Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad by měli ta diskuzní fóra zrušit!
    Halda příspěvků je buď hloupých, zamindrákovaných, zlomyslných, cynických; je li ve státě tolik pitomců, pak se nedivme, že je zde totální bordel!!!
  • Policista Jiří Dvořák by měl raději mlčet . Sloužil komunistickému aparátu a nyní se chce zviditelnit - estébák.
  • Pišto doufám že sis tu knížku dr.Moodyho dobře prostudoval, ať víš co tě čeká.
  • Měl pravdu ochotník Havel, nebo šarlatán Klaus ???
    Pravda a láska sice nezvítězily, ale „nepolitická politika“ má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci.

    Všechno už tady jednou bylo – jenom adresný volební systém na účetním principu nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná personální adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče:
    Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM).
    Existuje stručný a logický projekt: "Právní stát" na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik
  • A kdo to byl ten Havel ?
    • Dobrý člověk.
  • Stav této země je neutěšený a bude ještě horší.
  • Ale to není tvůj případ.
  • Pan Havel ale žije dále, ale v jiné podobě. Jen jeho nemocná tělesná schránka odešla. Mám jisté zážitky a věřte nebo nevěřte, že je to tak. Jednou to všichni poznáte. Pan HAVEL - JEHO DUCH A DUŠE JE JEŠTĚ STÁLE MEZI NÁMI, ALE PŘIJDE ČAS A BUDE SE MUSET VZDÁLIT OD LIDÍ. nYNÍ ZE VŠEHO NEJVÍCE MU POMŮŽE SE ZA JEHO DUŠI MODLIT. kDO TO UMÍTE, A VĚŘÍTE TOMU , PROSÍM MODLETE SE.
    • Souhlasím s tebou. Stačí si přečíst knížky světoznámého lékaře dr. Moodyho. Všichni se o tom přesvědčíme, všichni budeme konfrontováni se svými činy, dobrými a zlými, budeme pociťovat utrpení těch, jimž jsme ublížili. A pro materialisty a skeptiky to bude o to větší šok.
      • Ale lidé tomu nevěří. A vysmívají se.
  • Bojím se pustit už i televizi, je mi špatně, čeho je moc, toho je příliš, říkaval můj děda. Pietní nucený smůtek, trvající již několik dní a jak říká a vnucuje lidem televize, že to je neutuchající zájem milionů občanů k dalším a dalším projevům a vyjádřením smůtku nad biologickým skonem někoho, kdo celý život vyjadřoval názor, že je obyčejný občan a přeje si jím býti. Mám jen obavu, že pro vládní garnitůru to bude velké povzbuzení k ještě dalším ekonomickým represím, které vyjádří ještě v dalších reformách a které povedou k dalšímu posunu hranice bídy, která zasáhne ještě větší množství rodin této České země. Lidé tak nepřímo podepisuji svůj ortel nad svou ekonomickou budoucností. Ono všechno co se teď děje vypadá, jako jendoznačný a nespochybnitelný souhlas obyvatelstva nad vším co se tady za 22 let událo. Takže nynější vláda na čele s Nečasem, bude mít možnost ještě několikanásobně přitvrdit, asi ve smyslu: odchody do důchodu v 83 letech, nárok na důchod po 60 letech nepetržité práce, veškerá lékařská péče se bude platit v hotovosti, veškeré léky se budou platit, zákoník práce se úplně zruší, platy státních zaměstnanců se sníží o dalších 50%, poplatky za vodu se zvýší o 100%, daně z nemovitosti se zvýší o 1000%, DPH na veškeré zboží se zvýší, pardon se sjednotí, na 40% a to na veškeré zboží včetně potravin, nájemné se zvýší o 50%, banky zvýší poplatky za veškeré skutečné i neskutečné položky a operace na skutečných i neskutečných účtech o 100%, ti kteří ztratí práci, což je výhradně jejich neschopnost a jejich provinění, budou muset pracovat nejméně 28 dni v měsíci 12 hodin denně za poukázky na jídlo v ceně jednoho teplého jídla, ale maximálně do výše 30 korun na den. Myslím, že ministra financí Kalouska bude čekat další ocenění za nejlepšího ekonoma Světa a občanům České republiky je nutno vyjádřit: "Bůh s váma" !
    • Máme SVOBODU a svoboda znamená také ZODPOVĚDNOST. Každý se musí postarat o sebe, nikoli čekat, že se o poddané bude starat nějaký tatíček nebo car gosudar, jasné slunéčko. Je třeba se neustále učit nové věci, abychom mohli nabídnout práci, jejíž výsledky někdo potřebuje a proto je koupí, chceme-li si něco koupit, musíme si na to nejdřív vydělat a ušetřit. Jsou však lidé, kteří jsou sice dospělí věkem, ale svou nesamostatností, závislostí a neschopností se o sebe postarat se rovnají malým dětem. Ti budou neustále naříkat, místo aby se učili a pracovali.
      • Vážený pane Petře, patrně Vaši komplici, nebo alesoň Vašimi dogmaty se řídící lidé se ZODPOVĚDNĚ POSTARALI o růst své životní úrovně tak, že se naučili nové porevoluční věci, tj. že mi několikrát zprivatizovali/odklonili/přesunuli/ujmuli se opuštěného atd. - nahodící se škrtněte - můj majetek. Oznamovat policii nemá smysl - hlavní starost je, aby škoda byla pokud možno nižší, než 5000 Kč. Nejde li to, PČR sepíše zápis, aby za měsíc oznámila, že se viník nepřihlásil a proto se případ odkládá. I to je Vaše postarání se o sebe dle vašeho výkladu SVOBODY a ZODPOVĚDNOSTI.
        Nevím proč mne napadá citát z Bible: I pravil Bůh jedomu ze svých apoštolů "Ty jsi Petr a petr znamená skála". ˇVždyť řekl skála a ne BALVAN.
      • Tebe bych rád viděl práce neschopného s artrozou, roztroušenou sklerozu už asi máš, ale ta nebolí.Jinak až tě to postuihne, dělám i eutanazii, tak si šetři.
        • Nějak nechápu tvou reakci. Řekl bych, že jsi mimo mísu.
          Když má někdo artrózu nebo roztroušenou sklerózu, tak mu pojišťovna hradí ošetření z nemocenského pojištění a je-li v invalidním důchodu, dostává sociální dávky.
          • Jsi mimo, jsi asi velké dítě, které žije ve vatičce,
            až ti dá život přes hubu, možná otevřeš konečně oči!
          • Lidé všechno prože,rou a nemají žádné rezervy na horší časy. Dnes jsem byl v Tescu a ty nákupy co dělali lidé neodpovídají tomu, že by se nměli špatně. Takové drahé lahůdky kupovali a množství a toho chlastu. Člověk, který nemá, by si toto nemohl dovolit.
    • Navrhuji: Žádný důchod, pracovat až do smrti. Alespoň lidé nebudou mít čas sledovat a pomlouvat ostatní.-
    • Jsi nějaký smůtný :(
  • Poslat fakturu za soukromou ochranku. + DPH.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit