Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Každopádně to smrdí. Po 11. září je to jedna z nesjtřeženějších budov v USA ,stejně jako Bílí dům má i protivzdušnou ochranu. Loni v listopadu když Kapitol obklopili příznivci BLM, tam bylo tolik domobrany a policie kolem dokola že nikdo neprošel. A teď policie a na hony daleko a do budovy se dostane protestující dav s transparenty. Podivné že?

    • no tak Obama hovořil v zemi kde byl prezidentem vždy za neprůstřelným sklem , a Biden asi v kabrioletu jezdit nebude , uvidíme . Bohužel Trumpovi se podařilo obraz Ameriky docela zdecimovat , určitě nebejt jeho blbejch keců a taky drobíček uznat porážku (a nebylo to o 0,1 % ) tak se to nestalo. K těm Mexičanům , tam je paradox že většina byla pro Trumpa , nevim jestli je to tim že vzhlíží k nějakému mafiánovi nebo se bojí že se budou muset dělit o práci či o sociálku.

      • KIMCID

        No neni to pravda USA už bylo rozděleno před Trumpem . A co u něj chválím nikde sám od sebe neválčil a nic nového nerozjel.

        • To je pravda a Evropě řek velmi dobře je načase se taky starat o svoji bezpečnost , ale to je asi tak všechno , bohužel chování hnupa nezapřel a nekteré věci zbytečně vyostřil .

          • KIMCID

            Bohužel ta země je v rukou hňupu a nedouků.Ale co asi tak chtít po jejich vzdělávacím systému že

            • ale furt je lepší být občanem USA než Ruska či té lidové Číny , docela jsem zvědav na toho pána od Ali expresu , takovej Ambramovič když si uvědomil že není nedotknutelný tak se určitě za pořádné kačky stal Izraelcem , neb tam se polonium i chemické "opiáty" blbě vozej už z podstaty.

              • KIMCID

                Reakce na příspěvek:

                Nevim byl jsme jak v Rusku tak v Číně a ty země jsou v hodně ohledech daleko před nějakým ČR, které si hraje na západ.

  • Karel

    No nechci malovat čerta na zeď ale vítězství Pence nemá daleko od výstřelu z Aurory.

  • KIMCID

    Vraždění a rabovaní rukou hnutí BLM je náhle zapomenuto?

    • no faktem je že bejt ty demonstranti černí tak jich pět nebylo , tenkokrát se nezastávám ani jedné strany , ale to by byl šrumec že Ceausescu by byl v 89  rumunský lidumil hned po Draculovi.

  • Jediný, kdo má právo poučovat svět o demokracii, je Švýcarsko. Všichni ostatní jsou jen pokrytci a tlučhubové. Je ovšem ironie života, že ten nejmoudřejší a nejzkušenější zpravidla skromně mlčí, zatímco neschopní hlupáci mají plnou hubu pouček a d..b..lních "rad" druhým. 

    • no tak mlčí neb zlata od nácků které pochází od zubních náhrad a už nemají svoje majitele měli poměrně dost jako ta bank of vatican , ale taky pošilhávaj po tom kámošovi z čínskej krajů , nese se Evropou prej maj komunisti  peněz dost , ale asi za to budou něco chtít.😇

      Jo a Moskva předpovídala pád USA už   v době kdy bylo hlavním městem Petrohrad.

      • Předpokládám, že ty, když sis v bance zakládal účet, provedla banka řádnou lustraci, ODKUD TVÉ PENÍZE POCHÁZEJI....😉  a když jdeš k pekaři, než ti prodá rohlík, nejdřív si zjistí tvou totožnost a historii....

        • jo tu má díky tej bance a moje penízky jsou již řádně daněny od r.1982 a jedno vím jistě zpravidla uloupené věci se neztrácí , to se dělo tak někdy na moři v době loupení Ameriky , a taky se neztratily jen o nich nikdo neví kde leží a jsou tam na tom dně dodnes.🙂

  • Makak

    První padlí hrdinové ve druhé občanské válce: Pravá Amerika proti Sorosům a Schwabům. Coming out zbabělců a zrádců. Unie před rozpadem. FEMA koncentráky připraveny. Boj začíná. Vzkaz i pro nás?

    klik

  • Tak a teď nás ještě bude Putin a žlutej strejda Si přesvědčovat že u nich je to nemožné , jistě za takových okolností by vniknutí nebylo možné neb placka po přejetí tankovým pásem dveře nevyrazí . Ta náměstí a nejen nebeského klidu by by se zapomínat neměli .Jen pro ty mladší , nedávno vzpomínka na Rumunsko 89 a to není tak daleko a dávno od nás. Tam ten samet rozhodně nebyl.

    tak R<1

    • KIMCID

      Putin ať si říká co chce. A čínský prezident ať nařídí vládě USA vrátit všechny dluhy. No a to bude konečně konec USA :D :D

      • a on někdo nařídil čínskej komunistům dodávat na dluh ? , to těžko , ty jak viděj dolárky tak jsou očička tak šikmí že i ten Babiš se musí stydět za svoji skromnost v čerpání dotací.🙂

        Kime uplně nevím kolik ti je , ale pamatuju kdy koruna československá měla svoji menší ségru , poukázku na stejnou korunu směněnou za dolárky a v té době mařeny a kurs byl 1:5 ,( někteří podnikatelé bony a klid ho maj dodneška), přestože oficiálně komunist tvrdil že kačka jak kačka , a opelichanej rubel ten byl za 10 těch korun  komunistickejch . No my do SSSR lokomotivy a zpátky se nám vracely pozinkované kýble a bycikle kde hmotnost kola vždy převyšovala hmotnost jezdce a to z důvodu aby neprojel rychle závory které ten ráj chránily před nájezdy "hladových dělníků a nezaměstnaných imperialistických států ."

        Čínský prasident se bojí aby se tahle hra kdy někdo likviduje zemi pro pár dolárků jen pro sebe a svoje noshledy čínský lid neprohlíd a nepochopil co je za íčovinu likvidace vlastního životního prostředí aby na druhej straně mohli vyhazovat i to co nikdy nepoužili a koupili v akci .Taková hra kdy jeden komunistickej zbohatlík co je u moci se hádá s jiným co už neví co s prachama a tahá za nitky te demokracie a oba bez sebe nemohou být .

        • KIMCID

          Je mě 45 a co vidím je vzestup Číny a pád USA. Ale tak to má být.

          • tak já mam 53 a bohužel to samé , ale právě mě zaráží že za komanče neprodal západ komunistům ani WD40 a tady lítaj technologie a prachy jak o závod a na rozdíl od sovětů oni umí vyrábět a my to ztrácíme , ale je  vidět že i ta PRC dosáhne nějakého bodu kdy už to totalitou nepůjde , ale kdy ?Nechtěl bych aby světového policajta dělala Čína se surovinami z Ruska , i přes ty výhrady k Americe.

            • KIMCID

              ano s tím souhlasím

      • ...dnes zatím nejhloupější žvást rádoby všeználka...

  • I když akce u Kapitolu Američanům fandícím Trumpovi neslouží ke cti, přece jenom se demonstranti pokoušeli vyjádřit svůj názor a nesouhlas s děním u voleb i po nich. V davu se vždy najdou jedinci, kteří dokáží dav zfanatizovat a potom se dějí věci. Až na ten konec bylo vše v pořádku s demokratickými principy.

    Nedomnívám se však, že zrovna Rusko, a jeho politici,  jsou těmi pravými, kteří se mají vyjadřovat k dění u Kapitolu. Jistě, v Rusku by se něco podobného nemohlo stát, ne proto, že tam není k podobným akcím důvod, ale že by to "soudruzi" nedovolili. Posuzovat demokracii těmi, co ji sami potlačují je opravdový paradox.

    • josef.chmela

      Paradox je, že USA teroristé tu svou "demokracii" neustále vyváží a vnucují po celém světě na křídlech bombardérů.


  • Lidé mají krátkou paměť a média píší tak, jak se jim to hodí. Jen pro připomenutí:

    "Asi tisícovka demonstrantů se shromáždila na newyorkském Manhattonu. Lidé zde skandovali „Trump není náš prezident“. Toto prohlášení se stalo hlavním heslem všech protestů proti novému prezidentovi po celých Spojených státech.

    V Chicagu se tisíc lidí snažilo dostat k Trumpově hotelu. Přitom provolávali hesla „Ne Trumpovi! Ne rasistické USA! Ne KKK (Ku-Klux-Klanu)!“ Demonstranti upozorňovali, že se Trump v předvolební kampani nezřekl podpory této rasistické organizace. Protestující se k hotelu nedostali, chicagská policie je k hotelu nepustila.

    Někteří demonstranti vyjadřovali podporu Hillary Clintonové tak, že zapalovali svíčky před Bílým domem a skandovali „Nejsi sama“.

    Protesty proti Trumpovy propukly také na západě USA po vyhlášení vítězství. V Oaklandu na předměstí kalifornského San Franciska demonstranti spálili figurínu Donalda Trumpa, zapálili odpadky a pneumatiky a rozbíjeli výlohy obchodů. Nedaleko míst, kde se protesty konaly, se dokonce střílelo.

    https://www.irozhlas.cz/zpravy-ze-sveta/ne-trumpovi-ne-rasisticke-usa-ne-ku-klux-klanu-skandovali-demonstranti-v-chicagu_1611100713_

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit