Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co s tím? Manželství je jen JEDNO a to mezi mužem a ženou, kteří jen v této kombinaci mohou utvořit rodinu! Ostatní ouchylárny ať se registrují když o to tak stojí, ale ať z toho nedělají manželství ŠMEJDI. To je jak z ohně dělat vodu, nebo spíš z h@vna zlato...

    • Aby jednou vaše tvrzení nebylo trestné.... :-(

    • Mají pravdu oba komentátoři.

      • oba jsou trapní a ty asi taky,co 

  • 4% obyvatel této země chtějí rušit tisícileté tradice a hodnoty, které udělaly lidstvo lidstvem!

    Manželství je - podle tradic i ze své biologické podstaty - jen a pouze svazek muže a ženy.

    Ať si své "svazky" nazvou jinak - vždyť beztak hlavní funkci rodiny, 

    tj. zplození potomstva a jeho výchovu nejsou schopni realisovat.

  • TheGGG

    manželství je svazek muže a ženy a existují pouze dvě pohlaví... bývala to naprostá samozřejmost, pak se ze západu dovalil hyperkorektní uřvaný levicový soy aktivistický nával a začínají se vymýšlet h*vadiny.

    No nájezdníci z afriky všechny ty aktivisti zase srovnají do latě, až tu bude vinou neomarxistů evropistán....

    pak se LGBTQ a feministky budou divit, proč jim ten dřív nenáviděný bílý muž nepomůže a proč si členové sekty míru z pouště brousí nože.... pak se soy probere, ale už bude pozdě

  • Proč když já jsem hetero, tak stím nikoho neotravuji ,ale tato skupina mne s tím pořád a neustále otravuje . Vaše orientace i má mám být v poloze soukromí a né stigmatu na základě kterého, si můžete vše dovolit. Tak dlouho budete otravovat až někomu prdne v bedně.Běžte pracovat a nehrejte si pořád s těma pindíkama.


  • Skoro bych řekl, že na toto téma se dá diskutovat jen podle emocí. Racio tu docela chybí. Institut manželství byl pojat v ranném středověku především jako nástroj k uchování majetku.

    Ale od té doby uplynulo hodně času. Manželství je třeba vnímat v kontextu s ostatními jevy a vývojem světa.
    Svět se mění, s ním se mění i situace rodiny a manželství. A bylo by asi nenormální trvat na středověkém výkladu této instituce.

    Je tady platný právní řád ČR a jeho pojetí, ale je tady také selský rozum.Osobně nepatřím k nějaké menšině, ale přesto si myslím, že když chtějí dva dospělí, svéprávní lidé bez psychických potíží spolu žít, nemělo by jim v tom být bráněno. Oni tak budou žít stejně, jen s většími obtížemi.

    I když jim to zakážete, oni si nakonec způsob a cestu najdou. Já vycházím z toho, že je jim to prostě dáno, není jejich výběr, tak se to učme respektovat. Komu z nás "normálních" to ukousne z krajíce?

    Alespoň přestanou ty trapné a hnusné exhibice v podobě Parade Pride atd. Nejsou mi protivní jinak sexuálně orientovaní lidé, ale odporné exhobice.

    A manželství je těžká šichta, to ženatí a vdané vědí😛

  • Kurňa když všichni, tak všichni. Když je normální, že chlap píchá chlapa  e oba jsou na to hrdí a chtějí uzavřít manželství stejné jako mají hetero, tak sakra proč toto právo nemají polygamisté? 

    Co je horšího na chlapovi, který píchá dvě ženy nebo ženě, která chce mít dva chlapy a s nimi manželství?

    A můžem jít dál. Proč bača nemůže uzavřít manžest ví se svojí kozou nebo ovečkou? Někteří troubové tvrdí, že proto, že ovce nebo koza neumí vyslovit souhlas s tím sňatkem. zajímavé, že jim nevadí, že tato zvířata nevyslovují svůj souhlas, když jsou na jatka. Nebo jakým způsobem vyjadřují koně souhlas, když musí jít na dostihy a často se tam zraní, či musí tahat klády v lesích? Jo zrovna u tohodle to nikomu nevadí? Dost pokrytecké, nemyslíte? 🙂

    • Ještě je varianta manželství zrušit, ať si každý demokraticky žije jak chce. Odpadla by spousta právních a finančních úkonů jako drahé svatby a po pár letech komplikované rozvody obohacené o finanční spory, soudní tahanice i případné újmy na zdraví vraždy nevyjímaje. Kdo  bude chtít nějak speciálně právně a ekonomicky své soužití ošetřit, může s partnerem u právníka sepsat obchodní smlouvu.  😉

      • Ano, vývoj tímto směrem směřuje. Podle mého názoru se jedná o nastolení souladu s principy liberálního kapitalismu (pokud to lze takto zjednodušit) a opuštění principů křesťansko feudálních.

        Nicméně křesťanská menšina má svůj hlas a i ateisté z nepochopitelných důvodů pokládají křesťanské tradice za neporušitelné, byť v sekulární úpravě, kde spojení před Bohem nahrazuje spojení přes Státem.

  • Koukám, že je debata místnich homosexuálů v plném proudu. 😀
  • Manželství (ze staročeského malžen: muž-žena) a Rodina ze slova „rodit"


    Tak to je logiš pro gay a lesby taky zavedem.... 🤮🤮🤮

  • Jen další šikana většiny menšinou, nic víc, nic míň.


  • KIMCID

    Irán na ně tam pro ně mají houpačky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit