Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak na co mi vůbec dáváme peníze na zbrojení??? Naši vojáci ( žoldáci) dělají zásobovací křídlo někde v tramtáryji a my to platíme. Kdyby k něčemu došlo nemáme nejmenší možnost se bránit. Je to vyhazování peněz ta naše armáda. Karty jsou ( a byli) rozdány uplně někde jinde. Ti naši šašci s pomalovanejma ksichtama a drahou výzbrojí jsou jen k smíchu. Bože jak někdo může ještě být voják ČR :)))))))
  • No jo, jednou to je zbrojní průmysl, jednou politika, jednou lobbysti, jindy zas ropné společnosti, automobilky, energetika...tak už se rozhodněte.
  • Zbojní průmysl hýbe světem, jeho "pohlaváři" točí vším na zemi. Ostatní jsou pouhé "figurky", včetně prezidentů, to jsou loutky! Bylo, je a bude! Největší zisky pro bohaté, bída pro chudé! Známá věc a historická i současná pravda! Vyvoláním vojenského napětí, studené války, bohatnou zbrojaři...!
  • Kdyby radši investoval do výuky mírové diplomacie . . .
  • Studená válka pokračuje. A my trubci jsme si mysleli, že už ten zbrojařský nesmysl konečně skončil. Těžko obvinit jednoho z nich, že je toho vinen. Nejspíš oba. A to se ještě nemluví o Číně a dalších zemích s jadernou výzbrojí. A my se tu zatím patláme v pitomém procentu DPH a neuvědomujeme si, že během několika minut to všechno může být "na prd". Viděl jsem na videu pokusný výbuch jaderné bomby. Neumíme si nikdo představit, co to je !!! Apokalypsa !!! Nejtěžší tanky létaly vzduchem, jako kamínky z praku. Přežít se to nedá, tak proboha už, proč ???
  • Na internetu je k sehnání to, o čem Medveděv mluví. Jsou to zbraně, které ty americké předčí v mnoha směrech. Ať jsou to letadla, tanky či ponorky a o raketách ani nemluvě. Je to ale vyrobené k likvidaci lidí. Měli by se nějak dohodnout, vždyť to stojí tolik peněz a jako obrana proti "Marťanům" to asi nebude. Široko daleko není jiná planeta než ta naše. Jedině, že by si ten arsenál přesunuli na Venuši a tam si hráli na vojáky.
  • v tý době už naštěstí budeme mít jiný starosti..jak všechny ty rakety a zbraně sešrotovat !!
  • Tak voni se budou chtít bránit,to se podívejme !To je škandál co si američani myslej !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit