije spravedlnost ne!!!!!!
  • Mládeži,víte vy vůbec co si představit pod pojmem totalita ?? jen jedno,nyní máte totalitu.Musíte žrát to co se přiveze,platit i za absurdní věci,šikana na denním pořádku.Škola a potřeby platit ze svýho.nemluvě o práci a už vůbec ne o klidném stáří či důchodu,to je už sci-fi.Já Vám to rozhodně nepřál a nepřeji.
    • Anonyme, totalitu jsem zažil za komunismu:
      Žrát jsem musel co v obchodě bylo moc toho nebylo, na kvalitní vepřové na nedělní oběd bylo třeba mít známého prodavače v Masně. Platit se to muselo také, zadarmo mi nikdo nic nedal. Anebo bylo možno pronajmout si zahrádku a pěstovat tam ovoce, zeleninu, brambory, králíky, slepice.
      A šikana byla také na denním pořádku: v zaměstnání závodní výbor KSČ, v ulici uliční výbor, na ulici SNBáci a pokud a pokud si ho odvezli STBáci do své "pracovny", aby mu něco "vysvětlili"...
      Školní pomůcky jsem si musel kupovat. Bylo ovšem možné koupit si se slevou starší učebnice od starších spolužáků.

      Buďto jsi to nezažil a jsi provokatér nebo už ta paměť tolik neslouží. *1*
      • kutečně, ti komunisté byli zlí:
        Ano byla to neskutečná hrůza! Každej musel do práce a to si ještě mohl vybírat, zda přijme práci, kde se upíše třeba na 10 let a oni mu dají podnikový byt nebo nenávratnou půjčku na stavbu rodinného domku. Například jistota, že pokud budu makat a neudělám průser, budu mít práci třeba až do penze, lidi neskutečně deptala.
        Neskutečné násilí bylo pácháno na nemocných. Místo, aby byl vybírán regulační poplatek u lékaře a poté v lékárně včetně tučného doplatku jako v každé demokratické společnosti za léky, odbyli pacienta tím, že za jeden recept musel zaplatit jen jednu korunu.
        A co teprve vnucování sociálních jistot, že po odpracování 40 let má člověk právo na penzi. Ženský si vybrečely oči do krvava, když odcházely do důchodu po porození dvou dětí již v 55. letech. Kolik lidí tenkrát snilo o tom, aby mohli dělat o 10 - 15 let déle.
        Po operacích se dělo lidem také bezpráví. Zpravidla 6 týdnů se člověk zotavoval v nemocnici a poté doma. Vůbec mu nebylo dopřáno sladkého pocitu hrůzy, zda ho po návratu do práce hned nepropustí. A co teprve když Vás do půl roku po operaci poslali do lázní. A ti komunističní tyrani nám nedali žádnou možnost finanční spoluúčasti. Ne přátelé, nedali nám možnost zaplatit si ani třetinu.
        Bylo to opravdu děsivé a devastující období našich dějin. Z lidí a hlavně dětí se stala bezcitná zvěř. Za komunistů mladší vstávali v autobuse, aby pustili sednout ty starší. Dnešní mladí již znají svá práva v demokratické společnosti a pěkně zůstanou sedět.
        Již nikdy nechci zažít sociální jistoty ani morální zhoubu, která tenkrát panovala.
        • Ano, tohle si měla převzít nová společnost po sametovce...bohužel s tím špatným zmizelo i to kladné :(
  • Ratha nemusím , ale mělo by se vyšetřovat i chovat ke všem stejně.
  • Kde asi nabrali ty dva miliony na kauci?? Jasně, v krabici od botů bylo milionů 7, a další pod podlahou. Kde jsou další, ví asi jenom nejbližší.
  • Na chvilku vydechne Rathova řiťka a potom zase jízda *1*
  • Ti Rathovci tahají miliony jak kouzelník králíky z klobouku.Jak vidno,estebakum a socdemákům se daří.No jo, kdo umí ten umí.TAKY BY MOHLO NĚCO UKÁPNOUT TĚM LIDEM---NO SNAD PŘÍŠTĚ.
  • Není vyloučeno, že nyla obava, aby Rath nebránil instalaci Milouše Becher-Hruškovice a proto musel být izolován než se tak stane.
    • tak, tak a proto, aby to zachránil, vzal krabici se sedmi melouny a vyběhl do noci a izoloval se

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit