Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Mladí táhnou k pravici?No tak EU přichází s úžo nápady green deal,povinné kvóty na kde co, přijímání uprchlíků,odzbrojování obyvatel, tak se není co divit. Ale nebojte za dvacet let, potáhnou zase k levici.

  • josef.chmela

    Konečně i ve Francii začali voliči chápat, že Macron je válečný štváč a podporovatel války na Ukrajině, že je to v podstatě marioneta ovládaná USA teroristy.

  • Zase účet bez hostinského? 
    Jako bychom to neznali od nás? Všichni a všechno proti Babišovi!
    Co bude ve Francii teď?
    Štvanice na Marine Le Penovou!!
    Všichni proti ní!! A to by bylo, aby se válečník Macaron nevrátil zpátky! 
    Musí přeci přijímat další negramotné vyžírky z Afriky a Blízkého východu, musí se válčit na Ukrajině a musí pokračovat zelené šílenství. V EU už to pochopili a zvolili babu Ursulu zase na pět let. 

  • KIMCID

    To je krása

  • Ve Spojených státech už přiznávají, že v předvolební debatě více lhal Biden než Trump a že Demokratická strana nemá za Bidena náhradu. Dobře jim tak. Nyní tam schválili masivní vojenskou podporu Ukrajině. Ve Francii a Německu už se jen velmi těžko podaří zabránit vzniku chalífátům, i když pro nevznik takového subjektu nyní dělají Frantíci opravdu mnoho. Také padne vojenská podpora Francie Ukrajině. Nyní právě došlo k masivním ruským raketovým útokům na ukrajinská překladiště dovážených zbraní. Například na vlak naložený tanky. Šestý červenec ve Francii ještě rozhodne/potvrdí novou politickou mapu ve Francii. Deindustrializovávané Německo zřejmě už od krachu a chalífáítu nepůjde zachránit. Hromadu let tam byla firma Prsche a i ta nyní omezuje výrobu. Možná jen Sasko se 4 milióny obyvateli, půjde zachránit - chce se od Německa odtrhnout. Viz úsilí politické strany Wagenknechtové a jeho politického spojence. No a my.... My jako dokonalý skanzen blbosti... My musíme doufat, že se stane Babiš premiérem (je to menší zlo než volský zkompromitovaný potah ze Strakovky).  Spojí se Babiš s panem Turkem ? Babišova právě vznikající frakce v Europarlamentu má prý za cíl mj. snadnější převedení Babišových firem do Ruska. Chce je uchránit od úpadku, který je v Evropě očekáván. Má to promyšlené. I petrodolar padl. Svět je na prahu geopolitických změn. V Evropě je nyní na amerických základnách vyhlášena pohotovost, protože se objevila velká hrozba teroristických útoků.


  • Pěkně zametli žabožhrouti s nabubřelým komediantem. Moc pěkně! Skončily jeho gejzíry blbosti, např. jakože pošle bojovat jejich vojáky ke Kyjevu. Nikdo neroste do nebe. Demagogie palácového tlučhuby nevyšla.

     "Babiš předhazuje voličům Pyrrhovo vítězství, nová frakce je v Bruselu úplně k ničemu"

    Podobné kraviny tady této, se snaží mastit i naši úplatní novinoví mastíci. V Bruselu začíná vymetání ukrajinských podržtašek a rozhazovačů našich společných peněz. Které se seškrábou mezi státy unie a pak se spontálně pošlou tradičním pochtívačům jakýchkoliv financí. VIVAT Pan Babiš, Pan Orban a Svobodní z Rakouska!

    • Správně, je to nabubřelý komediant. 

  • nevypadá to dobře pro globalisty a jejich lokaje z řad celebritek, novinářů, big techu atd. Trump vyhraje v USA a pravicové strany ovládnou evropu.... velká stopka pro vytlačování původního obyvatelstva, islamizaci evropy, oslavy sexuálních uchylek a rudo-zeleného šílenství se blíží.... ajajajaja co Sorosovci? Velký špatný....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit