Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Japani chtěli celou Asii a Rusko. Projeli to, rusové jsou vítězi. Kurily jsou jejich, tak jsem teď rozhodl. Dmitrijevovi přeju pěkné počasí na jejich ostrovech.
    • Mongolsko tatarští ruští nájezdníci si podle svého středověkého uvažování tak myslí. i Dmitrijev se bude jednou zpovídat
      před Nejvyšší Spravedlností.
  • Vše je realtivní s představou, jak by Japonsko jednalo s Ruskem, kdyby bylo v jeho postavení tak velké a v mnoha věcech silné země a Rusko té malé země jako je japonsko. Nedělal bych si vůbec žádné iluze, že by jednali ve své japonské tradici jinak...Nikde ve světě velká a silná země neustupuje té menší..Vítěze se nikdo, nikdy nebude často ptát, jak k vítězství přišel a jestli byl v právu či nebyl !...A Rusko bylo ve válce tak jednoznačný vítěz, že USA a "spojenci" co nás už před válkou zradili, museli otevřít urychleně západní frontu, jinak hrozilo vážné nebezpečí, že by si ruce nepodávali s Rusy na Labi a v Berlíně, ale možná v Madridu ve Španělsku, pokud vůbec by pak k tomu došlo...Japonsko při vší úctě bylo prostě v té době fašistické se všemi následky po válce, při dohodách a rozdělování polarity ve světě, která se v některých bodech dojednávala v Postupimi a Japonsko bylo jednoznačně označeno, jako poražený spojenec fašistického Německa a po jeho kapitulaci rovněž i za mnohé věci odpovědné...dál není co se týká Kurilských ostrovů o čem diskutovat stejně, jako my např. s Němci o "Sudetech" jaképak urážky Japonska ?
    • Oto máš naprostou pravdu, přesně tak to bylo, a možná by bylo lepší kdyby si Rusové podali ruce ze spojenci až v tom Španělsku a ne na Labi.
    • Když USA viděly, že Hitlera podcenili a že ten hnědý socialismus není o nic lepší než ten rudý, tak poskytly CCCP materiální pomoc. V opačném případě by se dnes v Moskvě mluvilo německy a obchodu s myším olejem (maus oleum) by tam stála socha fýrera 3.říše, osvoboditele ruských stepí od "méněcenné" slovanské rasy.
      On totiž CCCP byl byl také spojencem fašistického Německa. Jenomže Hitler se řídil Leninovou zásadou, že k dosažení vytčeného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky a tak neváhal Stalina podrazit a napadnout. Kdyby Stalinovo impérium nebylo zaostalou středověkou říší, tak by totéž udělal Hitlerovi.
  • Fašistické imperialistické Rusko je nejhorší loupežník cizích území. Z malého středověkého knížectví se ve dvacátém století stalo neustálým zabíráním a pleněním okolních území šestinou světa a to nepočítaje zabranou a vyloupenou střední Evropu po válce s "bratrským" socialistickým Hitlerovým Německem. Ale žádný strom neroste do nebe a ten ruský má pořádně shnilé kořeny.
    • Japonští zločinci se můžou třeba pos.at, Kurily jsou Ruské a tak to zůstane !!!
      • Ono to spíš směřuje k tomu, že Rusko bude čínské. Vývoj i proroctví tomu nasvědčují. A pak jistě Čína velkoryse daruje Kurily Japonsku.
        • Rusko je medvěd který když není drážděn nikomu nic neudělá, ale když je vyprovokován smete každého, stalo se už jednou že měli konflikt s Čínou na řece Usuri a čínské divize se vypařiy, dlouho se o tom psalo.Nezjistilo se jaké zbraně rusové použili, jaderné to nebyly.
  • Kurily byly, jsou a budou Ruské, o tom není pochyb.
    • Od kdy byly Ruské?
      • Odjakživa byly Ruské a budou navždy, nyní tam budou rusové instalovat moderní zbraně, kdyby zločinní Japonci něco začali byli by smeteni do moře.Zla se napáchali dost a jejich zvěrstva byla stejná jako německá.
  • Potvrzuje se , že novináři jsou poplatná banda době. Nebo úplný ho*ada.
  • Podle to článku to vypadá, že válku vlastně vyhrálo Japonsko!! Ne, pane novináři, přečtěte si dějepis!!!
  • To ho tam mohli rovnou odstřelit, aby si Rusové uvědomili, že taky nemůžou všechno.
    • odstřelit by mohli tebe, bylo by o jednoho blbečka méně, že ty oslíku ?:-))) Aoyagi
    • Radši by měli odstřelit nějaký Japonce, aby už přestali otravovat. Rozpoutali šílenou válku, nepřestavitelný oběti, škody a utrpení, a prohráli jí. Můžou bejt rádi, že je vůbec nechali dejchat. Kdyby vyhráli Japonci, s nikým by se nemazali. To by udělali se všemi krátkej proces.
      • Jestli jste si nevšiml, Japonci se dost změnili, na rozdíl od Rusů. Starají se sami o sebe, samozřejmě že nechtějí kousek od jejich pobřeží mít Rusy. Podle vaší logiky bychom taky měli odstřelit Němce, Američany, Italy, Španěly, Francouze, Brity, Rusy, Číňany, a tak dále. "Kdyby Japonci vyhráli"? A kdyby vyhrál někdo jiný, tak to snad dopadne jinak?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit