Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde to jsme? Aby se zavedená evropská demokracie totálně ve svém vlastním parlamentu takto rozhádala?Rozhádala pro to, že darebáci v Bruselu nedokáží uchránit normální lidi EU od nájezdníků. Bandy, které si honosně říkají úprchlíci. Kdy příslušníci takové bandy vykřikují pomatená hesla a střílejí našince? Angláni se rozhodli na nic nečekat a logicky - ven! Anglie odchází jen pro ty hordy naprosto bezcenných zmetků, kteří tady chtějí jen drze parazitovat na systému. Kolik lidí ještě bude muset zemřít než začne systémové vyhánění? Důsledné a pečlivé.

    • Copak ti černí nájezdníci ze Středního východu a z Afriky. Horší by byli východostepní nájezdníci, viz Osetie, Abcházie, Gruzie, východní Ukrajina, Krym...

      • ty už rozděluješ ukrajinu taky? ty takový uvědomělý občan havel demokrat a usařiťolezec

  • Dle mého názoru je T. Mayová slabým premiérem. Navíc její až nekritický obdiv k islamizačním manýrům ji diskredituje. Zatím paní premiérka mě přesvědčila jen o svém islamizačním entuziasmu.
  • Už je, stejně jako většina parlamentu - o královně nemluvě - za zenitem své intelektuální výkonnosti.

    Lidé nad padesát let by se měli stáhnout do ústraní - rozhodně nezastávat vedoucí funkce - a přenechat místo třicátníkům, kteří jsou uř intelektuálně vyzrálí a nejméně 15 let mohou smysluplně šéfovat tomuto světu!

    Jinak půjdeme do p...!

    • KIMCID

      nechme je pracovat je to jejich věc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit