Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rusáci budou mít s plynem "utrum". Přitom je to 50-60 % jejich exportu, na kterém jsou životně závislí! Evropa se pomalu ale jistě postupně "odstřihne". ZAčne se těžit v Evropě na nových nalezištích ve středomoří a hlavně břidlicový plyn bude /ekologie/neekologie) + dovoz zkapalněného plynu z USA. Rusi ještě budou prosit aby si EU jejich plyn koupila.
    S ropou to samé, běhen 10-ti následujících let, spadne spotřeba benzínu na polovinu.
    Nové úsporné motory + elektromobily. Bratr rus bude do 10-ti let v prd....i. *1* *1* *1* *2* *2* *5* *5*
    • Tak takouvouto blbost může vyplodit pouze negramot a nebo provokatér ve službách prozápadních speciálních služeb. Přesto se těším na Vaše další příspěvky.
  • Paní Merkelová přece vy Němci chcete starý dobrý čas krále Wilhelma jak jste si nazpívali hit na youtube ke shlédnutí,jak bachratí jsou Němci .Rozhodně vaše auta nepotřebuji ničí ovzduší a koně které jste brali během války dědečkovi sedlákovi pro potřeby armády jste nikdy nevrátili ,nechci urazit,ale jeto fakt a psát vám informaci jak se jmenoval dědeček vám nemohu,neb bordel je i v zemědělství ,opilá šlechta co hýřila s nacisty a herečkami kankánů v Praze dostala restituce a se soudruhy co zabrali lidem majetek do JZD si vytvořili byznys dotací a chovu hovězího.
    Putin si myslí jako já,že Rusko potřebuje Cara a starý dobrý čas


    Brachtl Antonín
  • V příspěvku o zabitém proruském demonstrantovy v Doněcku není odkaz na vkládání příspěvku! tzn.západ je zoufalý,když se musí snížit k cenzuře a střelby do vlastních lidí *1*
    Tato zpráva bude tedy opět lež a masáž dutých hlav jako v ČT-žumpa
    • proč neni diskuse k lživému článku: Střety policie a demonstrantů v Doněcku skončily smrtí člověka???od ranich hodin rozhlas hlási že to byly střety mezi demnostranty ne mezi demonstranty a policií
  • Kdo střílel? Stopa ukazuje na ...
    Snaipeři, kteří stříleli na demonstranty a na členy Berkut při událostech 20. února v Kyjevě, ta stopa by mohla vést k " veliteli " Maidanu, a to k současnému tzv. sekretáři národní bezpečnosti a obrany pučistické Ukrajiny Andriyu Parubyju, říká bývalý šéf bezpečnostní služby Ukrajiny ( SBU ) Alexander Yakymenko. " Výstřely šly z budovy filharmonie. Za tuto budovu odpovídal " velitel " Maidanu Andrei Parubij. Nikdo do budovy nemohl zajít bez svolení velitele Maidanu Parubyje a být v budově bez jeho svolení. Tj. Andrej či Andriv (jak to správně napsat) Parubij byl velitel budovy. Jestli Parubij nevydal oprávnění tak do té budovy nikdo nemohl zajít a být tam. Parubyj to tam řídil. - řekl v rozhovoru Yakymenko pro TV " Rusko - 24 " . Řekl také, že " žádný zbraně se na Maidan nemohly dostat bez svolení Parubiya a přitom se z budovy Filharmonie co Parubij ovládal střílelo z pušky s optickým zaměřovačem a ta puška zabíjela jak obyčejné Maidanovce tak Berkutovce. Ten Parubij je takový člověk co už prakticky od svých dvaceti let více jak dvě a půl desetiletí dělá vzpoury, protesty, organizaci protestních akcí, takový permanentní nespokojenec a bojovník za barevné revoluce a puče. Zprávu o stopě k odhalení kdo střílel napsaly RIA Novosti 13.03.2014 http://m.ria.ru/world/20140313/999300726.html
  • Merkelová je maskot, dostala životní příležitost tak udělá všechno, co se po ní bude chtít. Všechno má základy v jejím osobním životě. Je to tvrdé, něco takového říkat, ale Merkelová je eufemisticky řečeno, nevzhledná. Protože se jako žena moc nemohla uplatnit, tak se v politice nejen seberealizuje, ale také se mstí za svoje osobní neuspokojení. A možná dokonce věří, že sama o něčem rozhoduje. Že zničí Německo, německé podnikatele, obchod, to u ní může vyvolávat euforii.
  • ..dle informací které se nestydí vydat nejen USA ale i EU žijeme a baštíme to,co bude teprve v roce 2038 vyrobeno-v r.2038 ale bude chybet 28% zemedelské pùdy-pokud ješte 2038 bude.Nejméne 10 let už se upresnují budoucí ùzemí tech co verí že vyhrají.
    A každý malý ohen je vítán k definici,,kdo je agressor,, s poznámkou,dej se k nám.Tak hurá.. *11*
  • Jednou tečka jednou Not, podle toho jak ho koza uspokojí, to je tečkaNot, kikán ze z Plzně. *4* *4*
  • Nu uvidíme, ale zatím to vypadá obráceně v neprospěch EU.
  • • "Jste vzácná bytost,chválil Merkelovou její bývalý profesor Zahradník", který je v SRN se zrádcem Sobotkou. Nesouhlasím.Merkelov​á má na rukou krev nevinných obětí fašistů na Ukrajině.JEJÍ ministr je jedním z garantů smlouvy ze dne 21.2.2014 mezi Janukovyčem a opozicí.A kde je ta garance? Garanti nechali smlouvu pošlapat ještě neoschly jejich podpisy.Také oni slouží mezinárodnímu fašismu!!!!!
  • Naši vlezdopr....chtějíasi zlikvidovat naše podnikatele v Rusku. Už takhle jsme na tom bídně a ještě se tady najdou srá.i, kteří chtějí dál více nezaměstnaných.Za koho ti všichni vlezlouni mluví?Taková politika nás úplně vyřídí.Starejte se politici o naše problémy. Je jich tolik, že do smrti ty svinstva, co jste tu napáchali nemůžete napravit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit