Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Naštvané matky nedávný host ČRO, ne díky ty nepotřebujeme.

  • gaheris

    Facebook je hnůj a stoka která se zastává vraždících muslimů a nesnáší pravdu kterou označuje za fašistickou ideologii !

  • No jo.Kdo nesdílí neomarxistické bláboly z únie šířené rádoby novináři ,hééérečkama a studentíky pavěd je kontroverzní ,nácek,rasista ...Co takhle svoboda slova ,kterou nám zaručuje ústava ???Co nepřípustná cenzura ???Jak je možné,že si tady cizí sociální síť dělá čistky za pomocí kolaborantských udavačů z neziskovek placených z našich daní.Když někdo napíše ,že muslimové vraždí nemuslimy po celém světě , negramotná lůza ,která se sem sváží z afriky  a jiných zemí krade ,znásilňuje a ohrožuje obyvatele  tak se to musí předposraně mazat ?. My to tu máme živit a držet hubu ?????

  • Horsi clanek jsem tento mesic jeste necetl! Za tohle nekdo dostava penize?

  • Konečně!!!!!. Když spravedlnost nedokážou zajistit instituce, které si k tomu účelu v ČR platíme, zasáhl alespoň Facebook. Přirovnání, okamuroidních nenávistných meger NM k SA dost sedí. Určitě to nebyl omyl, dokonce bych řekl, že způsob jakým NM pronásledovaly své názorové odpůrce, neměl daleko k nacistickým pogromům na občany židovského vyznání. Dost bylo komunistů i jejich fašistických kamarádíčků, zasvinili 100 let evropské historie, ale furt jim to nestačí. Zas by chtěli rasově čistit, vyhánět TY  CIZÁKY. Přitom ve světě žijí 2 milióny migrantů z Československa, které vyhnaly právě takové čistotné kur....

  • FB je už delší dobu cenzurní medium,které se bliží totalitním manýrům z dob minulých.Bylo by třeba jeho stránky bojkotovat aby utrpěl co největší ekonomické škody.Bonzovací členové mají zřejmě léru od svých předků,kteří donášeli STB.Svoboda projevu začíná být v EU povážlivě ohrožována,neomarxismus a eurohujerismus se ukazují v plné síle.
    • co tu blábolíš? Já totalitu zažil a Facebook je proti tomu anarchistický kroužek, kde si každý, kdo neprovádí lživou, nenávistnou, štvavou obr-propagandu jako NM, navíc financovanou politiky, může psát, co mu slina na jazyk přinese a kritizovat, koho se mu zamane.

      • Kolikrát ty blabolo si okomentoval negativně na FB migranty,nebo věčné povaleče cikány?..Vlastně je to stejný druh lidí.Já už za to mám třetí stopku na FB,a mé komentáře nejsou rasistické.Na svobodně evropském FB stačí mít jiný názor než eurohujeři a si z kola ven,takže sbohem svobodo medií!

      • gaheris

        Leda kravský lejno!


  • Je evidentní, že fejsbůk začal omezovat svobodu slova a že uplatňuje tvrdou cenzuru merkelovsko-eurohujerského ražení. Kdo nechce narazit na cenzora, ten musí striktně dodržovat pravidla autocenzury v intencích merkelovsko-eurohujerské korektnosti. Na druhé straně nejde o fatální problém, protože žádný cenzorský inkvizitor nemůže při svém svatém cenzorském úsilí smazat pravdu, tedy realitu. Pravda je totiž nezávislá na chorobné libovůli cenzora a jeho patronů. Dění ve fejsbůku plně koresponduje s děním v EU, kde je budována eurohujerská diktatura. Mé myšlenky jsou naprosto nezávislé na morbidních snahách různých cenzorů, merkelovských agitátorů či islamistických propagandistů.
    • Vážený pane, pletete si své představy s realitou.

      Svoboda slova neznamená, že můžete říkat co chcete.

      Svoboda slova znamená, že můžete svobodně říkat své názory, ale musíte dodržovat pravidla slušnosti.

      Tedy, záměrně nelhat a nepřekrucovat pravdu, nenapadat sprostě jiné diskutující a nešířit závist a nenávist.

      To jsou základní pravidla, a jen tak mimochodem i evropské konzervativní morální normy.

      To, že tyto normy nedodržují zástupci krajní levice a pravice je smutnou pravdou.

      Dezinformace, polopravdy a poplašné zprávy, spolu se šířením nenávisti ve snaze rozdělit společnost, jsou pak základními kameny Ruské hybridní války proti západním demokraciím.


      • Svoboda slova znamená, že mohu říkat co chci, lhát, překrucovat pravdu. Využívají toho ve velké míře zejména t.zv.bulvární novináři.

        Svoboda slova znamená, že je možné veřejně napadat sprostě jiné diskutující a šířit závist a nenávist, čehož je na tomto webu hojně využíváno.

        Dezinformace, polopravdy a poplašné zprávy, spolu se šířením nenávisti
        ve snaze rozdělit společnost, jsou pak základními kameny hybridní
        války proti nepřátelským mocnostem, bez ohledu na státní zřízení. V české literatuře použití těchto metod (vůči jednotlivci) popsal Antal Stašek, ve světové literatuře (vůči konkurenčnímu státu) Erich M. Remarque. To, že nejste dostatečně vzdělán, vám v zbrklém činění nesprávných závěrů nevadí, pochopitelně.

        • To co popisujete není svoboda slova, ale její svévolné zneužívání.

          A To že někdo svobody slova zneužívá, není důvodem k předefinování významu tohoto pojmu..

          Pokud totiž začnete měnit význam pojmů, ztratíte nejen schopnost o věcech diskutovat, ale, a to především, i schopnost se domluvit.

          Relativizace pojmů, legalizace lží a poloprav, jsou hlavními problémy současné společnosti. Vytváří totiž chaos který znemožňuje jednotlivcům tuto společnost vytvářet.

          To, že Rusko zařadilo tyto praktiky do své oficiální vojenské doktríny, a masivně ho používá, je prostě daný fakt. Jedná se o zlo, které nelze přehlížet, ani ho zmenšovat poukazováním na zla jiná. Relativizovat a zamlžovat to je jen další zlo, sloužící zlu předchozímu.

          • Ano, to jste odhalil přesně, nicméně žádné předefinování jsem nenavrhoval, pouze popsal aktuální širokou praksi.

            Přesně - na problematiku novořeči zde upozorňuji často.

            Relativizace pojmů je projevem existence postmoderní společnosti a je podmínkou pro její vytváření.

            Rusko zařadilo ony praktiky do své doktríny v souladu s ostatními státy, stejně jako tanky. Jmenuje se to vývoj. Poukazováním na jedno zlo při záměrném abstrahování zla jiného sloužíte  čemu přesně?

        • Vzhledem k tomu, jakými "mentálně-ozdravnými" procesy lidé za minulých 70 let prošli, tak se takovému výkladu pojmu SVOBODA ani moc nedivím.
          • Ještě si dovolím dodat, že právě díky absolvovaným "mentálně-ozdravným" procesům jsou obyvatelé bývalé ČSSR na projevy těchto procesů poněkud hákliví.

          • Nejedná se o výklad pojmu SVOBODA, ale o poukázání na praktickou aplikaci svobody slova. To jste možná ve svatém nadšení přehlédl. Praktickou aplikaci práva je podle mého laického názoru neradno přehlížet.

    • Přečti si to po sobě, abys viděl, co jsi to za ...soudruha.

      • Tedy:"...žádný cenzorský inkvizitor nemůže při svém svatém cenzorském úsilí
        smazat pravdu, tedy realitu. Pravda je totiž nezávislá na chorobné
        libovůli cenzora a jeho patronů." jsem si přečetl znovu také, abych viděl, co jsem to za ...soudruha. Nu, jsem rád, že se od vás až tolik liším.

        • S touto pravdivou část příspěvku, kterou jste vytrhl z kontextu, nelze nesouhlasit. To ovšem neznamená, že zbytek tohoto příspěvku a jeho celkové vyznění je pravdivé.

          Jednoduše jsou lidé, kterým svoboda a prosperita v EU vyhovuje, a proto ji chtějí dále budovat.

          A pak jsou lidé, kteří ve své malosti a ze závisti a nenávisti k druhým preferující totalitní praktiky, jednoduše proto, že jim dávají možnost tyto zla uplatnit proti svým bližním.

          • Dobrá , ještě vám něco přivytrhnu:"Mé myšlenky jsou naprosto nezávislé na morbidních snahách různých
            cenzorů, merkelovských agitátorů či islamistických propagandistů." 

            Moje také, a platilo to i o morbidních snahách jiných cenzorů.

            Zdá se vám vyznění dostatečně malé, závistivé a totalitní?

            • To, že jsou Vaše myšlenky nezávislé je dobře, ale neznamená to ještě, že jsou správné.

              • Reakce na příspěvek:

                Diskuse jest vedena o svobodě slova.

                Jinak tvrdím, že:"To, že jsou Vaše myšlenky nezávislé je dobře, ale neznamená to ještě, že jsou správné." mohu směle prohlásit já na vaši adresu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit