Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když chtějí demonstrovat, tak ať jdou 15.3. na Václavák vyjádřit nespokojenost se současnou trojkoaliční vládou. Tibet ten se nás netýká, máme svých problémů dost.
    • týká se nás všechno lidé .jsou .obíráni o svá práva, nejsme odděleni jeden od druhého , jsme jeden celek !!!

      to co se děje nyní všude ve světě má jeden původ..lidé se začínají probouzet ze spánku a pomalu se začnou zbavovat všech svých okovů !!!
  • 15.3. při demonstracích u nás se sejde ještě více lidí, ale o tom média zatím nic nezveřejňují. Není to divné? Proč??? Hlavně, že brojí proti Rusku a Putinovi. Hanba tisku a médiím.
  • U nás to 15.3. dopadne stejně.
  • Něco pro ty, kteří žerou našim západním vlezdírám bláboly o nečestných volbách v Ruské Federaci:

    http://www.czechfreepress.cz/rusko/rusko-volby-a-informacni-bezpecnost.html
  • Říkají, že jich tam bylo 30.000? Vzhledem k tomu, že v roce 2011 mělo Rusko takřka 143 milionů obyvatel, jde o pouhé 0,02 %.
    • Vzhledem k tomu že se většina lidí bojí , stejn
      ě jako u nás kdysi tak je to dobré číslo , těch co nesouhlasí s vládou bude pár milionů..však se dobře dívejte
  • Tzv. "opozice" je placená Západem, aby vyvolávala nepokoje podobně jako v sousedním Bělorusku. Západ potřebuje ve světě co nejvíce loutkových vlád, jednak kvůli surovinovým zdrojům a jednak kvůli dalším zahraničním trhům, aby měl kam vyvážet svůj ausschuss. Obyčejní Rusové v žádném případě nemohou ani v nejmenším podporovat Borise Němcova, který se jako mladý místopředseda vlády v období chaotického Borise Jelcina podílel na divoké privatizaci a katastrofálních reformách. A co teprve zkrachovalý šachista Kasparov, má plnou hubu lidských práv, ale jejich dodržování v jeho rodném Ázerbájdžánu je mu úplně jedno. Těmto a dalším parazitům Ruské Federace jde jenom o rozkradení státního majetku podobně jako je tomu všude tam, kde západní režimy nainstalovaly svoje loutkové vlády. Ale v Ruské Federaci nebudou úspěšní, rázný a nekompromisní Voloďa je rozmázne jako odporný hmyz!
    • milý soudruhu..už žijeme ve třetím tisíciletí..takže nech lidi aby konečně vydechli a zbavili se všech diktátorů a to všude !!!
  • Uvědomují si ti naši jásači, radující z každé akce proti Putinovi, že 30.000 lidí v Moskvě není ani 3000 lidí v Praze?. Pořád by chtěli nějakého opilEBYce, který by poklonkoval západu, jako byl Jelcin, nechápou však, že nejvíce demonstrabtů tvoří vždy Zjuganovovi komunisti. Ale co, hlavní, že tam je někdo, kdo jde proto Putinovi!!
    • Jenom chci potvrdit,že hlavně proti jsou opravdu komunisti.Každý si musí uvědomit,že Rusko není SSSR a Putin není žádný svatoušek a slouží taky kapitálu možná ne úplně americkýmu ale obyčejný lid mu zas taky moc neříká !Dávám odkaz na stránky Bolševické strany Ruska.Jsou v překladu přes PC ale jde to číst.Kdo chce znát pravdu tak musí se na věc nebo i událost podívat z více pohledů !!!
      CHtěl jsem dát překlad přes Google ale nejde to ale když si otevřete stránky tak dole na levo jsou vlajky do které řeči chcete překlad.

      http://www.vkpb.ru/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit