Přejít na výpis diskuzí
Masakr, který nemá obdobu: Po vraždě čtyř dětí sebevražda matky
2.9.2011 | Danica Klein
34 příspěvků
-
Tak tu čtu ty vaše příspěvky a mrazí mě z vás v zádech. Jen jedno bych nikomu nepřál: dostat se do tak tíživé a dlouho trvající situace do jaké se zřejmě dostala tahle žena-matka. Po boji je každý generál,že. A na policisty to nesvádějte, znám hodně kluků z protidrogovýho apod. a víte jak vypadají ve 40ti letech? Šedivé vlasy, rozvedení, vrásky v obličeji, třesoucí se ruce. No abych neodbočoval od tématu: každý člověk je obdarován vyšším instinktem, žena navíc mateřským pudem který se nastartuje po porodu dítěte. Pokud tyhle pudy totálně selžou a člověk je schopen takovéhle věci pak musela jeho psychika prožívat velmi dlouhou dobu něco strašného co si možná ani nedokážeme představit. Tak ještě jednou prosím: NESUĎME JINÉ, SAMI NEVÍME ČEHO JSME SCHOPNÍ
-
a to chce paroubek odejít ze socdem to je tragédie
-
Pro mne byl v mládí, když pominu řádění fašistů, nejhorší zážitek Studna z 30ti případů majora Zemana, ale to je proti tomu co se u nás děje teď slabej odvar. Hledat příčiny dnešního zla není těžké. Média na nás chrlí jednu katastrofu za druhou. Zákony jsou vytvářeny pro zločince a co nejlidštější zacházení s nimi. Lidé ztrácí základní jistoty, bezpečí, střechu nad hlavou, práci a obživu. Rodina je pořád stavěna až někam na odstavnou kolej. Do ČR se importuje kdejaká svoloč z celého světa. atd. atd.
V těchto případech, které by se nikdy neměly stát, bych hrozně rád věřil na nebe a doufám, že si tam teď všichni čtyři dopřávají vše, co jim zde bylo odepřeno a o co byli svým krátkým životem připraveni. Já být otec té rodiny, tak je tam teď o jednoho mrtvého více : ( -
Pokud čtete tuto diskusi,i když asi nejste schopen,chci vám říct,že na vás moc myslím a nemůžu
úzkostí ani dýchat.
Držte se,už kvůli klukům,budou vás teď moc potřebovat a pro vás teď budou jedino útěchou. Nedá se to vrátit a není to zlý sen,prostě to musíte zvládnout,musíte.Jsem s vámi.Jana -
Souhlasím s postupnou likvidací mladé a střední generace, kterou dávám za vinu naší slavné vládě, začíná to být neunosné a nedivím se, že někdo podlehne v depresi a spáchá takovouto hrůzu, třesou se mi kolena, jen to čtu a třesou se mi kolena, jen co vláda zase vymyslí, jak uvest další lidi v ndeoresi !!!!!!!!
-
Nikdo nemá právo tohle hodnotit. jestli "hráblo" matce čtyř dětí (otec tam nikde není), samoživitelce, která byla na všechno sama, včetně poporodních depresí, tak nesuďte, nikdo. Ve dnešním světě?
Vláda likviduje nižší a střední vrstvu, a kdoví, co ta máma prožívala. Je vám veselo? Jste v pohodě? A co ženská se čtyřma dětma, sama, bez podpory, bez peněz. Je to kruté, neomlouván ji, jen asi fakt se zbláznila, a to jich bude víc. -
-
Ale ale, psali že to ohlásil přítel, tak asi sama nebyla, čtěte než budete hloupě psát, Připadá mi to jako omluva tohohle hororu. Nebudu nic hodnotit pokud o tom vím stejný prd, jako všichni tady *10* Ono se může stát, že se to stane jinde, znova, fízlárna to bude mít dávno uzavřený a pak u budou další stodolovi nebo čubírková. Je to jen hipotéza
-
-
Každej to tady hodnotí a přitom víme prd co se stalo. Prostě může někomu prdnout v bedně, nebo existenční problémy nebo msta? Fízlové stejně nic neřeknou, takže se můžeme jen domnívat co se stalo
-
Myslím že to není první případ .Budeme se potýkat s těmito případy denně.Kdy rodiče nebudou s více dětmi rodinu uživit.Je to vina nás všech že s tím nic neděláme.Mám 1 dítě a jsem sama a mám co dělat abych vše zvládla.Neschvaluji neodsuzuji ale je mi líto těch dětí co museli vytrpět než umřeli.A té matky taky až si uvědomí co udělala.Je mi 44 a je to nejhorší období co prožívám .Už tu vůbec není dobře. Lidi se nechovají k sobě hezky.
-
-
Člověk je nadán od zvířat rozumem.Je třeba ho využívat.Nemohu-li uživit více dětí, nepořizuji si je.Ono je to o velké zodpovědnosti, která mnohým schází.Pak to tak dopadá a naříkáme že za naší nezodpovědnost může stát.Nevím proč, jste sama, ale otec dítěte snad alimenty platit může.I když tento případ je myslím o úplném psychickém selhání matky.
-
-
Vy jste ale chytrej jak rádio. Díky kryplům z vlády a nastolením tohohle systému se dostanete do problémů ani nevíte jak a ze dne na den. Tak prosím přestaňte tady žvatlat ty vaše debility *10*
To platí pro všechny co tu žvaní o odpovědnost a sami ještě ani nedospěli *10* *10* *10* *10* *10* -
-
Pokud se nebudeme držet tématu, tak asi takhle.Drtivá většina lidí dospěla a odpovědnost ji neschází!!!To, že se dostane někdo do problému se stát může.Pak ale nastupuje sociální stát, popřípadě příbuzní, známí.To ale vy zřejmě vůbec nepochopíte.Váš nesouhlas je o tom, že každý stojíme na jiném břehu.Váš pohled je státe dávej, můj opačný.
-
-
Sociální stát je jen pro cikány pro nás ne, to jste na omylu, ostatně mimo realitu jako vždy. Nejsem zastáncem dávej jako vy ale za svou práci odvádím nekřesťanské daně a víc a víc, ale dostávám za to nefunkční policii, rozvorané ilnice, školství a zdravotnictví v troskách a darebáky ukradený důchod.Asi podle vás chci moc co? Jste zabedněnec, když to nevidíte *10*
-
-
-
-
-
Doba a čas, Nečasova vláda a reformy mistra kata Kalouska, kam to až dojde, jak dlouho budeme trpět a co se ještě musí stát, aby národ procitnul, Palach se upálil a matka když nevěděla kudy kam, udělala zločin, hamba vládě, jenž nám vládne.
-
-
V zájmu budoucích generací je ,aby Kalousek a Nešas naordinovali českému obyčejnému blbovi takovou dietu,že se z ní nebude moci ani zes..t.Až se mu z hladu pročistí mozek ,tak začne shánět okovanou násadu od krumpáče,nebo kvalitní bejkovec.Teprve pak bude obyčejný český blb vhodný na revoluční použití.Pokud by se nadále dlužilo na uspokojení potřeb obyčejného českého blba,tak ten by se mylně domníval,že má kapitalistický ráj na dosah ruky.To,že už dnes nasekané dluhy bude muset budoucí generace,s vysokámi úroky, zaplatit,to je nad duševní chápání obyčejného českého blba.Jedině pořádná bída jej dokáže popostrčit k rozumu.
-
Vy snad na toho Kalouska svedete i to, že jste dostali průjem.
-
-
To že si magor už víme dlouho
-
-
*8* *16* *1* *1*
-
-
-
-
Jezdím 3 km vedle ....když ordne v hlavě, nikdo nepochopí, co se děje..:(