Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Magnického zákon" je jen záminka a divadélko pro svět a slouží spíše jako vzájemný tlak při jednání s cílem co nejvíce získat ,při dohodě-dách, kde se nakonec tihle pánové dohodnou a budou nejen i chtít, ale hlavně ve svém zájmu muset.., protože Obama ví, že USA je postavena momentálně na dluzích a FED valí na trh akorát dotiskované dolary, protože dolar už dávno nemá proklamovanou skutečnou hodnotu...čiže USA "smrdí korunou" a potřebují udržet ve světě kšefty, finanční obraty.. a jiné obchodní dohoty.. a Medveděv zas není tak naivní a hloupý, aby si nechal dosavadní obrovské kšefty s USA ujít a nemít možnost ještě zvýšit hodnotu vzájemného obratu ve stylu něco za něco i na poli politickém. Tihle pánové si do očí říkají věci co se určitě do novin nikdy nedostanou a nakonec si oči vzájemně nevyklovou. Na to nejsou dostatečně silní ani jeden z nich jako samostatné země..
    • V USA dnes projedli peníze, které vydělají za 14 let. Ovládací kola ventilů Wall Streetu drží v rukou Čankajškové. Pokud strýček Sam bude skákat, jak se v Pekingu bude pískat, nic se nezmění. Čína s jižní Koreou se stávají ekonomickými hegemony.
      Samozřejmě duo Putin-Medvěděv tohle dobře vědí. Jak se Reagan dušoval, že SSSR svojí strategickou vesmírnou iniciativou uzbrojí, teď se karta obrátila.
  • V kremlu není střízlivej ani vrátnej!
    • Právě v Kremlu je řada vysokých a velice tvrdě uvažujících šéfů moc pěkně střízlivá. Až z toho Amíkům dochází dech.
    • Víme že jsi mentálně postižen, nemusíš to stále připomínat.
  • tiscali!opakujete se!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit