Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Český člověk vždy byl otrokem nějakého cizího státu. Český člověk se stal i otrokem komunistického režimu. Nakonec Český člověk dostal svobodu v roce 1989 a jak to dopadlo? Svou vlastní hamižností se stal otrokem v Českých fabrikách co vlastní Německé firmy. Nemáme žádnou svobodu, jsme otroky za každého režimu a je jedno zda je to Rus nebo Němec, Český člověk si za to může stát. Místo toho aby lidé zvedli svoje zatky, tak pro své pohodlí dělají blbečky cizím podnikatelům. Všiml jsem si, že největší podíl příspěvků je od pondělku do pátku. Zde píší většinou plky kancelářská moudra líní úředníčci co nikdy ničeho nedosáhnou a to akorát tak nohama na stůl. Zvedněte své řitě a jděte ven na čerství vzduch makat vlastníma rukama a hlavně při tom zapněte své mozky jinak budeme muset zase být někomu vděční.
    • Ťuk Ťuku, co takhle vypůjčit si v knihovně pravidla českého pravopisu a zopakovat si český jazyk ze základní školy.
      • Je mi líto, že nic jsi nepochopil zadek není jako zatek to je tvrdý zatek kancelářského úředníka.
        Chceš ještě něco? Chceš něco vědět o nabubřelých a nemoudrých jako jsi ty Českých lidiček? Zapni mozeček proč jsem to tak napsal, jsem rád, že hned první se chytil. Nemá cenu pokračovat protože by jsi to stejně nepochopil, ty jsi se zmohl jenom na pravidla a těch se drž to ti mooooc pomůže.
  • V reakci na ostudný pamflet z pera Leonida Maslovskiho, co  ve svém textu napsal: "Vstup vojsk do Československa (v roce 1968) nedovolil Západu uskutečnit státní převrat podle technologie uskutečněné za 'sametových' revolucí a zachoval na více než 20 let život v míru za souhlasu všech národů Varšavské smlouvy." - komentátor Dimitrij Sergejev na ruském armádním serveru TV Zvezda.ru. popisuje invazi vojsk Varšavské smlouvy v srpnu 1968 jako "jednu z nejnesmyslnějších zahraničněpolitických akcí SSSR, která také nejvíce poškodila jeho image". "Už tehdy mnozí považovali kroky vojáků za neadekvátně tvrdé!"
    Připomíná události po roce 1989, během kterých se tehdejší sovětské vedení za okupaci ČSSR v srpnu 1968 omluvilo a společně s vládami Bulharska, Maďarska, NDR a Polska ji označilo za "nezákonný akt vměšování se do vnitřních záležitostí země, akt, který zastavil proces demokratizace ČSSR a který měl dlouhodobě negativní dopady".
    Proti původnímu článku ruského armádního serveru, oslavujícího srpnovou invazi do ČSSR a tvrdícího, že Československo by mělo být za sovětskou intervenci v roce 1968 vděčné (viz výše), se ve už středu 21.11.2017 ostře ohradil český prezident Miloš Zeman během návštěvy Ruska.
    Článek je podle pana presidenta Zemana dílem "novinářského šílence s vylízaným mozkem".
    Od textu se distancoval i ruský předseda vlády Dmitrij Medveděv. A dlužno připomenout, že k odsouzení článku ho vyzval právě pan president Zeman. 
    Medveděv řekl, že ruské vedení do práce novinářů nezasahuje. Text nicméně "nezlepšil atmosféru návštěvy české delegace" a neodpovídá oficiálnímu uskému stanovisku k problematice srpna 1968 v tehdejším Československu.", uvedl premiér Medveděv.
  • V 68 lidé šli do ulic,dnes tam chodí jen věční studenti za slevový kupón do mekáče.
    Viz.Bílá Hora,ale až se pracující naserou,tu verbež havloidní poženou...svinským krokem.
  • Slušný president slušné civilizované země by po takovém prohlášení okamžitě odjel domů a inicioval by vypráskání ruského ambasadora a jeho KGBácké smečky ze země.
    • Každý komouš, který prošel prověrkami v roce 1969, a všichni další, kteří k bolševikům lezli až do roku 1989, museli podepsat souhlas s okupací své vlasti ruskými hordami. Protože Eman byl také komouš, nemůže moc protestovat., Je to stejný vlastizrádce a kolaborant jako všechna ta bolševická verbež, okolo něj. Včetně Bureše a podobných kreatur.
    • Ty jsi pořád tady, ty vepřová palice?
  • jako je pražská havloidní Kavárna, tak je i ta Kremelská kavárna Navalného, jenž je placená sorosovými slouhy, je to přesně plánovaná provokace na návštěvu Zemana v Rusku a zřejmě se jim to podařilo na jedničku ! *8* *1*
    • jaká provokace soudruh Medveděv odsoudil tento článek a lidem v ČR to bude připomenuto až se ožrala man bude ucházet o druhé období a možná vyhraje, ale ten chlast ho nenechá dotáhnout do konce ,už dneska podle obličeje je jasné že ma játra napadrt,aby ne taky něco vyžral a že trpí alkoholickou demencí je taky jasné,ale nejsu doktor 11 tak nemůžu tvrdit stopro.Doporučuji sledovat tv záznam s Putinem kde ho putka radši nepouštěl ke slovu protože nevěděl co se z tý tlamy páchnoucí lihem ozve a byl rád že setkání skončilo a opilec koukal jen do stropu.
      • Souhlasím. Proto ho zjevně Putilín raději přijal na soukromé dače. Jinde ve světě ho nezvou, protože cirkusové klauny na státní návštěv zváni nejsou.
        • Tebe by pozvali akorát na zabijačku, ty vepřová palice a udělali by z tebe prejt.
    • co to blekotáš pomatený bolševiku, TV Zvezda je armádní stanice, podléhající Putinovi a vládě, co s tím má společného Navalny ?
      • Lžeš ty vepřová palice.
  • Vasila Biĺaka na vás bando jedna odporná. Vy budete na mém serveru takto odporně lhát?
    • Stačí bureš *1*
  • Článek je dobře naplánovaná provokace našeho takzvaného demokratického bloku, že pane Kalosku
  • začíná zpravodajská hra v níž bude Zeman označen za velkého vůdce který se nebojí dát najevo svoje rozhořčení nad nepravdou ,problém je že noty týhle hry psala ruská kapela v Kremlu.Pokud si dobře pamatuji tak za 68 se nám omluvil pan Gorbačov a tímto gestem ukončil debaty o 68,jenom hlupák se může domnívat že by v Rusku něco takového prošlo ,tam se média hlídají a nejenom ta státní v době návštěv,už jenom chybí aby si soudruh Nejedlý a Minář přivezli pejska se zlomenou tlapičkou kterého hrdině zachránili před jistou smrtí na předměstí v Moskvě. *1* *1* *1* *1* *1* Jo žerte jim to i s navijákem jako tomu slovačisku co natahuje nenažranou pařátu z plakátu jak maká pro blaho všech. *1* *1* *1* *1* *1*
  • to *12* bijec nemá přes den přístup k internetu, v prasečáku asi není wifi *1*
    • ... ty primitivní ubožáku, já narozdíl od tebe nebliji pořád jako ty dementní nesmysly :)))
  • K úplnosti lze jen dodat, že pokud by to mělo být na skóre a demokracii 1:1, tak tady měl SSSR po válce zůstat jako imperialistický USA zůstalo v Německu dodnes, že? Odkud asi tak vyjíždějí ti americký zabijáci v obrněných transportérech se předvádět po našich městech a silnicích ke cvičením provokující Rusko na jejich hranicích a dát nám čuchnout k jejich pravdě a lásce a šíření západních kultur, hodnot a demokracie? Nevlízt sem ve 2 sv. válce amíci, tak ty fašouny, esesácký kolaboranty a přisluhovače Rudá armáda smetla přes celou západní Evropu a naskákali by do moře až na západním břehu Portugalska. A byl by konečně klid. A vůbec, denodenně slyším v médiích tolik lží a urážek a ponižování Ruska, pana Putina a spol., že nechápu, proč se ježí u jednoho soukromého názoru jednoho novináře !!!!!!! Je mi tady z toho k zeblití.
    • 68 na tebe blbe abys věděl co je okupant nebo ještě lépe 39 .Nikdo by neměl zpochybnovat 2 válku ,ale to neznamená že budete zpochybnovat 68.Jinak v rossii nikoho 68 nezajímá to je jen taková hra a mladší Rusové ani neví co se v 68 stalo,teda oni to neví ani u nás ,proto můžete blejt ty nesmysly o 2 válce , odsunu,68 a za chvíly budete kroutit i 89 ,koneckonců už se tak děje.Rusko si za to může samo nebo jsme je snad napadli když se chopil moci Gorbačov a udělal to co jsme chtěli v 68?To že máme svobodu a nevíme co s ní ,tak za to svoboda nemůže a potažmo když se ti Rusko tak líbí požádej o občanství a dostaneš i hektar půdy ve vnitřním Rusku ale musíš tam žít!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit