Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Tak je to jasné,atentátník si chodil pro noty k opozici.🤔

  • https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-fotky-aljasske-reky-oranzovi-dusledek-tani-vecne-zmrzle-pudy-253640

    tady něco pro MOTORISTY či jiné odpůrce teorie klimatické změny. Jakože těch důkazů, které nám poskytuje příroda, těch je už několik. Ale hlupáci řeší až následky holt.. pač vědci už na tenhle stav upozorňují dobrou dekádu

    • KIMCID

      🤣🤣🤣🤣

    • My bzučivky nejraději trávíme čas na ho.nech. Náš slet se rozhodl, že
      jako trvalá základna pro nás jste vy nejvhodnější. Proto stále sledujeme
      vaši dislokaci.

      • Dosáhli jsme dohody s družebními ovády. Společně budeme obsazovat
        exkrement Rejdim. Ovádi jsou mnohem pažravější a dobře se v tomto
        prostředí množí.

  • https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-krym-je-klicem-k-vitezstvi-ukrajina-si-chysta-pudu-pro-utoky-f-16-40476751

    no já si to taky myslím, že je. Proto jsem po tom schválení Kongresem v USA o těch zbraních delšího doletu psal, že čekám ohňostroj na tom Kerském mostě. Navíc i Němci už překvapivě povolili užití těch svých raketek delšího doletu i na sovětském území, tzn. Ukrajinci mají teď munici na pěkné epické představení.  :)
    Ale zároveň jsem četl na zahraničních webech na mobu, že prý Sověti přesouvají veškeré vojenské kapacity, které měli na Krymu, mimo něj.. jinak bych si myslel to samé, co západní experti, že tam je klíč k zatlačení Ivanů zpět do toho jejich chléva, pač nejenom, že ztratí moře, ale stanou se z něj i zranitelní + jim vázne už tak zásobování, kdy Ukrajinci mají ty tříštivé střely od Amíků, čiže jim ničí celé konvoje jedním takovým zásahem.

  • Média se propadla tam, kde byla už za socíku nebo ještě dříve za nacismu. Jedna pravda a přilévání oleje do ohně. Polopravdy, manipulace, vybírání pouze "korektních" zpráv, cenzura. Za nacismu nebo socialismu se to dalo ještě pochopit. Ovšem dnes? Za demokracie? Proč?

  • Samozřejmě že i na Slovensku pracují v novinách profesionální manipulátoři. Kteří budou dokola házet špínu na nejsprávnšího slovenského chalana. Toho který se snaží děla něco, zejména pro slovenské lidi. Až potom pro nějaké cizí. U nás to máme nastaveno jinak:

    "Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři" 

    Protože i v daleké Asii se dozvěděli, že zdejší neneziskovky jsou zejména zavedené pumpy na peníze.A požádat je o přeposlání cizích peněz? To se tam nesmáli, ale přímo chlámali a mlaskali blahem. Akorát, že tady o tom se tady u nás psalo jen moc moc maličko.

  • "... jsme politici a máme jít příkladem " ... úplně mě mě ta myšlenka ohromila. Ano - vvo ttom t to pprávě je... !

    Zlovolná zaprodaná, manipulativní média si nikdy nepřiznají svou kolosální vinu. Bez cenzůry to nepůjde. A bez zametání shodů odshora. Na co je například Aspen institut, zednářské lóže, neziskovky pana Sorose, Havloidi ? Jen aby škodily.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit