Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý člověk s IQ aspoň 50 musí pochopit volební úspěch komunistů. Kdyby bylo dnes lépe, tedy v "kapitalistickém" ráji než bylo za ještě nedokonalého socialismu, pak by si komunisté ani neškrtli, Měli by takovou váhu, jako např. v některých jiných kapitalisticko-socialistických zemích. Ale protože, dnešní Nečasova vláda je spolkem diletantů, kteří vyznávají tzv. konzervativní hodnoty (hrabat, okrádat a tunelovat), pak není o čem přemýšlet. Žádný z dnešních komunistů a jejich sympatizantů se nezašpinil konzervativním svinstvem tak, jako ODS, ale i ČSSD či TOP. Co se musí stát, aby byl odvoilán šišlavý a líny, neproduktivní Němec Švancenberh. Tato lidská kreatúra, ale vládne dál, neboť je fanatickým hujerem USA a podobné bandy. Vždyť už jeho členství ve skupině Bilderberg jej doživotně diskvalifikuje .
    • Jako by vyhráli fašisti ake je otázkou zda 20 % účast voličů je rozhodnutí národa který volby svou většinou bojkotoval nemaje koho a nechtěně ledackoho *11* měli by všichni *12* odejít a začít prostě znova *6*
      • Modráci stejnýho principu (malé účasti) v minulosti využívali stejně a neměli vůli zákon měnit. Teď si sklízej výsledky vlastní prospěchářské práce. A pokud se má něco změnit, tak jen novou revolucí se smetením dnes už ani ne tak komoušů, jako těch nových exkomoušů ve všech mocenskejch garniturách..A nejen nahoře, ale až po ony obecní ouřady........
        Servilitou, úplatkářstvím, rodinkařením a protekcionismem je tahle země prorostlá skz naskrz.
  • Nechť věčně žije a vzkvéta nejlepší politická strana v ČR - strana pracujícího lidu, která je z poltických stran ta nejlidštější. Ať žije KSČM a všichni její sympatizanti. Za doby kdy byli u moci, naše země vzkvétala lidem se žilo nejlépe v celé historii. Vládlo zde právo, bezpečí, kultura, rostla vzdělanost a byli soc. jistoty. Občané žili šťastně a nejradostněji. KOmunisté, vraťte se !!!!
    • V období komunistické diktatury:
      * 234 bylo občanů popraveno
      * 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
      * 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
      * nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
      * okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
      * 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
      * 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
      * 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
      • a takovy nesmysly co tady kecas si prisel na to jak si uboha konzerva ktera nic neprecetla a tokovy lidi nemaji pro me vahu akorat je to hnida ktera nemaka
    • Zákon č. 198/1993 Sb.O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU: Parlament konstatuje, že Komunistická strana Československa, její vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1948 - 1989, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody, a prohlašuje, že ve své další činnosti bude vycházet z tohoto zákona.
      § 1 (1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali, a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým, b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů, c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon, d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:
      * popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám, * zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,
      * znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání, * zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,
      * povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,
      e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,
      f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.
      (2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti.
      § 2 (1) Zejména pro skutečnosti uvedené v § 1 odst. 1 tohoto zákona byl režim založený na komunistické ideologii, který rozhodoval o řízení státu a osudech občanů v Československu od 25. února 1948 do 17. listopadu 1989, zločinný, nelegitimní a je zavrženíhodný.
      (2) Komunistická strana Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.
      • Ještě tě to nepřestalo bavit? Vsadím se,že kdyby tady diskuse nebyla anonymní,tak by jsi zde neustálým kopírováním stejného,dnes už nesmyslného a zbytečného zákona,který ani samotná justice nepoužívá,určitě zde ze sebe šaška nedělal. Znovu tě předem upozorňuji,že nazývání mne soudruhem,bolševikem,komunistou mi nevadí,tedy dnes už ne,tak se s tím nenamáhej. Jako urážku to už neberu a to jsem nikdy komunistou nebyl a ani jim moc nefandím.
        • Nojo. Slepej a navíc zapšklej kolovrátkář totiž nic jinýho neumí, natož aby viděl taky něco z druhý strany. Jinač by musel ty svý zákonový formulace uplatnit na všechny ony novodobý ..
  • Jsem přesvědčen, že i kdyby se k moci komančové dostali tak znárodňovat nebudou páč by museli zabavit taky majetky velké části bývalých svých členů a kandidátů, (přes 1,5mil.členů v r.1989), kteří zahodili rudé knížky, když už jim nevynášely a dali se navzdory učení v různých VUMLech na podnikání a podvodnikání. Tedy také vykořisťování a velmi rychle se to naučili. *1*
    • Právě naopak. Proč by měli šetřit své bývalé členy,kteří se z kariérních důvodů zřekli své mateřské strany,která jim dala důvěru a ze zištných důvodů vstupovali,do nově vzniklých,převážně pravicových stran.Já bych se s nimi nemazlil a komunisté určitě také nemají rádi zrádce.
      • ze stejného důvodu z jakého šetřili všechny vyloučené po roce 1969... ať říkají co říkají je to lež.....byli pěkně uchováváni v závětří s platy většími než mnohý jiný co makal.... bohužell
  • Komunisti byli, jsou a budou nenazrany prasata a s v i n e svinuty *11*
    • Poslouchej magore, nezdá se ti, že když smrkáš, že se držíš kramle, běž dom a dej matce - důchodkyni - nažrat psích konzerv, stejně jenom štěká na komunisty.
    • te pustili na vychazku z ustavu? jsi cely modry z tech prasku.
  • letos sme eště nevyhráli,ale příště to už vyjde sudruzi.
    • A budeme všechno znárodňovat a zejména v Ústeckém Kraji a všechny sporné stavby na Ústecku budou srovnány se zemí, že, jsi zapomněl dodat.
    • Já to říkám taky, soudruzí.
  • Vary - Sparta 3:1 :))))
    • Sparťani i Slávisté jsou velcí saláti, zduř, ať žije baníček a Michal, který si nechá říkat Ruda z Ostravy. *4* , *16* .
      • ... jsem také Ruda :)))) ať žije Energieeeee
    • Hurááá!
  • ať se bojí, maji-li proč. Já se nebojím
  • No na tom foto je Nečas dle mého názoru " svázák jak vyšitý" *2*
    • Nečasovi na snímku chybí jej snad modrá svazácká košile.
    • ... jestli se řídíš fotkama, jsi neškodný, jak působí Filip, raději pomlčím :))))
  • Benito, Roman, Karlík, Komunisti jsou zločinci!!!, Jana...
    Bože...
    • Ještě NOT ČSSD,Pepík a kdoví ještě. Já bych řek,že je to jeden a ten samý provokatér a jen mění nicky. I zpravodajské serwery šetří a snižují stavy provokatérů a ti zbylí musí zastat práci za ně.
    • Kapitalisti jsou větší zločinci ,za totáče nebyli nezaměstnaní ani bezdomovci a žili jsme v pohodě !!
      • Jistě soudruhu. Svoboda slova natož projevu tu neexistovala. Vládla tu cenzůra novin takže tu vládlo propagační rudé právo. Zavíralo se a buzeroval se každý kdo neohnul hřbet.
        Také tu vládla korupce i protekce pro hošíky a dcerunky papalášů z ksč co se týče vzdělání i práce. Jen se o ní nesmělo na rozdíl ode dneška vůbec psát. Fronty na banány i blbou knížku. Udávání a šmírování ze strany PS VB a STB. Zaprděná společnost.
        Ale ovce s mentalitou otroků jako ty si tu dobu jistě budou pochvalovat.
      • ... a volili jsme všichni stejně, troubo :))))
  • Není nic trapnějšího, než sebevědomý hlupák!
    • ... nic trapnějšího, než zde pořád smrdět :))))
      • Jistě.
    • Myslíš sebe ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit