Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to ještě nevíte nic o tajných dohodách se židy z Izraele - v případě války budeme jejich rezervním domovem. Ale pořád nechápu, že žid mohl být bolševikem. A jak prodal židství, tak teď prodává komunisty, podle řečí. Tak co si o něm můžeme myslet? Navíc vydavatelství Labe press mu umožňuje reklamu zadarmo, to je do nebe volající! Zaprodanci jsou tu v přesile! Doporučuji se odstěhovat z tohoto hnoje, anebo volit jen bojovníky (Okamuru, Řápkovou, atd.)
  • Takhle to dopadá když si židé a mafiáni hrajou na demokracii. *1* *1* *1*
  • To vypadá, že už je prezident "zvolen".Ten židovský "demokrat" prohlásil, že ve vládě nechce komanče, ani kdyby byli zvoleni většinově.Mám jenom jeden vzkaz pro něj " Táhni!!!"
  • Toho bolševika a karieristu volit nebudu ! !
    • Máš na svém kontě dobrej skutek. Gratuluju! *1* *1*
  • Evropská komise vystavila České republice předběžný účet.
    Za špatné čerpání dotací dostanou Češi pokutu ve výši cca miliardy eur. Tato částka se ještě zvýší. Přesnou výši pokut ale ministerstva ani Evropská komise nechtějí uvést a média musí vycházet pouze z neoficiálních informací ... Sankci ve výši pětadvaceti miliard korun dostanou čtyři dotační programy. Téměř dvacet miliard nebude proplaceno programům Doprava a Životní prostředí, dalších 3,4 připadá na regionální program Severozápad.
    O dvě miliardy přijde i program Podnikání a inovace za pochybný systém podnikatelských podpor, které vyplácí Českomoravská záruční a rozvojová banka. Jen v neproplacených dotacích na dopravní a ekologické stavby i za program Severozápad přijde Česko celkem o 20 miliard.
    O zmíněné částky se zvýší deficit státního rozpočtu, případně rozpočty Ústeckého a Karlovarského kraje, které spravují program Severozápad.
    Na přímý dotaz, jak přesně velkou pokutu očekávají, přesto ministerstva odmítají odpovědět. Slíbili jsme, že budeme mlčet.."Na vaše dotazy nemůžeme odpovědět, protože se jedná o informace, které Evropská komise považuje za důvěrné a žádá, aby s nimi bylo takto zacházeno," reagoval mluvčí ministerstva financí Ondřej Jakob na otázku, jak velké sankce budou v jednotlivých programech.
    Připustil ovšem, že ministerstvo financí, které dohlíží na čerpání všech evropských dotací, disponuje tzv. "předběžnými zprávami" z auditů, které ve zmíněných programech proběhly v několika posledních měsících.
    "Obsahují předběžné nálezy, závěry a doporučení auditorů Evropské komise, nesmí ale být předány osobám, kterých se audit netýkal," doplnil Jakob.
    Audity, které navrhují konkrétní pokuty, mají k dispozici také ministerstva dopravy, životního prostředí a průmyslu. Jejich mluvčí je však shodně odmítají komentovat. "Jednou z podmínek Evropské komise bylo, že je materiál důvěrný ....! Zdrženlivost zachovala i Evropská komise. Mluvčí jejího českého zastoupení Martin Stašek si vyžádal na výčet jednotlivých pokut víc času.
    Sdílnější byla Marcela Klíchová z řídící rady programu Severozápad. Nepotvrdila celkovou sankci 3,4 miliardy korun, potvrdila ale vzorec, podle kterého se pokuta vypočítala. Všechny projekty schválené do konce srpna budou plošně postiženy desetiprocentní sankcí, další sankce ve výši 11,2 procenta postihne projekty, které už byly řídící radou proplaceny.
    • Jestli je to tak jak píšeš, tak s tou republikou bude konec do 5 roků. A zato patří obrovský dík naši prohnilé, lajdácké, zlodějské, protilidové, zkorumpované v neposlední řadě "odborné" vládě. Za 23 roků je tady jen bída, hnus, plno dluhů.....
      Už se mi ani nechce psát....
  • Je až neuvěřitelné, kolik nenávisti a antisemitismu v sobě ti bolševici mají. Inu socialismus rudý jako hnědý.A nevadil by jim komunista, ožrala a křivák Zeman.
    • jdi se vycpat, jestli hledáš bolševika, tak se ho právě zastáváš.
      Fischer je totiž kariérní židobolševik, za každého režimu loajální systému,
      proto ho taky média podporují, protože s nimi bude držet basu.

      Na tiscali strašil jeho přihlouplý a vlezlý videoinzerát několik týdnů.

      Tohohle suchého kariéristu a statistika nebrat!!!

      Zeman byl narozdíl od tohoto prospěcháře v KSČ 1968 - 70, což je úplně něco jiného v kontextu doby, než 1980 - 89, což je klasický prospěch.
      Navíc pořád lepší "ožrala", než "košér" fanatik.
      • zeman byl elitním pracovníkem Prognostického ústavu ÚV KSČ, kde si Stbáci připrvovali přeměnu moci politické na moc ekonomickou a hlavně rozprivatizování majetku předtím uloupeného komunisty skutečným vlastníkům. A neváhal dohodnout se v opičí smlouvě s Klausem na rozdělení moci. To dokazuje, že je to křivák všehoschopný.
  • Žádná demokracie ale židokracie. Však se to médiím tisícinásobně vrátí až bude "prezidentem". Což doufám že nebude. Jinak vyhlásím u sebe občanskou neposlušnost.
  • Celej stát bude platit pohodlí pana prezidenta Fischera. *9*
    • Kdyby na hradě strašil Zeman, tak by stát kromě pohodlí pana prezidenta Zemana platil navíc i jeho enormní spotřebu Becherovky. *1*
  • Tady je krásně vidět jak jdou židé dalšímu židovi na "ruku"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit